Horoscop, vineri, 27 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cumpără-ți ceva frumos, Berbec. Uneori, un pic de shopping online poate face minuni pentru stima ta de sine. Chiar dacă nu plănuiești să îți cheltui toate economiile, uneori poate fi eliberator să îți pui în coș toate lucrurile la care visezi, chiar dacă, în final, nu le vei cumpăra. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fii sincer cu tine însuți, Taur. Luna se va afla în semnul tău zodiacal în următoarele câteva zile.
Bucură-te de faptul că lumina reflectoarelor strălucește asupra ta și te face să te simți mai încrezător în puterile tale. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu permiteți ca trecutul să vă rețină, Gemeni. Ai putea fi ușor consumat de ceea ce s-a întâmplat și de ceea ce ar fi trebuit să spui. Dar, adevărul este că nu poți șterge ziua de ieri. Tot ceea ce ai este prezentul.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Prietenii buni vă sunt alături în momentele grele. Îți poți da seama cine îți este cu adevărat prieten după cât de fiabilă este o persoană atunci când îi ceri o rugăminte simplă. Chiar dacă nu este vorba de nimic substanțial, astăzi atitudinea celor apropiați va fi revelatoare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Muncește din greu pentru visele tale. Ai o singură viață, Leu. Fă loc pentru lucrurile care îți aduc cea mai mare fericire. Începe acel proiect pasional. Acordă-ți permisiunea de a-ți crea un spațiu personal. Fă din tine și o prioritate în această săptămână.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trăiește și lasă să trăiești, Fecioară. Oamenii trebuie să meargă pe propriul lor drum, nu pe cel pe care îți dorești tu să fie. Poți iubi pe cineva din toată inima, dar încearcă să nu-i protejezi de ceea ce soarta le-a rezervat.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Iubești secretele, Balanță. Astăzi, ceva interesant din lumea celebrităților s-ar putea să vă capteze interesul. Ai grijă însă cât timp petreci în căutarea „bârfelor” despre vedetele tale preferate, ca să nu îți neglijezi munca.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să lucrezi la o relație importantă. Timpul poate trece de tine și este ușor să uiți să petreci timp cu persoana care înseamnă cel mai mult pentru tine. Trebuie să îți programezi timpul și să faci din ceea ce îți dorești o prioritate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ține-te cu dinții de ceea ce știi că trebuie făcut până la capăt. Procrastinarea te poate ține pe loc azi, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Respectă-ți planurile.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Romantismul este aici, Capricorn. Când Luna intră în sectorul tău de creativitate și joacă, este timpul să te relaxezi și să te bucuri de dragoste. Ascultă muzică romantică sau vizionează un film de dragoste, care să te inspire și să îți facă inima să bată și mai tare.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Familia este pe primul loc. Frica de a lipsi este o emoție reală, iar astăzi s-ar putea să trebuiască să fii acolo pentru o rudă sau un copil care are mai multă nevoie de tine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Discutați. Luna se află în semnul pământesc al Taurului, ceea ce îți permite să ai rezistența și curajul de a rezista celor mai complicate conversații cu care te confrunți. Nimic nu este mai sănătos ca onestitatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 26 ian 2023, 19:25

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Oana Roman și Mioara Roman. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Corina Chiriac. Sursa foto: captura video YouTube

File din poveștile de dragoste ale unei dive: Corina Chiriac. Ce spun despre ea, bărbații cu care s-a iubit: „Veniseră o sută de persoane la poartă”

Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube

Soția lui Jorge, de urgență la spital: „Suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”. Cu ce probleme se confruntă Ramona Prodea

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, joi, 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 15 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile