Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 13 - 29 mai.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 13 - 29 mai din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Berbecii sunt stăpâni pe ei înșiși, dornici, dinamici. Lucrul cel mai important în viață este să fim în acțiune, în activitate, iar Berbecii chiar asta fac în această perioadă. Este o perioadă încă bună pentru încasări. Fac lucrurile bine, sunt apreciați pentru ceea ce fac. Venus în semnul Taurului, Soarele și Jupiter le oferă tot felul de posibilități de a face bani în plus sau pentru cei care lucrează direct cu oameni le oferă încasări.

Taur

Foarte posibil să constate că au traversat o perioadă bună, pe de-o parte sufletește, pe de alta financiar. Taurii știu să pună problema, să se pună în valoare, să se facă utili, reușesc să câștige respectul. La un moment dat, acest lucru se va reflecta și în câștigurile lor. Este o perioadă de câștiguri pentru ei.

Gemeni

Au de câștigat prin cineva, print-o vorbă bună sau printr-o recomandare, prin faptul că au ținut legătura cu oameni, colaboratori, chiar și cu clienți. Foarte important este faptul că nu își pierd entuziasmul, ci mai degrabă le crește interesul, faptul că ceva bun se va întâmpla pentru ei în perioada următoare.

Rac

Este o perioadă bună în plan financiar! Câștigă venituri din activitatea lor. Cei care prestează servicii au de a face cu oameni cu bani, buni plătitori. Este o perioadă bună pentru încasările lor. Pot se renegocieze câștigurile, pachetul salarial.

Leu

Soarele, guvernatorul lor, este în continuare în casa a X-a. Într-o oarecare măsuri, Leii sunt favoriți, reușesc să strălucească, să se pună în valoare și sunt apreciați. Aceste aprecieri contează. În această perioadă sunt vorbe bune la dresa lor și, evident, de la caz la caz aceste lucruri se vor reflecta și în câștigurile lor. Apar împrejurări favorabile, important este să caute să-și arate disponibilitatea.

Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, se află până miercuri în semnul Berbecului, casa a VII-a, asta înseamnă bani ai altora, bani pe care îi așteaptă. Apar tot felul de tranzacții, relații de natură financiară. Apar dificultăți în a obține ceea ce consideră în a ajunge la un acord în a recupera niște bani, condiții mai puțin avantajoase de accesare a unui credit în a obține un împrumut. Nativii Fecioară fac tot ce depinde de ei pentru a nu se dezechilibra financiar.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Venus, guvernatorul lor, este în casa a VII-a alături de Soare și Jupiter. Balanțele au o preocupare pentru aspectele financiare ale unei relații, nu neapărat relațiile de suflet, ci de colaborare. Pun toate aspectele în balanță. Se gândesc dacă ar trebui să schimbe ceva, să schimbe furnizorul sau să schimbe partenerul.

Scorpion

Marte, guvernatorul lor, este în semnul Berbecului în casa a VI-a. Cei care au subordonați se pot găsi în situația în care au nevoie de angajați sau cei pe care îi au vor avea cerințe sporite de a fi mai bine plătiți. Vor să-și asigure cei mai bun oameni pentru a duce la bun sfârșit contracte importante. 

Săgetător

Jupiter, guvernatorul lor, este în continuare în casa a VI-a în semnul Taurului. Acolo este Soarele și Venus. Celor mai tineri li se va cere să facă niște eforturi, să arate ce știu și să arate ce pot cu promisiunea unei angajări pe perioadă nedeterminată. Pentru Săgetători este o perioadă de evaluare.

Capricorn

Saturn, guvernatorul lor, este în casa a III-a. Venus, Soare și Jupiter sunt în casa a V-a, aspecte bune pentru a se pune în valoare. Nu sunt neapărat genul care să se laude cu ceva. Bucuria lor este să fie apreciați, văzuți, să vină din exterior laudele și complimentele. În această săptămână pot să obțină un sprijin, o sponsorizare sau o promovare mediatică.

Vărsător

Saturn, guvernatorul lor, este în continuare în casa a II-a. Muncă grea, muncă pentru bani. Cel mai sigur își realizează dorințele din activitatea lor, adică nu se bazează pe sprijin din familie sau din exterior, deși ar putea obține sprijin de acolo.

Pești

Cei mai tineri au o dorință de a învăța, de a se realiza prin ceea ce știu, printr-o diplomă, printr-un certificat. Pentru cei mici există disponibilitatea de a învăța. Vor fi cheltuieli de voie sau de nevoie.

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel