Horoscop, marți, 30 aprilie 2024. Zodia care poate avea probleme pe plan financiar de sărbători
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale pentru ziua de 30 aprilie.

 

Berbec

Până pe 9 iunie trebuie să faci armată într-un domeniu din viața ta. Poate e nevoie să faci mai mult sport, să debutezi în ceva, să fii mai autoritar. 

Taur

E nevoie să faci un pas în spate, pentru că e spre binele tău. Nu forța nimic până în iunie, pentru că viața te va surprinde plăcut.

Gemeni

Ești mai vizibil, vorbești mai mult, oamenii află despre tine, planifici anumite eveniment. Nu e momentul să stai foarte mult singur sau să stai doar cu partenerul.

Rac

Este multă nerăbdare, furie, frustrare la locul de muncă. Vei fi într-o într-o competiție cu cei din jur.

Leu

Profesional, sunteți extrem de bine. Este un moment bun dacă doriți să studiați. E foarte important să aveți acces la oameni mai deștepți, spirituali.

Fecioară

Vă recomand să nu vă panicați, pentru că veți avea senzația că intrați în criză. O să vă dați seama că vă trebuie mai puțin pentru a funcționa. Stați departe de tot ce e extrem.

Balanță

Adio diplomație, echilibru, armonie, trebuie să faceți față unor discuții, care nu vor fi pe placul vostru.

Scorpion

Orice veți face în perioada următoare va fi sub stres și va fi ca o luptă cu propria persoană. Veți munci și vin și rezultate.

Săgetător

Singurul lucru la care trebuie să aveți grijă este să nu suferiți de egoism. S-ar putea ca oamenii din jur să vă mai tragă de mânecă.

Capricorn

Liniștea voastră se duce, iar eu vă recomand să vă asigurați că totul e planificat de sărbători, că nu vă certați cu familia din nimicuri și că aveți resursele necesare pentru a vă echilibra în momentele mai grele.

Vărsător

Sunteți pe drumuri, comunicați, faceți conexiuni, este și un pic de superficialitate, dar este o perioadă bună de a gestiona altfel partea financiară.

Pești

Banii vor fi destul de afectați, și vă recomand să aveți un buget de risc, niște bani puși deoparte. Stați departe de cheltuielile inutile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel