HOROSCOP weekend 25 - 26 septembrie, cu Mercur staționar și trigon Marte-Saturn. Totul se dă peste cap! SINGURA ZODIE avantajată
Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus horoscopul pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. În 26 septembrie, va fi un trigon între Marte și Saturn, Marte în Balanță, Saturn în Vărsător. ”Acest trigon e ca un muncitor care are drag de ceea ce construiește, îi place ceea ce face” a spus astrologul. Totuși, să nu uităm că e weekend-ul care precede retrogradarea lui Mercur. ”Weekend-ul acesta Mercur este staționar și s-ar putea să ne dea multe planuri peste cap. Se zăpăcesc planuri în acest weekend. Totodată, ne vedem cu oameni cu care nu ne-am mai văzut de mult timp. Depindem și de ceilalți, iar instabilitatea irită. Exact când suntem în buza lui Mercur retrograd, exact atunci se întâmplă tot felul de ciudățenii. În plus, există riscul să se mai strice ceva prin jurul nostru, dar și să fie un weekend de mail-uri, mesaje, bârfe. Cu cât o să vă chinuiți să vorbiți mai frumos, cu atât o să fie mai grea viața voastră” a spus astrologul despre weekend-ul ce urmează. 

Horoscop BERBEC

S-ar putea să te vezi cu foști parteneri, iar planurile s-ar putea să-ți fie date peste cap. Te vei agita. O să treacă weekend-ul și o să ai impresia că n-ai făcut nimic. Ai grijă, însă, la ce promisiuni faci celorlalți. 

Horoscop TAUR


Nu vă mai țineți de plan, în treburile gospodărești, va trebui să împăcați și capra, și varza. O să vedeți ce chinuială o să fie ca să aveți un mediu armonios, să vă simțiți bine. 

Horoscop GEMENI

Vă priește acest Mercur, aveți anumite cuvinte la adresa unor persoane. Vă vedeți cu persoane din trecut, alături de care povestiți, râdeți. Mercur staționar vă face mai comici, mai veseli. 

Horoscop RAC

Mercur e în casa a patra, nu insistați mai mult asupra unor tematici care au provocat neplăceri întregii familii, nu încercați să-i convingeți pe ceilalți de dreptatea voastră sau că știți mai bine ceea ce spuneți. 

Horoscop LEU

Mercur retrogradează în casa a treia. Trebuie să vă alegeți cuvintele, să comunicați uimitor. Mercur retrograd vă ajută să memorați. 

Citește continuarea pe DC News.

Autor: Spectacola | Dată: 25 sep, 07:36

Rețetă plăcintă cu dovleac. Simplu și gustos

Această rețetă de plăcintă cu dovleac este delicioasă...


Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”