Horoscop, vineri, 25 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 25 august 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Găsirea echilibrului potrivit între muncă și familie poate fi o provocare astăzi. Soarele în Fecioară se află încă într-o etapă critică în care imaginea de ansamblu este neclară. Astăzi, fă-ți un plan fix. Îndepărtează obstacolele și fă-ți viața să fie cât mai clară.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Soarele se află acum în Fecioară, sectorul tău romantic, iar acest lucru scoate la iveală un puternic simț al datoriei față de lucrurile în care investești timp și energie. Astăzi, s-ar putea să te concentrezi prea mult pe responsabilitățile dragostei și să renunți la părțile distractive. Încearcă să nu iei fiecare moment prea în serios, există muncă de făcut, dar este nevoie și de simțul umorului.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gestionarea vieții casnice tocmai a devenit mai accesibilă și, în timp ce Soarele va străluci toată luna în a patra ta casă, ai destul timp pentru a aborda un proiect de bricolaj. Îți poți reorganiza cămara sau poți începe un alt plan. Este un moment excelent pentru a selecta o nouă culoare de vopsea pentru pereți și pentru a-ți actualiza electrocasnicele cu unele mai eficiente din punct de vedere energetic.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Există discuții mărunte, iar apoi o discuție profundă și intensă vă aduce pe tine și pe cineva mai aproape unul de celălalt. Învățarea unor noi modalități de comunicare cu oamenii este bună, așa că astăzi, Soarele în Fecioară te încurajează să studiezi arta intimității. Cere-i partenerului tău să facă același lucru și vezi cum vă puteți conecta la un nou nivel.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Timp de o lună întreagă, banii și proprietatea vor fi o prioritate. Așadar, Leu, dacă vrei să-ți ridici nivelul financiar, acum este momentul potrivit. Ai Soarele în Fecioară care îți deschide calea. Așteaptă-te să descoperi zonele de forță și de slăbiciune din viața ta. De asemenea, este un moment bun să te uiți la imobiliare, chiar dacă nu vrei să cumperi o proprietate chiar acum. Studierea pieței bursiere și învățarea modului în care funcționează banii poate fi, de asemenea, o mișcare inteligentă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Acesta este momentul tău de a străluci. În fiecare an, când Soarele intră în semnul tău, este o oportunitate de a te concentra asupra vieții tale și a ceea ce vrei să realizezi. Astăzi, te poți concentra pe tine și pe viața ta personală. Poate ai nevoie să te eliberezi de hainele vechi sau să îți actualizezi coafura. Începe cu lucruri mărunte și nu uita că ai ceva timp pentru a rezolva lucrurile.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Fii practic, Balanță. Uneori, vrei să conduci cu inima, dar astăzi este nevoie de logică. Soarele într-un semn de pământ ajută să îți împământenească indecizia. Dar, cât timp se află în Fecioară, vei vedea de ce trebuie să te îndepărtezi. Ai fost în modul de reflecție în timpul retrogradării lui Venus, iar acum că te înțelegi mai bine pe tine însuți, este timpul să mergi în sus și să te îndepărtezi de vechile căi și să treci la altele noi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cu toții avem nevoie de prieteni buni, care sunt atât cu picioarele pe pământ, cât și iubitori. Astăzi începe o călătorie de o lună de zile prin descoperirea prieteniei. Este bine să te înconjori de oameni pasionați și care te susțin. Dacă ți-ai trăit viața singur și nu te-ai implicat cu prietenii, ieși din nou în lume și socializează. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
 Îți va plăcea energia de astăzi pentru că îți oferă ceea ce ai nevoie pentru a te afunda în muncă și a nu te simți atât de agitat. Ești într-o poziție frumoasă pentru a-ți impulsiona cariera sau pentru a finaliza un obiectiv care să te ajute să faci mai mulți bani. Astăzi, vizualizează modul în care dorești să îți dezvolți cariera și aplică efort.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
O carte bună îți poate schimba viața, Capricorn, și, deși un horoscop care îți spune să citești ceva poate părea mai puțin palpitant, este cu adevărat cea mai puternică sugestie pe care ai putea-o primi. S-ar putea să-ți ia toată luna să termini de citit o carte bună. Așa că, astăzi, ia un titlu pe care vrei să-l citești și promite că îl vei termina în următoarele 30 de zile.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Energia Fecioarei te ajută să faci lucrurile pe care trebuie să le faci, nu să le amâni. Astăzi se activează sectorul moștenirilor, ceea ce înseamnă că îți faci o asigurare de viață sau că stabilești un fond de investiții pentru familie. Ia în considerare obținerea acestora dacă nu ai un testament scris sau o împuternicire. Te vei simți ușurat odată ce vei ști că sarcina a fost îndeplinită și că este la locul ei.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Te străduiești să le arăți oamenilor cât de mult îi iubești. Relațiile pot fi greu de navigat uneori, iar punctele tale forte și defectele ies la iveală atunci când Soarele se află în Fecioară. Această zi îți permite ție și celor dragi să deveniți mai puternici și să vă conectați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel