Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște
Data publicării:
Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 29 aprilie – 5 mai.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 29 aprilie – 5 mai din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Soarele, Jupiter și Venus din ziua de luni sunt în casa a II-a. Începe o perioadă bună pentru ei. Luni și marți pot exista încasări. Pentru nativii Berbec poate veni o recompensă din partea angajatorului sau din partea cuiva care a fost foarte mulțumit de prestația lor, dacă au activitate pe cont propriu. Miercuri și joi poate exista o răsplată pentru Berbeci.

Taur

Apare o schimbare importantă marți, intrarea lui Venus în Taur. Pe de-o parte le schimbă starea interioară, pe de altă parte oamenii cu care nu au mai ținut legătura de ceva timp încep să se gândească la ei. Venus, Soarele și Jupiter sunt în semnul lor. Din acest punct de vedere, în planul lor interior e multă energie, entuziasm și o bună stare interioară care face impresie celor cu care interacționează, chiar și șefilor. Această stare se poate transforma într-o discuție referitoare la o extindere a activități sau la o promovare. La nivel financiar pot primi un cadou, o atenție, aprecieri sau li se face o reducere.

Gemeni

Poate că nu este cea mai ușoară perioadă pentru Gemeni, pentru că Venus, Soarele și Jupiter sunt în casa a XII-a. Totuși, nu este totul pierdut. Marți, Mercur și Marte sunt în casa a XI-a, astfel încât se întâlnesc, vorbesc, negociază, țin legătura cu oameni și dacă este nevoie pot obține o mână de ajutor. Din punct de vedere financiar pentru să fie o săptămână de încasări pentru activitatea lor, mai ales dacă sunt pe cont propriu.

Rac

Racii sunt în plină activitate și într-o perioadă norocoasă. Venus și Jupiter sunt într-o poziție favorabilă în casa a XI-a. Asta înseamnă că sunt situații în care beneficiază fie de un noroc, fie o atitudine favorabilă a altora față de ei. Important este că Racii încasează și sunt printre favoriți să primească ceva din partea conducerii, angajatorului: o primă, un bonus sau un cadou.

Leu

Luni, Venus intră în semnul Taurului, iar acest aspect este unul important pentru Lei. Bune perspective de promovare! Pentru Lei iese soarele pe strada lor. Planul financiar rămâne delicat pe moment, pentru că există niște plăți, poate vor să închidă niște conturi. Se întrevăd cheltuieli!

Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, este în continuare în casa a VII-a, în semnul Berbecului. Vor exista provocări de natură financiară, plăți pe care le au de făcut. Poate că nu este momentul în această săptămână să primească acei bani pe care îi așteaptă, pe care îi merită și care li se cuvin.

Balanță

Venus, guvernatorul lor, intră în semnul Taurului. În casa a VII-a rămâne Mercur și marți intră Marte. Pentru nativii Balanță este important să recupereze, să obțină ceea ce li se cuvine. Se apropie momentul să intre în posesia unei moșteniri. Ajung la o înțelegere convenabilă, bineînțeles, dacă este vorba despre o discuție în familie. Este o săptămână norocoasă pentru Balanțe!

Scorpion

Marte, guvernatorul lor, intră în casa a VI-a, unde îl găsește pe Mercur. De asemenea, Venus intră în casa a VII-a. Asta înseamnă că cineva cu care a lucrat, cineva cu care se cunoaște de mult îl poate favoriza, îl poate recomanda sau îi poate face niște legături. Este posibil să li se propună o colaborare pe termen mai lung. Sunt lucruri mari care se anunță la orizont!

Săgetător

Jupiter în semnul Taurului va mai sta acolo mai puțin de o lună. Chiar de la început de săptămână, luni și marți, Săgetătorii primesc, obțin, negociază, sunt plătiți. Este posibil să facă niște ore suplimentare, dar care vor fi plătite corespunzător, este posibil să-și dorească să obțină acești bani sau este posibil să fi scăpat de niște presiuni. Pot veni niște bani în această săptămână!

Capricorn

Luna este în semnul lor și le guvernează casa a VII-a, asta înseamnă că sunt căutați, solicitați, întrebați, li se cere părerea. Sunt niște zile care poate îi surprind. Vin și banii. Va fi o săptămână bănoasă pentru Capricorni!

Vărsător

Saturn, guvernatorul lor, este în continuare în casa a II-a. Va sta acolo până spre sfârșitul anului viitor. Asta înseamnă preocupări de natură financiară. Este o perioadă de investiții, achiziții, tezaurizare și economii, dacă este cazul.

Pești

La început de săptămână pot veni niște bani. Dacă au activitate pe cont propriu vin de la clienți, de la munca lor, dar dacă sunt angajați vor avea parte fie de un cadou, primă sau recompensă. Au fost destul de implicați în ultimul timp, nu s-au dat la o parte de la activități deosebite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel