Horoscop, vineri, 22 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, vineri, 22 martie 2024.

Berbec

Este timpul să-ți prioritizezi sănătatea fizică și emoțională. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a sănătății. 

Taur

Este timpul să ieși din zona ta de confort și să îți faci timp pentru distracție. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a creativității.

Gemeni

Te simți bine să fii aproape de cei pe care îi iubești. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a casei și familiei. Este momentul perfect să organizezi o cină cu rudele tale. Dacă urmează o reuniune de familie, fă-ți planurile de călătorie și nu uita să confirmi prezența.

Rac

Vorbește clar și adu în discuție ceva important. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a comunicării. Este momentul perfect pentru tine să scrii o scrisoare, să scrii într-un jurnal sau să ai o discuție plăcută la cafea cu cel mai bun prieten.

Leu

Economisește. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a banilor. Este momentul perfect pentru a găsi noi modalități de a economisi bani. Poți căuta oferte online înainte de a face cumpărături. Dacă ai un buget bine stabilit, acesta ar putea fi momentul să-l ajustezi și să faci îmbunătățiri.

Fecioară

Este momentul tău să strălucești. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a dezvoltării personale. Ce ai planificat și ai nevoie să îmbunătățești în ultima vreme? Fă o listă și prioritizează-ți obiectivele. Stabilește un program pentru a putea atinge anumite ținte până la o anumită dată.

Balanță

Toți cunoaștem persoane care nu vor să se înțeleagă cu nimeni. Tu vrei să fii un mediator. Noroc pentru tine, Luna intră în Fecioară, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și te ajută să descoperi cum să gestionezi persoanele dificile din viața ta cu clasă și grație.

Scorpion

Este timpul să socializezi în scopuri de afaceri. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a prieteniilor. Planifică o ieșire cu colegii pentru a împărtăși informații despre afacerea și industria ta.

Săgetător

Ce lucruri mărunte poți face la locul de muncă pentru a face ca lucrurile să curgă mai bine pentru tine și pentru ceilalți? Luna intră în Fecioară, casa ta solară a carierei și statutului social. Acesta este un moment excelent pentru a face o evaluare anuală sau pentru a vorbi cu șeful tău și cu colegii de muncă despre zonele care ai observat că ar putea fi îmbunătățite. Asigură-te și că oferi câteva soluții sau idei.

Capricorn

Te gândești să te întorci la școală? Luna intră în Fecioară, casa ta solară a învățării, iar aceasta este ziua perfectă pentru a căuta câteva cursuri pe care ai vrea să le urmezi. 

Vărsător

Taci. Uneori, unele lucruri mai bine sunt  lăsate nespuse. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a secretelor. Acesta nu este o zi în care să spui liber tot ce ai în minte. În schimb, ascultă mai mult.

Pești

O zi minunată pentru iubire este aceasta. Luna intră în Fecioară, casa ta solară a angajamentelor. Acesta este momentul tău să vezi dacă relația ta actuală este ceea ce îți dorești. Scrie o listă de avantaje și dezavantaje, și amintește-ți că nu trebuie să spui tot timpul ceea ce ai pe suflet, notează YourTango.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel