Horoscop, vineri, 24 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Horoscop zilnic: 24 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Horoscop -24 iunie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Poți fi excesiv de încrezător atunci când simți că lucrurile îți merg bine. Dar, astăzi, vei dori să fii atent să nu te lași neglijent cu banii. Luna va fi ușor deranjată de energia lui Uranus astăzi și poate favoriza cheltuielile impulsive dacă nu ești precaut.


Horoscop - 24 iunie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Știi cine ești, dar chiar și tu ai momente de îndoială de sine. Atunci când Luna atinge baza cu Uranus în semnul tău, așteaptă-te să ai un moment în care lucrurile ți se par neclare și ai nevoie să ți se reamintească ce prețuiești și de ce.


Horoscop - 24 iunie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să închei treburile nerezolvate. Lucrurile care îți pot submina progresul sunt acele elemente și sarcini pe care le lași nesupravegheate pentru prea mult timp. Vei dori să faci o verificare rapidă a tuturor sarcinilor tale, pentru a te asigura că nu rămâi în urmă în niciun domeniu al vieții tale.


Horoscop - 24 iunie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Prieteniile pot părea că sunt mai mult la limită astăzi. Poate fi greu să ajungi la cineva, atunci când ai nevoie de un umăr pe care să te sprijini. Astăzi, fii flexibil. Trimite un text în loc să așteptați  un apel telefonic. Uneori, nici ceilalți nu au timp, așa cum ți se întâmplă și ție uneori.

Horoscop - 24  iunie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea să afli că o persoană cu care lucrezi pleacă sau că va trece la un nou departament. Acesta poate fi un moment de tranziție minunat în propria carieră. Poate că și tu vei găsi noi oportunități.


Horoscop - 24 iunie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Soarta îi favorizează pe cei care se pregătesc din timp. Dacă ai o idee sau un gând brusc că poate trebuie să lucrezi la lucruri de care nu ești sigur, ascultă-ți vocea interioară. Nu se știe niciodată când vei putea să îți arăți noile abilități. Fiți pregătit pentru ocazia neașteptată de a face acest lucru.


Horoscop - 24 iunie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cineva îți dă o mână de ajutor atunci când ai nevoie, și poate că nici nu trebuie să o ceri. Este amuzant cum oamenii pot avea o bănuială să apară atunci când apar probleme. Vei vedea cum funcționează universul, la prima mână.


Horoscop - 24 iunie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să existe fisuri în relația ta de care nu erai conștient, iar astăzi s-ar putea întâmpla ceva care să îți ofere perspectiva de care ai nevoie. Poți repara  problema, odată ce o descoperi și o înțelegi. Așa că, atunci când vezi ceea ce trebuie să știți, nu ignora.


Horoscop - 24 iunie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii flexibil, Săgetătorule. Nu este întotdeauna posibil să ai o rutină, așa că astăzi, vei dori să te lași dus de val și să faci tot ceea ce trebuie făcut în cadrul structurii pe care ți-a permis-o timpul.


Horoscop - 24 iunie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să te găsești mâzgălind pe un șervețel sau să îți vină idei creative, în timp ce mergi la serviciu. Nu respingeți acea parte din voi care este plină de imaginație. S-ar putea să ai nevoie să faci ceva diferit, meșteșugit și artistic în acest weekend, iar mintea ta îți dă de înțeles că este timpul să te distrezi.


Horoscop - 24 iunie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Familia ta poate fi puțin imprevizibilă uneori. Astăzi, s-ar putea să afli că există o reuniune sau un fel de planuri de ultim moment la care ești așteptat să participi. Nu lăsa ca acest scurt preaviz să te pună într-o dispoziție proastă. Poate că va fi distractiv și ar trebui să plănuiești să mergi - chiar dacă este doar pentru a te arăta și a saluta.


Horoscop - 24 iunie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Uneori, oamenii nu spun lucrurile așa cum ar vrea să le spună. Ei vorbesc doar din inimă și nu iau în considerare impactul cuvintelor lor. S-ar putea să te simți confuz, dar și ușurat să știi adevărul - oricât de brutal ar fi. Cel mai bun lucru în viață este să fii pur și simplu deschis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2022, 19:56

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare