Horoscop, vineri, 24 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 24 mai. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Încă mai ai timp să îți planifici următoarea aventură, Berbec. Azi este momentul perfect pentru a-ți lua în serios dorințele și a planifica ceva imprevizibil. Fă-ți o listă pe care să o respecți până la final de ani.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Trăiești fără teamă, așa că s-ar putea să forțezi nota și să îți împărtășești prea mult gândurile. Cu toate acestea, chiar dacă ți se pare corect, s-ar putea să nu fie momentul potrivit. Așadar, cel mai bun sfat în timpul unei Luni în Săgetător este să îți măsori cu atenție cuvintele. Sinceritatea este întotdeauna cea mai bună, dar la fel și răbdarea.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Astăzi simți că trebuie să rezolvi o problemă sau să te ocupi de câteva chestiuni personale înainte de a te deschide în fața unei povești de iubire. Acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Luna și universul sunt de partea ta.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Să te concentrezi pe sănătatea ta înseamnă că trebuie să-ți faci timp pentru asta. Viața te poate trage în diverse direcții și ai impresia că nu sunt suficiente ore într-o zi. Luna în Săgetător continuă să te invite să faci din starea de bine un element prioritar. Ce obstacole poți elimina din activitățile tale zilnice care îți inhibă șansele de a merge la sală sau de a te plimba? Găsește aceste lucruri și fă cumva să găsești un echilibru.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Iubirea este întotdeauna răspunsul corect, dar există mai multe tipuri de iubiri pe care să te concentrezi, iar important este să vezi ce te interesează cel mai mult. Tot acum este momentul ideal să-ți planifici anumite obiective și să începi să-ți faci planuri. Nu trebuie să te gândești prea mult și să acționezi direct.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
S-ar putea să nu-ți placă să preiei conducerea, pentru că acest lucru îți poate ocupa mult timp, dar e posibil să ți se cearcă acest lucru curând. Astfel, o să devii o persoană cu o autoritate la birou. Asta o să-ți aducă multă responsabilitate, dar și un nou drum în carieră.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă-ți place să socializezi, să ieși cu prietenii și să pui la punct anumite aspecte, acesta este momentul ideal să programezi o ieșire în oraș cu prietenii. Dacă a trecut ceva timp și trebuie să te pui la curent cu ultimele noutăți în materie de relații, vezi cine este disponibil pentru un brunch sau o cină târzie și discutați toată noaptea.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai reputația de a fi posesiv, dar împarți deschis ceea ce ai cu ceilalți și nu te gândești de două ori. Luna în Săgetător te va face să faci un inventar a ceea ce ai și la ce poți folosi. Dacă plănuiești să faci o curățenie în profunzime în acest weekend, ia în considerare locurile unde ai putea dona obiecte, astfel încât să faci loc de unele noi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Schimbarea este întotdeauna pozitivă, chiar și în momentele în care te întrebi dacă faci ceea ce trebuie. Luna în semnul tău aduce o oportunitate de a învăța și de a crește din experiențe. Aceasta este o șansă pentru tine să strălucești și să faci ceva pentru tine. Programează-ți câteva întâlniri de înfrumusețare, cum ar fi o ședință la manichiură și pedichiură. Poți încerca și o schimbare de look.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Luna se află în Săgetător, atrăgând atenția asupra sectorului spiritualității tale, iar dacă există lucruri pe care ai vrea să le faci pentru a te ajuta să te apropii mai mult de puterea ta superioară, acum este momentul perfect pentru a lua atitudine. Poți începe cu rugăciunea și cu petrecerea timpului citind cărți spirituale. Acordă-ți timp pentru liniște și pentru a te conecta cu tine.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este minunat să te conectezi cu prieteni vechi, dar poate fi, de asemenea, un pic mai greu să ridici telefonul și să suni atunci când a trecut mult timp. Te simți un pic mai curajos decât de obicei în timpul Lunii în Săgetător. S-ar putea să găsești curajul de care ai nevoie pentru a întinde mâna și a sparge gheața pentru a recupera, pentru a vedea cum se descurcă ceilalți și pentru a face o invitație către un prieten vechi.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Cel mai bine este să fii deschis, sincer și transparent. Dacă ai ceva ce trebuie să discuți cu cineva, acum e momentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel