Horoscop, vineri, 24 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este timpul să îți actualizezi lista de dorințe, Berbec. Marte intră în Săgetător, ceea ce-ți pune la încercare dorința pentru aventuri. Poți face orice activitate îți dorești, care să te ajute să-ți creezi cele mai bune amintiri. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Natura ta empatică și grijulie poate fi canalizată spre a-i ajuta pe alții. Săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a începe, deoarece Marte intră în Săgetător, subliniindu-ți dorința de a face fapte bune. Dacă deții o afacere, te poți oferi voluntar să faci o campanie de colectare de jucării pentru a ajuta copiii nevoiași sau să cumperi obiecte pe care să le donezi organizațiilor non-profit pentru sărbătorile care se apropie cu pași repezi.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este firesc pentru tine să dai tot ce ai mai bun și să-ți arăți sprijinul pentru ceva în care crezi. Marte te poate ajuta să rămâi puternic în fața motivelor care te îndeamnă să renunți. Concentrează-te pe ceea ce contează și pe motivul pentru care îți dorești să obții un rezultat final, până când îl vei duce la bun sfârșit.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Intrarea lui Marte în Săgetător te motivează să faci îmbunătățiri importante în viață. Poți începe să faci exerciții fizice pe care le-ai tot amânat și să mănânci mai sănătos. Poate că ai vrea să te trezești cu o oră mai devreme dimineața pentru a prinde răsăritul soarelui și să meditezi înainte de a merge la serviciu. Ar trebui să-ți faci un program pe care să-l urmezi.


Leu (23 iulie - 22 august)
Este atât de ușor să fii romantic, Leu, mai ales când îți place să experimentezi toate lucrurile pe care ți le oferă viața. Este important să faci gesturi mici prin orice aspect pe care ți-l oferă viața.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este timpul să îmbunătățești anumite aspecte în casa ta. Intrarea lui Marte în Săgetător este momentul perfect pentru a aborda cel mai prioritar proiect pe care l-ai tot amânat. Folosește următoarele câteva săptămâni pentru a defini ce vrei să faci și cum vrei să arate lucrurile atunci când le termini. 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai grijă, Balanță. Ești foarte pacifistă, dar când intri într-o dezbatere, ești genul care nu se va opri până nu va câștiga. Când Marte intră în Săgetător, îți poate scoate la iveală latura ta mai certăreață. Controlează-ți emoțiile și dacă nu te simți capabil, poartă discuția mai târziu, când ești pregătit.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este timpul să te pui din nou pe picioare, Scorpionule. S-ar putea să fi fost un an mai greu, când vine vorba de probleme financiare. Dar acum că Marte intră în Săgetător, poți scăpa de datorii. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ești destul de dur în general și rar poți fi doborât de ceva. Cu toate acestea, urmează o perioadă mai grea în viața ta și este important să nu uiți de propria persoană. Oricare ar fi punctele tale slabe, identifică-le și nu-ți fie teamă să lași lucrurile neimportante deoparte. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Știi cine trebuie să fie în viața ta, așa că fă-i loc. Este timpul să elimini barierele din calea fericirii tale. Marte intră în Săgetător, astfel că poți în sfârșit să tai legăturile cu persoanele toxice. Nu mai ignora steagurile roșii.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Prietenii sunt niște mentori incredibili și, așa cum un prieten își poate da seama când te-ai schimbat în rău, poate vedea și când ai schimbări în bine de personalitate. Marte intră în Săgetător și s-ar putea să întâlnești oameni care scot la iveală ce e mai bun în tine. 


Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești pregătit pentru o mare promovare în viață. Marte intră în Săgetător și vei fi avansat la locul de muncă. S-ar putea să vezi lumea într-o altă lumină datorită creșterii statutului social prin carieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel