Horoscop, vineri, 9 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Viața este bună, Berbec. Luna de astăzi, care intră în Rac, este o oportunitate frumoasă de a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult - familia ta și locul pe care îl numești acasă. Este momentul perfect pentru a adăuga câteva retușuri la spațiul personal care îmbrățișează schimbarea sezonului. Dacă ai fost la cumpărături și ai rămas ocupat, încearcă să găsești timp să te relaxezi și să stai în casă astăzi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Totul ține de legătura strânsă pe care o stabilești cu ceilalți. Este plăcut să ai oameni cu care te poți deschide sincer și cărora le poți spune ce gândești. Îmbrățișează conversațiile intime, iar dacă poți ieși în oraș și să te întâlnești cu cineva special pentru a vorbi la o ceașcă de cafea, chiar mai bine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Investește în tine, Gemeni. Luna de astăzi părăsește semnul tău pentru a intra în Rac, ceea ce îți aduce în atenție bunurile personale și banii. Folosește ziua de astăzi pentru a te ocupa de partea financiară a lucrurilor atunci când vine vorba de proprietăți imobiliare sau de proprietăți pe care le deții de orice fel. De la stabilirea unui grafic de rambursare, până la discuții pe marginea unei facturi sau a unui contract, dă telefoane pentru a fi la curent cu ceea ce trebuie făcut.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este timpul să strălucești, Rac. Luna intră în semnul tău pentru câteva zile în fiecare lună, iar săptămâna aceasta îți aduce energia pe care o dorești pentru a gestiona proiecte sau nevoi personale. Dacă ai o întâlnire de îngrijire pe care trebuie să o faci sau vrei să te răsfeți cu ceva distractiv și relaxant, programează-te astăzi.

 

 Leu (23 iulie - 22 august)

Fără resentimente, Leu. Toată lumea are un trecut, iar al tău s-ar putea să se simtă un pic mai complex acum, deoarece ai început recent să renunți la o problemă care ți se părea împovărătoare. În timp ce reflectezi asupra a ceea ce ar fi putut fi cel mai provocator capitol al vieții tale, este timpul să mergi înainte, având încredere în viitorul tău.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O îmbrățișare mare pentru tine, Fecioară. Luna în sectorul tău de prietenie este ca o îmbrățișare caldă în jurul inimii tale, care te ajută să te simți pregătit să accepți particularități în viitor. Este timpul să lași garda jos și să trăiești fără teama de ceea ce se va întâmpla în continuare. Sensibilitatea ta te ajută să rămâi conștient. Nu poți împiedica lucrurile rele să se întâmple, dar poți răspunde la ele în mod sănătos, minimizând efectul lor asupra viitorului tău.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O întâlnire întâmplătoare cu un șef sau o figură de autoritate te poate aduce mai aproape de un vis mare pe care încă nu l-ai realizat. Ai astrele în favoarea ta astăzi, deoarece Luna în Rac te ajută să lucrezi intuitiv cu energia zilei. Ai încredere în tine și știi că cineva lucrează ca un aliat de partea ta.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Latura ta sentimentală te poate face să te gândești la trecut într-o nouă lumină. Este posibil să ai parte de epifanii și intuiții pe care nu le-ai mai experimentat de ceva vreme. Este incredibil cum o singură amintire poate aduce brusc la lumină ceea ce nu ai realizat înainte.

 

 Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 Vrei să-i ajuți pe alții, iar astăzi, între plânsul la reclame și gândul la prietenii care ți-au fost mereu alături atunci când ai avut nevoie de ei, vei găsi modalități unice de a le arăta cât de mult îți pasă în schimb.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea este aici pentru tine, Capricorn, iar când Luna tranzitează sectorul tău de parteneriate, poți fi foarte sensibil la cererile de spațiu personal. Amintiți-vă că atunci când cineva este mai tăcut decât de obicei, poate avea un motiv întemeiat și nu înseamnă că se distanțează tot mai mult de tine sau de relație. Stai liniștit.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi bună pentru a face treburi prin casă. Dacă ai rămas în urmă cu câteva lucruri care știi că trebuie făcute pentru sănătatea ta mentală și pentru starea ta generală de bine, următoarele zile sunt excelente pentru a le prioritiza.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua de astăzi a fost făcută pentru momente romantice. Programează-ți o seară fantastică în oraș cu cineva drag. Fă rezervări la un restaurant  despre care știi că are mâncare bună și muzică pe care să dansați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 9 decembrie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel