Horoscop, vineri, 6 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 6 octombrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Era și timpul! Lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă, Berbec. Unele vești legate de finanțe te pot determina să iei măsuri decisive datorită comunicării dure dintre Lună și Uranus spontan care îți activează sectorul financiar și al banilor. Deși poate părea că o situație legată de casa ta sau de piața imobiliară se înrăutățește, există o rază norocoasă din partea lui Jupiter care te ajută să găsești o oportunitate care să te avantajeze în mijlocul acestei furtuni.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să începi un nou capitol în viața ta, iar Luna din ultimul sfert de lună în Rac îți aduce hârtii în cale. Este posibil să semnezi un contract imobiliar pentru a vinde o proprietate sau să pui capăt unei prietenii care nu mai este sănătoasă pentru tine. Ziua de astăzi poate fi despre finaluri, dar și despre începuturi. Schimbările de viață și tranzițiile pot necesita timp pentru a te adapta, dar aceasta este o zi excelentă pentru a crea o viață care se aliniază cu cine ești astăzi.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Apare un conflict între muncă și viața ta de familie, iar acesta poate avea legătură cu banii. Această complicație te împinge să vezi în bogăție o cale de ieșire, iar investițiile și economisirea banilor devin o prioritate absolută. O oportunitate disponibilă pentru tine vine de la Luna de Ultimul Pătrar de astăzi în Rac, care pune accentul pe schimbările de ultim moment în planificarea investițiilor tale. Dacă ți-ai dorit să faci o programare cu un consilier financiar, astăzi este un moment bun pentru a pune întrebări punctuale sau pentru a trimite orice document important pe care trebuie să-l revizuiești.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 Astăzi este o zi importantă pentru tine, Rac. Ai o decizie importantă de luat și nu ai timp de pierdut. Faza de Ultimul sfert de Lună marchează o săptămână în care trebuie să renunți la ceea ce îți împovărează viața personală. Dacă ai un contract pe care încerci să îl rupi, de azi până săptămâna viitoare este un moment bun pentru a-ți explora opțiunile. Dacă trebuie să aplici pentru un împrumut auto sau să depui o cerere de concediu, astăzi este o zi bună pentru a face acest lucru.


Leu (23 iulie - 22 august)

 Este timpul să îți reduci lista de prieteni de pe Facebook și să elimini imaginile și mesajele toxice din viața ta. Ultimul sfert de Lună în Rac scoate la iveală dușmanii ascunși și te ajută să vezi cine este pentru tine și cine nu. Astăzi, ai grijă cui te confesezi atunci când vine vorba de divulgarea unor detalii despre un parteneriat intim sau un aranjament de afaceri. În următoarea săptămână, ai putea avea parte de o trădare de încredere. Pentru a-ți păstra secretele în siguranță, apelează la serviciile de consiliere pentru a vorbi deschis și confidențial despre viața ta. Dacă nu ai făcut-o deja, pune-ți coduri de blocare pe telefonul mobil și pe computer pentru a împiedica pe oricine să pătrundă în dispozitivele tale fără permisiunea ta.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 Un prieten îți arată adevăratele sale culori, iar unele dintre nuanțe nu sunt nuanța ta preferată. O schimbare bruscă a modului în care tu și o altă persoană interacționați ar putea fi în ordine, acum că vezi o latură a ei care nu îți place. Nu este niciodată ușor să te distanțezi de cineva, dar în timpul acestei Luni sfert în Rac, este mai ușor de făcut. Mulțumită lui Venus în semnul tău, iubirea de sine este mai puternică, iar cu Saturn în sectorul tău de sănătate, a face ceea ce este bine pentru tine te împuternicește să alegi pacea în locul dramei.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Înainte de a-i spune șefului să "ia acest loc de muncă și să se bage", respiră adânc și amintește-ți de răbdare. Cu Soarele în semnul tău pentru următoarele câteva săptămâni, ești mai asertiv și mai îndrăzneț. Ești gata să te onorezi și să faci alegeri care te pun pe primul loc. Dar în timpul Lunii din ultimul sfert în Rac, există o vulnerabilitate la locul ei. Tensiunea îți poate amplifica teama de a fi concediat sau că locul tău de muncă este instabil. Acest lucru se va risipi, Balanță. Chiar acum, Venus în sectorul tău de dușmani ascunși este provocat de Saturn care are impact asupra relației tale cu figurile de autoritate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poți rămâne supărat la nesfârșit, Scorpionule. Astăzi te răzgândești și alegi empatia în locul indignării îndreptățite. Empatia pare să te atragă mai mult acum. În calitate de Scorpion, ești cunoscut pentru temperamentul tău iute și ranchiuna pe termen lung. În timpul acestui Ultimul sfert de Lună care vorbește cu Jupiter în sectorul tău de relații, o energie spirituală te atrage spre iertare și renunțare. S-ar putea să îți ia ceva timp pentru a elibera cu adevărat orice frustrare pe care o adăpostești, dar săptămâna viitoare va fi vindecătoare pentru tine.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 Decideți să vă înfigeți și să rămâneți fermi în opiniile voastre astăzi. Există un motiv pentru care alegi franchețea în detrimentul îndulcirii mesajului; te-ai gândit prea mult la o chestiune ca să tocești cuvintele și să reții ceea ce tu crezi că este un adevăr crud. Astăzi ești deschis la ceea ce au alții de spus, dar cu Luna din ultimul sfert de lună care vorbește cu Jupiter (guvernatorul semnului tău), pui sănătatea ta mentală personală mai presus de încercarea de a face pe plac oamenilor. S-ar putea să vă fie greu să vedeți că cineva trece printr-o perioadă dificilă. Nu veți fi un umăr pe care să vă sprijiniți, ci, în schimb, o voce a iubirii dure.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este momentul să vă despărțiți? Ești pregătit pentru puțin timp pentru mine, asta e sigur. Aveți nevoie de timp pentru a respira și a vă gândi. Dacă partenerul tău semnificativ îți cere mai mult timp de calitate, s-ar putea să te enerveze. Dacă ai nevoie, cere opusul: spațiu. Ultimul sfert de Lună de astăzi creează o energie eu vs. tu în viața ta amoroasă. Este posibil să simți că trebuie să îți afirmi dreptul la decizii autonome și asta poate însemna și timp pentru tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 Astăzi îți iei jobul mai în serios. Nu vrei să renunți, ci să repari ceea ce nu funcționează. Oboseala de zi cu zi te face să te simți epuizat și pregătit pentru o vacanță. Ultimul sfert de Lună de astăzi în Rac amplifică lucrurile mărunte care ți-au scăpat și detaliile care adesea trec neobservate, dar care sunt importante. Este posibil să faci îmbunătățiri semnificative care mai târziu să ducă la o recompensă financiară - cum ar fi un bonus sau o mărire de salariu la locul de muncă. Ura!


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este aceasta dragoste? Astăzi este posibil să auziți o persoană îndrăgostită mărturisind că este îndrăgostită de dumneavoastră. Dar sunt sentimentele reciproce? Ultimul sfert de Lună vă punctează viața sentimentală. O aventură poate deveni ceva mai mult, pe neașteptate. Un flirt cu o persoană de la serviciu ar putea duce la o ofertă de întâlnire. S-ar putea să te trezești mergând pe un drum cu o persoană pe care o credeai drăguță, lipsită de chimie, dar care acum te interesează. Romantismul se poate îndrepta într-o nouă direcție, iar până săptămâna viitoare, te vei găsi gata să faci un salt de credință acolo unde înainte erai ezitant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel