Horoscopul banilor 22 - 28 aprilie 2024, cu Remus Ionescu. Zodia care are o perioadă extrem de bună din punct de vedere financiar
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 22 - 28 aprilie.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 22 - 28 aprilie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Marte, guvernatorul lor, este în continuare în semnul Peștilor. Ei sunt în activitate mai tot timpul, dar parcă au o reținere pe care este foarte posibil să nu o afișeze. Vorbesc mult, vor să afle, negociază, se întâlnesc, discută. Este posibil să nu se ajungă la un acord sau să nu se ia o decizie, fără ca acest lucru să însemne că se întâmplă o catastrofă. La început de săptămână vor avea loc întâlniri, dar nu este momentul potrivit pentru o negociere. Zilele următoare, miercuri și joi, se poate să se pună problema restituirii unor sume. În ansamblu, săptămâna este bună pentru prospectări, discuții și negocieri.

Taur

Este o săptămână destul de animată. Soarele și Jupiter se află în semnul lor. Pare se fie începutul unei perioade deosebite pentru nativii Taur. În curând va intra în semnul lor și Venus. Este foarte posibil ca în această perioadă să fie contactați, să aibă o idee de succes, să pună bazele unui proiect, să fie căutați, solicitați și căutați, iar acest lucru este posibil să se întâmple în zilele de miercuri și joi. Luni și marți pot apărea preocupări legate de starea de sănătate. Vineri apar cheltuieli, restituiri, înțelegeri de natură financiară.

Gemeni

Mercur, guvernatorul lor, este încă retrograd în această perioadă, dar într-o poziție bună, în casa a XI-a. Este o perioadă bună pentru Gemeni din punct de vedere financiar, mai ales pentru cei care au activități independente și lucrează pe cont propriu. Sunt căutați, solicitați, vin și bani. Marte și Saturn sunt în casa a X-a, ceea ce înseamnă că există posibile dificultăți în relația cu angajatorul. Toate aceste lucruri îi pot face să se gândească la o schimbare a locului de muncă.

Rac

Sunt multe planete în casa a X-a. Pentru cei care au un loc de muncă, acest lucru este legat de jobul lor, de relația cu șefii, cu autoritățile. De asemenea, pot apărea noutăți la nivel de contacte care, în timp, se pot dovedi destul importante. Racii sunt într-o perioadă de posibile schimbări legate de locul de muncă, de activități, de responsabilități. Perioada este grozavă pentru cei care trăiesc din imagine, cei care postează pe internet, își promovează imaginea, produsele, serviciile, pentru cei care vor să atragă audiență. Mercur și Venus, din acest punct de vedere, fac o treabă foarte bună. La nivelul încasărilor este o perioadă grozavă.

Leu

Soarele, guvernatorul lor, a intrat în semnul Taurului, în casa a X-a. Este o perioadă deosebită, remarcabilă pentru Lei. Fac o bună impresie persoanelor cu care se întâlnesc, cum ar fi angajatori, oameni importanți, căutători de talente, de resurse. Unii nativi de pot aștepta la o noutate majoră. Lei strălucesc în această perioadă, se pun în valoare și sunt ambițioși. Din punct de vedere financiar este o perioadă delicată, mai au niște plăți de făcut. Marte și Saturn sunt în casa a VIII-a, asta înseamnă că oamenii din viața lor au diferite nevoi sau dorințe și astfel se duc niște bani. Important este că destul de curând vor avea de unde să recupereze.

Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, se află în casa a VIII-a în semnul Berbecului. Există o dorință sau o preocupare de a scăpa de datorii. Nu se gândesc neapărat să economisească, ci să se lipsească pe ei, temporar, de anumite lucruri, să renunțe la chestiuni care nu sunt atât de importante sau de urgente. Își doresc și pun accent pe plăți și returnarea unor împrumuturi. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Venus, guvernatorul lor, se află în casa a VII-a în semnul Berbecului. Asta înseamnă tatonări, oferte, propuneri. Poate că nu este ceva pe termen lung sau poate că este ceva de probă. Vor apărea posibile încurcături, pot fi niște date trecute eronat într-o ofertă sau într-un răspuns. Balanțele trebuie să citească tot ce li se propun înainte să semneze un contract. Mare atenție luni și marți! 

Scorpion

Va urma o perioadă care promite schimbări. Este posibil ca prin intermediul cuiva să apară tot felul de oportunități. Zilele de miercuri și joi sunt importante pentru Scorpioni. Vor primi un apel important sau reiau o relație. Va putea apărea un proiect în care să fie implicați. Este o perioadă grozavă și pot veni și banii.

Săgetător

Jupiter și Soarele sunt în casa a VI-a. Sunt căutați în această perioadă pentru activități pregătitoare. Pot veni bani. Venus și Mercur sunt în casa a V-a și atunci Săgetătorii știu să negocieze condițiile care li se propun în favoarea lor. Știu să facă asta astfel încât să nu dea un răspuns negativ din prima și să închidă negocierile. Este vorba despre înțelepciune, tact și diplomație. Zilele norocoase sunt luni și marți.

Capricorn

Luni și marți este posibil ca prin ceea ce au făcut cândva, prin niște rezultate obținute, să iasă cumva în evidență sau pur și simplu să se vorbească despre ei. Îi avantajează prezența Soarelui și a lui Jupiter în casa a V-a. Deci luni și marți se vor simți apreciați, iar aceste zile sunt foarte bune pentru o prezentare în fața șefului sau a unui client. Reușesc să se pună în valoare și astfel pot apărea bani. Este o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar.

Vărsător

Apar tot felul de șanse! Poate să fie șansa unei tranzacții imobiliare, poate că au sporit valoarea unui imobil, iar acum reușesc să-l valorifice. Sunt, totuși, într-o perioadă complexă. Fac bani, dar și cheltuie. Asta înseamna investiții. Nu sunt mulțumiți cu ce au obținut și vor mai mult.

Pești

Este o perioadă bună pentru recuperări de bani! Mercur și Venus sunt în casa a II-a, iar Venus guvernează casa a VIII-a. La început de săptămână este foarte posibil să fie niște rezolvări de natură financiară, să încaseze, să recupereze, să li se dea înapoi sau să obțină ceea ce este a lor. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar.

Te-ar putea interesa și: Cum îți poate influența numărul casei viața. Romeo Popescu: „Te poate propulsa, învăța sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel