Horoscop, vineri, 31 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 31 martie 2023, previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Pregătește-te. Astăzi, simți o nevoie puternică de a concura într-un domeniu al vieții tale în care te simți ușor depășit de situație. Sentimentul că ai putea pierde ceva te poate lăsa cu nervii întinși toată ziua, dar o lumină la capătul tunelului strălucește asupra ta.

În ciuda faptului că Luna se află în contradicție cu Pluton în sectorul tău de rețea, ai parte și de noroc pentru că Soarele se află în semnul tău. S-ar putea să te confrunți cu vânătăi de orgoliu, dar cu puțină scuză și farmec, pleci spre weekend cu ce e mai rău în urmă și cu ce e mai bun în față.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Rămâi pe poziții. Sunt zile în care trebuie să îți înfigi ambele călcâie în pământ și să rămâi ferm în convingerile tale. S-ar putea să nu-ți placă să-ți exerciți firea încăpățânată, dar astăzi există un motiv pentru care trebuie să gestionezi situațiile cu tupeu.

Astăzi Luna impune atitudinea, care este îndreptată direct spre figurile de autoritate. Gura ta poate fi arma fumegândă din încăpere, dar nu fără provocare. Poate exista un motiv pentru a spune ce gândești, dar când o faci, ferește-te după aceea. Vei primi niște păreri negative, dar nimic pe care să nu-l poți gestiona, pentru că ești Taur.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Nu-ți menaja cuvintele. Astăzi, ești gata să vorbești.

Chiar dacă ar putea fi un moment obositor pentru ceilalți, te simți bine că ai lumina reflectoarelor în conversații. Ai multe de spus și, surpriză, surpriză, oamenii sunt gata să te asculte, pentru că există ceva la tine care impune atenție.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
În adâncul sufletului tău, nu ești materialist, așa că atunci când te trezești căutând modalități de a obține mai multă bogăție, bani și securitate financiară, este un sentiment greu de suportat.

Astăzi, te gândești mai mult la viața pe care ți-o dorești și la stilul de viață pe care crezi că îl meriți și de care ai nevoie. Nu că dorești să fii egoist, dar ziua de astăzi îți alimentează dorința și determinarea de a obține mai mult în viață. Îți dorești bani pentru a putea fi un darnic, ceea ce este un lucru bun... dar, deocamdată, s-ar putea să te lupți puțin cu aceste emoții puternice.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi, totul se rezumă cu adevărat la tine și, oricât de mult te bucuri să știi că mingea este în terenul tău, unei părți din tine s-ar putea să nu-ț placă să ai atâta autoritate în mâinile tale. 

Cerințele zilei pot crea tulburări interioare și simți că nu ai reușit să te ridici la înălțimea așteptărilor. Este bine să fii conștient, Leu, iar atunci când Luna va părăsi în sfârșit semnul tău mâine pentru a intra în Fecioară, poți să iei cunoștințele pe care le dobândești astăzi și să le aplici spre îmbunătățirea de sine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Trecutul te ajută să păstrezi lucrurile în perspectivă. Unele chestiuni nu le poți repara, rezolva sau ajuta, oricât de mult ai încerca. Astăzi, în ciuda celei mai profunde intenții de a vindeca o rană din trecut, este posibil să descoperi că nu poți. Forțarea iertării este inutilă, iar această rană va avea nevoie de mai mult timp. Acceptarea grațioasă va fi ceea ce te va ajuta astăzi, și va fi bine, Fecioară. Ești un reparator, dar, uneori, trebuie să lași viața să se repare singură.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Prietenii sunt minunați până când nu mai sunt, iar astăzi s-ar putea să vezi o persoană așa cum este ea cu adevărat, nu pentru că ți-a făcut ceva direct, ci pentru că obiceiurile sale is la iveală. Vezi lucrurile așa cum sunt. Este posibil să fi ratat semnalele de alarmă înainte, dar nu și astăzi. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ești menit să te ridici în vârful ierarhiei. Excelența ta este ceea ce te face să ieși în evidență față de concurență astăzi. Capacitatea ta de a crea experiențe memorabile și poziționarea profesională îi ajută pe ceilalți să te placă și să vrea cu adevărat să te vadă reușind. Lucrurile bune se vor îndrepta pentru tine, Scorpionule, iar tu ești pregătit pentru asta.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Atunci când ești puternic convins de experiența personală este imposibil să-ți întorci spatele convingerilor tale. Astăzi, ai ceva de spus despre o situație și, da, s-ar putea să pară o predică, așa că adoptă o abordare educativă atunci când îți împărtășești gândurile cu ceilalți.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ceva important se îndreaptă spre tine astăzi și vine de la o persoană din viața ta care este poziționată să te ajute să avansezi în carieră sau să faci mai mulți bani. Ți s-ar putea încredința gestionarea unor resurse sau poți fi considerat în linie dreaptă pentru o moștenire de la un prieten care te consideră ca fiind din familie.

Ziua de astăzi îți asigură viitorul financiar într-un fel care implică banii altor persoane. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Iubirea nu este atât de ușor de găsit, iar atunci când ești atras de o persoană, vrei să faci un pas și să vezi unde ajung lucrurile. Astăzi, este posibil ca interesul tău să rămână latent și ascuns de public. S-ar putea să nu fiți gata să vă dezvăluiți încă sentimentele.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Munca interioară poate fi obositoare, dar astăzi înțelegi în mod inerent că faci asta doar pentru tine. Are loc o schimbare uimitoare în viața ta și asta este pentru că te străduiești să fii cea mai bună versiune a ta. Ai așteptat mult timp acest lucru, iar acum iată-te aici, mai pregătit ca niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel