Horoscop, vineri, 25 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 25 august 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Se găseşte ceva suplimentar de lucru la serviciu şi se pare c-o să vă convină că vor veni şi bani, iar efortul depus o să merite.

Aţi putea semna un contract care să v-aducă beneficii financiare, numai dacă sunteţi convinşi c-o să vă descurcaţi cu două servicii.

TAUR

Poate v-apucaţi de mobilat apartamentul, sau o fi alte modificări pe acasă de făcut şi o să cheltuiţi şi o sumă frumuşică, dar o să vă bucuraţi de confort.

Încă mai există şanse de a continua o poveste de dragoste care să se scrie frumos pe zi ce trece şi să fiţi fericiţi.

 GEMENI

E bine să faceţi o rezervare dacă plecaţi o zi, două la relaxare undeva, sunaţi să vă asiguraţi c-aveţi unde înnopta ca să fie totul în regulă, să vă tihnească plimbarea.

Sunt nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi dacă aveţi timp şi bani o să ajungeţi şi pe la ei.

 RAC

Poate mai are cineva să vă înapoieze nişte bani şi fie vi-i da în cursul zilei, fie vă spune când o să vi-i dea, şi tot e ca o garanţie c-o să-i aveţi.

E un grup de prieteni care vrea să vă atragă să vă alăturaţi lor, să faceţi o escapadă turistică - şi vă gândiţi la ofertă.

LEU

Poate vă pregătiţi de un eveniment festiv, faceţi aprovizionare, daţi un reminder să nu uite invitaţii să vină şi o să fiţi prinşi cu toate treburile.

Poate abia acum vi se dau banii pe care trebuia să-i luaţi la începutul verii şi or să vă fie de folos că aţi cheltuit, deja, prea mulţi bani.

FECIOARĂ

V-au rămas multe treburi de rezolvat, dar o să le daţi de capăt pe rând, nu toate odată şi o să vă găsiţi timp şi de plimbare, să vă recreaţi.

Se anunţă cineva în vizită şi dacă nu plecaţi pe nicăieri o să-l găzduiţi pe musafir peste noapte şi-o să fie o companie plăcută.

BALANŢA

O să vă achitaţi de îndatoririle de familie şi o să vă bucuraţi şi de o ieşire în doi într-o staţiune turistică, poate daţi o fugă la malul mării.

E o problemă de suflet care vă consumă pe dinăuntru şi o să faceţi un efort să vă întâlniţi cu persoana care v-a pricinuit aceste frământări să vorbiţi.

 SCORPION

Vi se face o promisiune de colaborare în afaceri, poate se revine asupra uneia mai vechi şi o să aveţi un răstimp de gândire până luni ca să ştiţi ce răspuns să daţi.

O să vi se plătească, în sfârşit, suma promisă cu ceva timp în urmă şi o să vă puteţi plimba prin ţară, pe afară.

 SĂGETĂTOR

O prezenţă plăcută, poate va suna şi vă-ntâlniţi la o cafea ca să vedeţi ce program vă faceţi că vreţi să evadaţi din spaţiul de zi cu zi.

Poate vi se face o propunere de extrajob şi după ce vă-ntoarceţi din concediu o să v-apucaţi de treabă, dacă vă decideţi.

CAPRICORN

E cineva care insista să-i faceţi o vizită şi o să vă luaţi bilet de tren, avion, autocar, alegeţi voi cu ce să vă deplasaţi, poate şi cu maşină proprie.

O să întâlniţi pe cineva care vă poate fi companion de viaţă şi, dacă n-aveţi pe nimeni, aţi putea încerca să petreceţi un timp împreună, să vă cunoaşteţi.

VĂRSĂTOR

Poate reuşiţi zilele astea să vă ocupați şi de casă, c-or fi nişte lucruri de pus la punct şi o să profitaţi de weekend, dar vă puteţi şi plimbă, printre picături.

Sunt ceva bani de recuperat şi îi puteţi primi pe toţi, dar dacă mai rămâne vreo restanță de luat să sunaţi, să faceţi presiuni.

PEŞTI

O să duceţi muncă de lămurire cu şefii să vă dea ce le-aţi cerut, bani, sau zile libere în plus şi o să vă ţineţi de capul lor până-o să vă împlinească dorinţele.

E cineva care nu renunţa la ideea de a fi împreună într-o relaţie, o căsnicie şi va face totul posibil să vă convingă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel