Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În următoarele 30 de zile, lumina reflectoarelor este îndreptată spre bogăție, iar Soarele intră în Scorpion, activând sectorul tău de resurse comune. 

Uau, ce perioadă extraordinară pentru tine, pe măsură ce se deschid ușile descoperirilor de la prieteni, familie și chiar la un nou loc de muncă. 

Responsabilitățile ar putea crește pentru tine, dar s-ar putea să fii surprinzător de pregătit pentru ceea ce vine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dragostea este pe drum, așa că pregătește-te. Soarele intră în Scorpion activându-vă sectorul angajamentelor. 

S-ar putea să simțiți că totul se potrivește perfect pentru tine și pentru persoana potrivită. Pregătiți-vă pentru o călătorie palpitantă, deoarece intensitatea urcă rapid.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Manierele tale meticuloase sunt pe cale să urce în sus, iar tendința ta de a observa detaliile se accentuează. Soarele intră în Scorpion activându-vă sectorul îndatoririlor zilnice. 

Se întâmplă multe lucruri în viața ta, așa că organizarea, structurarea și pregătirea sunt la ordinea zilei și s-ar putea să constați că te ajută foarte mult să dai tonul pentru restul acestui an.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 Ar putea fi schimbarea sezonului sau intrarea Soarelui în Scorpion care îți activează sectorul romantismului, dar există o energie în aer care îți spune mai mult decât faptul că se schimbă sezonul. 

Te transformi și tu, iar anticiparea pe care o simți este reală - va fi o lună minunată începând de astăzi.


Leu (23 iulie - 22 august)

Fă-te comodă. Este timpul să îți scoți hainele confortabile și să îți permiți să te relaxezi.

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de acasă, iar acesta este locul unde îți poți întreține latura mai senzuală a ta. Gândește-te la pulovere de cașmir și la parfumuri cu accente de toamnă. Este timpul să te relaxezi și să te bucuri de mai mult timp pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu ești întotdeauna cea mai vorbăreață din grup, dar tânjești după mai multe conversații tete-a-tete cu prietenii și familia. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de comunicare, așa că programează mai multe întâlniri la cafea și ia în considerare posibilitatea de a te reînscrie în grupuri de membri sociali care se potrivesc din nou cu interesele tale profesionale. Nu vei regreta că te vei reîntâlni cu vechii prieteni și că vei reface legătura.

 

Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Economisește cât mai mult posibil și te vei simți mult mai bine atunci când contul tău bancar va fi revenit la o stare de sănătate bună și vei fi încrezător că finanțele încep să își revină. 

Soarele intră în Scorpion, activând sectorul tău al banilor, așa că este posibil să câștigi mai mult și să găsești noi modalități de a genera un venit. Este timpul să începi să te agiți înainte ca lucrurile să se liniștească la sfârșitul anului.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața arată foarte bine și este timpul să vă faceți îmbunătățiri. Ai reflectat destul de mult și știi foarte bine unde ți-ar plăcea să ajungi în 2022. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de identitate și dezvoltare personală. Așadar, dacă te gândești să te întorci la facultate, să urmezi un curs de certificare sau să-ți creezi o listă de cărți și să începi să citești.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trăiești și înveți, iar apoi înduri. Problema este că, având în vedere că în decembrie vor veni lucruri bune pentru tine, trebuie să treci prin niște curățenie în casă luna aceasta. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de dușmani ascunși, iar aici lucrurile devin un pic lipicioase pentru tine. Un fost poate apărea, un prieten toxic devine intolerabil, iar tu s-ar putea să nu mai vrei să suporți alte probleme. 

Linia este trasată în nisip, mai ales acum că planeta ta guvernatoare a devenit directă. Aceasta este o perioadă de schimbări. Așa că pregătește-te.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să cunoști cu adevărat pe cineva pentru a înțelege profunzimea prieteniei voastre. 

Așa că, atunci când treceți împreună prin momente dificile, atunci se dă jos legătura de la ochi și vă vedeți unul pe celălalt cu adevărat. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de prietenie, iar în acest sezon. ești pe cale să sapi în sensul de a fi un bun prieten, iar acest lucru va face ca relația voastră să fie mult mai puternică. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este momentul tău de a te dezvolta atunci când Soarele intră în Scorpion, activându-ți sectorul carierei și al statutului social. 

Poziționează-te în așa fel încât oamenii să nu poată să nu observe cât de serios ești la locul de muncă pentru a-ți face treaba. 

Mergi puțin mai devreme la birou și îmbracă-te mai elegant. Fii atent la detalii și caută modalități de rezolvare a problemelor.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lumea este un loc uriaș din care poți învăța și din care poți crește, iar lecțiile de viață sunt nesfârșite. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de educație superioară, așa că permite-i minții tale să se elibereze de orice restricții pe care simți că ți-au fost impuse: spiritual sau emoțional. Acest sezon este menit să îmbrățișezi necunoscutul.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  octombrie  vineri  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel