Horoscop, vineri, 25 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în casa a IV-a. Va face opoziția cu Pluto. S-ar putea să fii nevoit să renunți la un punct de vedere în favoarea familiei. Doar de tine depinde acest lucru. De asemenea, foarte mare grijă la călătorii.

Taur

Venus se apropie de un careu cu Saturn. Nu mai ai control absolut asupra bugetului familiei. Stai departe de discuțiile cu oamenii care sunt foarte competitivi, chiar și fără o logică, fără o bază.

Gemeni

Venus din casa a VII-a se apropie de un careu cu Saturn. Cuvintele partenerului dor sau cuvintele tale îl dor. Unul dintre voi nu are încredere în propria persoană și va fi foarte ușor de atins. Fii mai blând cu el și poate și el va fi mai blând cu tine.

Rac

Marte este în semnul tău. Va mai sta acolo ceva timp. Se apropie de niște aspecte importante. Simți că te-ai plictisit, că nu mai poți și că trebuie să schimbi ceva. Te enervezi pe orice în jurul tău.

Leu

Relația cu copiii s-ar putea să aibă de suferit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Nevoia de a primi afecțiune, validare și iubire s-ar putea să fie exagerată. Deși partenerul se comportă într-un fel, tu îi găsești nod în papură. Recomandarea este să nu fugi de odihnă și de somn.

Fecioară 

Se mai strică ceva prin casă sau mai ai lucruri de reparat. Unele persoane din familie ți se par invidioase sau prea îndrăznețe. Nu înțelegi de ce se bagă ei unde nu le fierbe oala. S-ar putea ca în cercul de prieteni să apară persoane care nu țin cont și de părerea ta. Trebuie să vezi și jumătatea plină a paharului.

Balanță

Poate fi un weekend în care nu te simți auzit și ascultat, în care părerile celorlalți contează mai mult decât este cazul. Nu știi cine ești. Dacă o persoană îți spune că ai întârziat sau că te-ai grăbit, tu uiți că poate s-a întâmplat ceva de dimineață sau ai avut niște zile grele. O să spui că nu ești bun de nimic și că ai greșit.

Scorpion

Vei încerca să acoperi unele goluri emoționale printr-o generozitate excesivă, prin cheltuieli inutile. Ești foarte superficial și nu comunici deloc cu oamenii dragi ceea ce simți, că suferi și nu te simți bine. Ești în stare să cumperi ceva doar pentru a cumpăra iubirea celorlalți. Gândește-te de două ori înainte.

Săgetător

Venus din semnul tău va face în perioada următoare careul cu Saturn. Elimină sau mai taie din contactele cu anumite persoane care te caută doar când au probleme și care au doar un interes. Nu trebuie să fie toată lumea în jurul tău. Nu contează cantitatea, ci calitatea.

Capricorn

Marte este în casa a VII-a, Pluto în semnul vostru. Acestea pot face un careu la un moment dat. Unii vor avea tendința de a lua decizii pe plan relațional pe care le-au tot amânat. Alții se vor grăbi să intre într-o relație, iar alte persoane vor avea tendința de a intra în competiție. Mare grijă la cât romanticizezi trecutul!

Vărsător

Tendința de a munci prea mult, fie la serviciu, fie acasă, arată că fugi de ceva. Cu cât fugi, cu atât nu scapi. Dat fiind faptul că Marte este în continuare în casa a VI-a și va face opoziția cu Pluto, în acest weekend ai nevoie de cât mai multă liniște. Mintea ta va fi destul de dură cu tine.

Pești

S-ar putea ca de astăzi să apară niște lucruri care nu îți convin pe plan profesional. Nu trebuie să te gândești la ele în weekend, bucură-te de viață. De asemenea, trebuie să acorzi o atenție suplimentară copiilor sau persoanei iubite

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel