Horoscop, vineri, 26 mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. 26 mai 2023. Previziuni complete pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi va trebui să fii suficient de curajos pentru a spune ceea ce simți cu adevărat, chiar dacă ți-e teamă să o faci. Luna în Leu de astăzi te încurajează să te vezi ca pe o puternică rază de lumină. Este posibil ca Luna să te facă să te simți ușor neliniștit, deoarece experimentezi turbulențe din partea lui Uranus și Mercur în sectorul tău financiar, dar schimbările sunt bune pentru tine. Ele te fac să te gândești. Orice ați face, nu permiteți ca nesiguranța să vă înăbușe visele. Fiți vocali în legătură cu ceea ce faceți și nu vă lăsați temerile să vă stea în calea viitorului.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi importantă pentru tine, Taur. Urci pe scara succesului. Astăzi primești un impuls de încredere din partea Lunii, deoarece își încheie perioada în Leu. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să respiri adânc și să te relaxezi, viața se întâmplă indiferent dacă faci ceva pentru a împinge o anumită narațiune înainte sau dacă alegi să nu o faci. Relaxează-te. Ia-ți timp să te recuperezi după toată munca grea pe care ai depus-o în această săptămână. Faci o mulțime de progrese, așa că acordă-ți credit pentru asta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi nu va fi ușor, așa că întindeți-vă mânecile. Vei vorbi, dar mai mult decât atât, trebuie să îți exersezi abilitățile de ascultare. O conversație importantă va fi greu de purtat, pentru că ai un proiect complicat la care trebuie să lucrezi. Vestea bună este că îți faci din dușmani aliați, iar slăbiciunile tale devin cele mai mari atuuri. Vei trece cu brio peste această zi.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vești bune! Luna navighează prin Leu aducând înțelegere și înțelepciune investițiilor tale, în special celor legate de proprietăți și chestiuni financiare. Astăzi vei dori să îți folosești timpul pentru a planifica în avans și pentru a-ți construi un viitor solid. Ce nu știi să faci bine pe cont propriu? Fă-ți o programare cu un consilier care să te ajute să navighezi prin acele alegeri dificile.

Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi, este timpul să lucrezi la starea ta de spirit și să tinzi spre pozitivitate. Primești un imbold pentru a face munca interioară, datorită lui Pluton retrograd în semnul zodiacal al Capricornului. Energia Capricornului te îndeamnă să te ocupi de detalii, astfel încât să poți avea un plan productiv și fără probleme începând de astăzi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Inima ta se întoarce, Fecioară, și implică pe cineva pe care îl iubești. Ați fost pe cale să vă despărțiți sau să rămâneți împreună în vremuri grele. Astăzi nu este ziua în care să ignori ceea ce îți spun sentimentele. Ele sunt un ghid clar, așa că ascultă-le.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Speri să te muți într-un loc nou, Balanță? Mutarea ar putea fi la orizont și ai putea porni într-o nouă aventură interesantă pentru a găsi un loc pe care să-l numești al tău. Piața imobiliară poate părea descurajantă, dar dacă ești sârguincios, ai putea descoperi că locul perfect este disponibil și se încadrează în bugetul tău. Nu lăsați provocarea să vă intimideze atât de mult încât să nu vă obosiți să încercați. Acesta este momentul să vă urmăriți visul și să mergeți după aur.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, atunci când Pluton este retrograd, poți fi un pic cam ursuz în conversații și poți părea chiar certăreț, în ciuda eforturilor tale de a fi pașnic și iubitor. Astăzi, încearcă să îți maximizezi cea mai bună trăsătură a ta - o prezență magnetică. Puteți atrage interacțiuni pozitive cu ceilalți și puteți construi conexiuni puternice. Astăzi poți fi motivul pentru care toată lumea se înțelege. Începeți cu voi înșivă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, ești într-un loc bun pentru a face unele schimbări pozitive. Pluto retrograd în Capricorn te încurajează să faci alegeri mai înțelepte care să construiască stabilitatea financiară. Începeți prin a crea un buget care se aliniază cu obiectivele dvs. Urmărește-ți toate cheltuielile, chiar și pe cele mici și impulsive pe care le faci. Explorează o oportunitate de investiții care te ajută să faci bani atunci când dormi. O alegere mică poate duce la un câștig mare astăzi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, ești prea familiarizat cu Pluton de când a părăsit semnul tău, dar acum, retrogradarea sa încurajează și mai multe schimbări. Acestea pot fi lucruri minunate pentru tine, dar va trebui să te concentrezi pe munca interioară în loc să te concentrezi pe lumea din jurul tău.

Așa că începeți să îmbrățișați singurătatea. Poți învăța să îți iubești timpul petrecut singur. Folosiți timpul mort pentru a scrie un jurnal și a fi introspectiv. Poți descoperi adevăruri despre viața ta scriindu-ți toate gândurile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, astăzi te afli într-o poziție privilegiată pentru a face lucruri pe care alții nu au reușit să le facă: să-ți faci aliați din dușmani. Găsiți un teren comun. Căutați modalități de a vă înțelege cu ceilalți. Dați dovadă de empatie și compasiune. Dacă nu ai șters cu buretele de pe o ranchiună pe care ai purtat-o, astăzi fă-o.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, ești gata să te bucuri de timpul petrecut cu prietenii tăi. Ai o mulțime de lucruri extraordinare care îți reușesc, iar acum vrei să împarți distracția cu alții. Nu toată lumea a fost binecuvântată cu prietenii de calitate așa cum ai fost tu. Astăzi, gândește-te cât de norocos ești și spune-le oamenilor din viața ta cât de mult îi apreciezi.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel