Horoscop, vineri, 24 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 24 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să dați de oameni interesați de o colaborare cu voi, ca să puneți laolaltă calitățile și să iasă ceva de calitate extra, că aveți multe de arătat lumii.

Apare șansă unui nou început și e bine să lichidați mai întâi toate restanțele, ca să fie totul pe curat.

Se poate să vă înțelegeți cu un angajator și să bateți palma pentru o afacere care să vă aducă stabilitate financiară, profit, nu glumă.

TAUR

Întrevedere cu oameni de afaceri, poate v-ați decis deja și vă dați acordul pentru un parteneriat care v-ar aduce bani frumoși.

Vine cineva care v-a lipsit și o să reîncercați o acomodare în speranța că o să continuați relația.

Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia să o luați mai demult, dar abia acum se pot face plăți.

GEMENI

O zi numai bună de pus la cale un proiect la care visați de multă vreme și o să vă mobilizați să iasă totul ca la carte, să dați lovitura în afaceri.

Poate v-ați decis, în sfârșit, să vă luați altă mașină sau casa a devenit neîncăpătoare și vă luați alta.

La voi un proiect de anvergură. Marte face acțiunea și o să vă implicați trup și suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate, cum știți voi.

RAC

Se va găsi o formă de mulțumire pentru ce ați muncit și o să vă placă faptul că a contat efortul fizic, intelectual și o să puneți suflet și în continuare.

Poate vă depuneți CV-ul pentru o altă firmă sau vă înscrieți la un concurs, că apare un post bine plătit, și e de încercat.

Vouă vi se poate propune o funcție, am tot zis, și să intrați într-un alt regim de lucru, cu alte responsabilități și să vă descurcați de minune.

LEU

Se poate să vă bucurați de o datorie returnată după ce ați tot făcut demersuri să vă luați banii înapoi, dar nu era nimeni să vă asculte.

O să puteți rezolva niște chestiuni legate de scoală și să obțineți niște derogări, un transfer dintr-o grupă în alta sau dintr-un an în altul.

Se poate să negociați un contract și să țineți la condițiile voastre, să nu cedați în fața celorlalți, decât așa, ici-colo.

FECIOARĂ

O să dați zor să faceți treabă, și la serviciu și acasă, că s-au adunat cam multe și o să vă prindă sărbătorile cu treaba neterminată, dacă nu vă grăbiți.

Se poate să vi se aprobe un împrumut și o să vă puteți cumpără o casă sau aveți de luat mobilă sau aparatură de uz casnic.

Voi trebuie neapărat să vă luptați pentru drepturile voastre și să aduceți argumente. Eventual vă luați un avocat și o să o țineți pe a voastră până la capăt.

BALANȚĂ

O să treceți în revistă niște contracte, fie ele și de colaborare și o să păstrați ce e avantajos și ce nu este, trebuie lăsat deoparte ca să nu vă extenuați.

E cineva interesat de voi. Simte un potențial de relație și o să vă evaluați și voi sentimentele să știți daca vă încumetați sau nu.

Vi se face o propunere de afaceri și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi, o să dați curs ofertei care o să vă aducă bani, și nu e genul care să apară zilnic.

SCORPION

E posibil să întâlniți pe cineva care se pliază pe felul vostru de a fi și o să vă găsiți puncte comune, ca să vă puteți armoniza.

O invitație la un eveniment monden, care poate avea loc și în alt oraș și să mai rămâneți o zi, două, pe acolo.

Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la următorul nivel de salarizare. O să o duceți mai bine cu bani, e clar.

SĂGETĂTOR

Vin bani din surse colaterale, poate și de la serviciu luați mai mulți bani, un supliment, o primă și o să o duceți mai bine din punct de vedere financiar.

Se oferă cineva să întindă o mână de ajutor și nu o să ziceți nu, ca e un semn de respect și o să fiți scutiți de un efort.

Cineva de care v-ați atașat sufletește vrea să vă vadă și înseamnă că sunt șanse să aveți o relație stabilă.

CAPRICORN

O să legalizați o situație, că vi s-au deschis niște oportunități ca să vă luați de lucru în particular și o să strângeți bani pentru concediu.

E nevoie de voi să puneți umărul la o acțiune de grup și o să vă țineți de treabă, chiar dacă vă trebui să munciți și mâine.

Poate vă gândiți să plecați pe undeva pentru câteva zile, chiar și cu treabă, dar trebuie să luați și o gură de aer, că v-a ajuns atâta muncă.

VĂRSĂTOR

Poate tot comunicarea e punctul vostru forte și o să vorbiți în public, poate plecați cu grupul pe undeva și o să vă deconectați. Plimbarea o să vă prindă bine.

Poate le-ați promis copiilor o ieșire într-un parc de distracții într-o stațiune de agrement la munte undeva să-și consume surplusul.

E cineva care încă mai speră să fiți împreună, iar dacă inima voastră e liberă, nu a fost dată altcuiva, o să continuați.

PEȘTI

Se poate să mai aveți niște treburi de rezolvat, dar o să vă și întâlniți cu grupul de prieteni să petreceți mai mult de o zi împreună, să vă refaceți starea de spirit.

O să vă înțelegeți cu anturajul și o să aveți randament bun la slujbă, ca să le împărtășiți ideile.

Aici vin ceva bani. Poate îi puneți deoparte să plecați în timpul liber pe undeva sau de sărbători. Îi strângeți de pe acum, că mai e puțin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 24 Martie 2023, 07:02

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”