Horoscop. Zodia celebrității. S-au născut să fie vedete
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop. Aceste 5 semne zodiacale s-au născut să fie în centru atenției. Se simt cel mai bine în lumina reflectoarelor iar celebritatea nu le sperie. 

Leu  (23 iulie - 22 august)

Leul este singurul semn zodiacal guvernat de soare, iar nativii acestei zodii iubesc să fie în centrul atenției. Aceste semne de foc sunt superstarurile zodiacului. Sunt deseori atrași de opulența, drama și celebritate. Deoarece soarele este planeta auto-exprimării, Leii sunt creativi și vor ca ceilalți să le observe talentele. 


Celebrități născute în zodia leu: Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Demi Lovato și  Barack Obama. 

 

 Balanță (23 sept. - 22 oct.)


Balanta este semnul aerian guvernat de Venus, planeta romantica a artei si frumusetii. Balanțele sunt cunoscute ca fiind cele mai fermecătoare și sociale semne ale zodiacului, ceea ce le poate ajuta să se conecteze cu oamenii potriviți. Balanțele au, de asemenea, înclinații estetice și sunt în pas cu moda,  ceea ce le face să iasă în evidență prin aspectul fizic

Celebrități născute în zodia Balanță: Monica Bellucci, Kim Kardashian West, Cardi B, Gwen Stefani, Doja Cat și Bella Hadid.

 

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este semnul de foc guvernat de Jupiter, care este planeta norocului și a averii. Sunt născuți să strălucească și nu se tem să își asume riscuri. În plus, fiind semn de foc,  săgetătorul se lasă condus de pasiunile lui și are o sete de aventură greu de egalat. 

Celebrități născute în zodia Săgetător: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera și Jay-Z.


 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este cel mai inovator, gânditor și vizionar semn al zodiacului. Vărsătorul este, de asemenea, asociat cu casa a unsprezecea a zodiacului, care corespunde cu fanii și popularitatea, precum și cu visele și dorințele noastre. Oamenii născuți sub semnul Vărsătorului adoră să iasă din mulțime și să fie diferiți, astfel că energia lor unică i-ar putea propulsa spre faimă și notorietate. 


Celebrități născute în zodia Vărsător: Oprah, Harry Styles, Robin Williams, Paris Hilton.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt unele dintre cele mai creative și sensibile suflete ale zodiacului, acesta fiind motivul pentru care atât de mulți dintre ei ajung să-și exprime emoțiile profunde prin căi artistice care le-ar putea aduce faimă. Planeta care îi guvernează pe Pești este Neptun, iluzionistul, care corespunde unor activități precum arta, cinematografia, actoria și muzica.


Celebrități născute în zodia Pești:  Rihanna, Justin Bieber,  Olivia Rodrigo, Kurt Cobain, Elizabeth Taylor și Albert Einstein.

 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  celebrități  horoscop  leu  pesti  Varsator  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel