Horoscop, vineri, 2 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri, 2 februarie 2024.

Berbec

Trebuie să spui adevărul. Ultima lună în Scorpion este o energie fără inhibiții pentru tine și trebuie să abordezi onestitatea și sinceritatea. Nu trebuie să lași frica să te oprească din căutarea libertății.

Taur

Acum sau niciodată! Ultima lună în Scorpion te invită să decizi asupra angajamentelor tale. S-ar putea să descoperi că sunt câteva pe care ai vrea să le păstrezi, dar nu se potrivesc cu programul tău.

S-ar putea să constați că o afacere sau chiar o relație romantică nu este ceea ce sperai să fie. Ai timp o săptămână să tai legăturile, iar dacă simți că trebuie să renunți, fii curajos și fă-o.

Gemeni

După cum spune Nike, "Doar fă-o!" Ultima lună în Scorpion aduce determinare și putere interioară către un scop sau vis. Ai putea fi crezut că ianuarie era luna ta pentru a începe.

Acum că februarie este aici și scopul tău nu a fost atins încă, ești gata să apeși butonul de resetare. Nu vrei să mai dai greș și luna aceasta, deci vei trece la acțiune și vei marca un punct culminant în această fază lunară.

Rac

Merită să o termini? Un proiect pentru care ai pasiune sau o aventură romantică ar putea fi pe sfârșit, iar acum, în timpul ultimului trimestru al Lunii în Scorpion, este momentul să termini sau să lași și să nu mai investești timp.Vei dori să îți evaluezi opțiunile și să faci o listă cu argumente pro și contra. Decizia ar trebui să se bazeze pe fapte, nu pe emoții.

Leu

Nu vrei să te acomodezi cu ceva ce nu ți se pare corect. Acasă poate fi confortabil, dar te poate și împiedica să faci schimbările de care ai nevoie pentru a te îmbunătăți.

Ultima lună în Scorpion impune nevoia de schimbare și de a face progrese în viața ta. Cu o săptămână înainte de Luna Nouă în Vărsător, ai timp să rezolvi problemele rămase nerezolvate și să începi o altă aventură.

Fecioară

Trimite e-mailul. În timpul ultimului trimestru al Lunii, toată corespondența pe care ai vrut să o faci trebuie finalizată. Programează-ți consultațiile la medic.

Fă orice modificări necesare în programul tău. Dacă aplici pentru un loc de muncă sau trebuie să îți actualizezi CV-ul, fă-o. Acesta este momentul perfect pentru a lucra cu cuvintele; abilitatea ta de comunicare este ascuțită și precisă.

Balanță

Ultima lună în Scorpion are loc în sectorul personal de proprietate și valoare, deci aceasta este o zi minunată pentru a face lucrurile care îți măresc valoarea netă.

Scorpion

Este momentul să faci ceea ce trebuie să faci, iar Luna din ultimul sfert de lună în semnul tău te face să îți examinezi nevoile și dorințele cu un ochi critic.

Ai la dispoziție puțin peste o săptămână pentru a gestiona proiecte sau nevoi de dezvoltare personală. Această săptămână va fi productivă - de la îngrijirea personală până la îndeplinirea sarcinilor mici care îți îngreunează productivitatea sau creșterea. Vei fi extrem de productiv!

Săgetător

Știi că nimic nu durează cu adevărat pentru totdeauna, inclusiv prieteniile și oamenii care vin în viața ta pentru o perioadă. De aceea momentul adevărului sosește, dar nu ești surprins.

Poți vedea că o situație se apropie de finalul său. În timpul ultimului trimestru al Lunii în Scorpion, nu te vei lupta cu schimbarea. În schimb, vei fi cel care o impulsionează să se întâmple mai repede sau o îmbrățișezi pentru ceea ce este cu adevărat: o treaptă spre o nouă creștere.

Capricorn

E timpul să te concentrezi pe afacerea ta. Ultima Lună în Scorpion este despre cum să faci mai mulți bani și să intri în contact cu oamenii care vor să facă afaceri cu tine. Poate că nu îți place să fii pe rețelele sociale care par să nu aducă prea mult pentru afacerea ta, dar fiind activ te poate ajuta să fii mai vizibil. Această fază lunară este un moment minunat să vezi ce poate face o mică activitate pe profilul tău pentru rețelele tale de afaceri. Poate că se vor extinde.

Vărsător

Poți obține jobul visurilor tale. Dacă ai aplicat recent pentru un nou loc de muncă și nu ai primit încă un răspuns după un interviu, ultima Lună în Scorpion reprezintă momentul perfect pentru a lua legătura și a vedea dacă s-a luat o decizie. Poți să te temi de răspuns sau să te întrebi dacă este prea devreme. Cu toate acestea, această fază lunară te sprijină în finalizarea unei decizii în cariera ta. Dacă este un da sau un nu, acesta este momentul să afli, notează YourTango.

Pești

Ai multă energie și vrei să înveți cât mai multe, nu-i așa? Așadar, în timpul ultimului trimestru al Lunii în Scorpion, este timpul să îți actualizezi lista de cărți și să îți extinzi cunoștințele despre spiritualitate, filozofie sau alte subiecte fascinante. Poți să iei o carte de Eckhart Tolle sau să asculți un podcast al unui lider de opinie. Reconectează-te cu practica ta de meditație și petrece timp în natură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel