Horoscop weekend, 9 - 11 aprilie 2021. Situații neașteptate pentru unele zodii. Nimic nu merge cum și-au propus
Data publicării:
Horoscopul de weekend, 9 - 11 aprilie 2021, spune că mai multe zodii vor avea parte de noi provocări, iar pe unele trebuie să le tratezi cu seriozitate, la fel ca și deciziile pe care vei fi nevoit să le iei în următoarea perioadă. 

Berbec

Vineri, 9 aprilie. Încercați să continuați să căutați în ființa voastră interioară schimbarea modului în care reacționați și, de asemenea, să vedeți lucrurile clar. Uneori avem o reacție care nu a fost cu adevărat aleasă, impulsivitatea devine obișnuită. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Inteligența emoțională vă ajută să rezolvați situațiile din sânul familiei. Aveți dedicarea necesară pe care ar trebui să o avem cu toții. Simțiți că lucrurile pot fi întotdeauna mai bune.

Duminică, 11 aprilie. O zi excelentă în care veți evalua lucrurile care vi s-au întâmplat și evoluția lor. Distanța îi va ajuta pe cei care nu locuiesc împreună cu partenerul/partenera pentru a găsi un echilibru.

 

Taur

Vineri, 9 aprilie. O zi frumoasă, cu un sentiment de împlinire, având în vedere circumstanțele bune de la locul de muncă. Un moment foarte bun pentru a lua decizii.

Sâmbătă, 10 aprilie. O să evaluați dacă este cu adevărat momentul pentru a începe o aventură cu multe cheltuieli. Dificultățile din zona afectivă i-ar putea determina pe Tauri să se simtă triști. Încearcă să nu exagerezi și echilibrează-ți emoțiile.

Duminică, 11 aprilie. Aveți un comportament bun și spirite reînnoite pentru a putea obține momente plăcute. Este interesant să poți decide să te distrezi și să nu rămâi în sentimentul înfricoșător de a nu reuși sau de a aștepta ca altcineva să decidă pentru tine.

 

Gemeni

Vineri, 9 aprilie. Veți caută să încercați să vă acomodați cu rutina în cadrul cuplurilor. Se știe că nu este ușor să trăiești împreună, dar este și frumos să o faci.

Sâmbătă, 10 aprilie. Idei noi cu privire la activitățile dvs. Mișcările inimii vor fi foarte implicate în încercarea de a consolida relațiile. 

Duminică, 11 aprilie. Îți vin în minte niște amintiri care te-ar putea face să treci prin momente oarecum tensionate sau triste care ar întârzia lucrurile care trebuiau depășite. 

 

Rac

Vineri, 9 aprilie. Ziua ideală pentru dialoguri și acorduri importante. Problemele în cuplu, oarecum tulbure de amintirile unor situații, sunt în mâinile dvs. pentru a vă ocupa de ele și pentru a le da uitării. Este ziua împăcării.

Sâmbătă, 10 aprilie. Spiritul tău va fi întinerit și umplut cu semne bune. Inima ta vrea să lase în urmă conflicte inutile. Analizați posibilitatea de a face față unei noi cariere.

Duminică, 11 aprilie. Profitați de simțul umorului și fiți încurajați să căutați să vă conectați cu prietenii sau familia.

 

Leu

Vineri, 9 aprilie. Cu siguranță va fi o zi cu întrebări despre felul în care vă confruntați cu situațiile de zi cu zi. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Încercați să simplificați reacțiile la circumstanțele care apar, problemele din viață sunt naturale, știți să aveți răbdare. Veți avea momente frumoase de care ar trebui să profitați.

Duminică, 11 aprilie. Veți realiza ceea ce se numește deconectarea de grijile zilnice. Multă bucurie și energie reînnoită.

 

Citește horoscopul de weekend 9 - 11 Aprilie 2021 și află ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte pe Știri Diaspora.

 

 

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  horoscop weekend  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel