Horoscop, vineri, 4 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Ai vrea ca lumea să nu se certe, ca tu să stai liniștit, dar pot apărea dispute, uneori chiar fără motiv.

Taur

Ai grijă la discuțiile pe care le porți cu colegii și asigură-te că toată lumea știe ce are de făcut. Este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu.

Gemeni

Simți că nu ai stare și din această cauză poți cheltui bani aiurea, pe fond emoțional sau doar ca să demonstrezi ceva celorlalți.

Rac

Este recomandat să nu te amesteci în dispute pentru că s-ar putea să îți faci mai mult rău. Lasă-i pe cei din jurul tău să se calmeze singuri.

Leu

Ai foarte mare grijă la drumurile pe care urmează să le faci. Tonalitatea ta nu va fi neapărat pe placul celorlalți și este posibil să fii nevoit să dai socoteală pentru unele greșeli din trecut.

Fecioară

Dacă te vei lăsa influențat de prieteni, buzunarele tale vor fi mai goale la sfârșitul acestei săptămâni. Ai grijă pe cine lași să se implice în viața ta.

Balanță

Ai câteva momente în care spui ceva și faci altceva. S-ar putea ca oamenii din jurul tău să fie confuzi și să apară momente tensionate atât în familie, cât și la serviciu.

Scorpion

Nu vă bazați pe zvonuri, indiferent că sunt despre voi sau despre alții. Chiar dacă vă supărați că oamenii vă bârfesc, important este ce alegeți să faceți după ce auziți ccea ce spun.

Săgetător

Veți afla niște secrete care nu vă convin. Este recomandat să fiți cât mai tăcuți și liniștiți și să nu interveniți în certuri.

Capricorn

Atât la locul de muncă, cât și acasă, simțiți o tensiune. În acest weekend, este recomandat să evitați orice contradicție și să nu participați la scandaluri.

Vărsător

Sunt anumite situații de la serviciu care vă stresează foarte mult, dar ar trebui să luptați doar pentru dreptatea voastră, nu și pentru a altora. Nu are rost să luați apărarea cuiva care nu vă cere ajutorul.

Pești

Știți că lucrurile nu merg bine într-un anumit domeniu, dar vreți să păstrați aparențele. Acceptați că mai sunt și momente grele în viață. Trebuie să vă pese doar de ceea ce credeți voi despre propria persoană, nu vecinii, rudele sau alți oameni.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel