Horoscopul banilor pe luna decembrie. Zodiile care au parte de câștiguri uriașe. Mihai Voropchievici: „Au favorizare aproape 100%”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit cine va avea parte de noroc pe plan financiar, în ultima lună din an.

Luna Decembrie sau luna cadourilor este așteptată cu sufletul la gură de toată lumea, de la mic, la mare, întrucât Moș Crăciun vine încărcat adesea cu darurile mult așteptate. Totuși, unele persoane se vor situa mai bine pe plan financiar în această lună, decât altele, iar data pe care s-au născut pare că este cea care le poartă noroc. Astfel, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt norocoșii ce se vor bucura de „saci de bani” în decembrie, fiind extrem de favorizați pe acest plan.

„Luna decembrie este o lună „saci de bani”, o lună extraordinar de promițătoare din punct de vedere material. Avem deja 3 planete pentru cei născuți vinerea, Saturn pentru cei născuți sâmbăta și Soarele pentru cei de duminică. Cu alte cuvinte, sunt niște zile cu încărcături puternice pentru majoritatea care v-ați născut vineri, sâmbătă sau duminică, dar asta nu înseamnă că îi absolvim pe ceilalți din celelalte zile ale săptămânii, numai că pentru ei vor fi niște pungi cu bani, nu saci cu bani.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Astro Fnatik.

Citește și: Ce spune despre tine ultima cifră a anului în care te-ai născut. Mihai Voropchievici: „Sunt destinați să aibă succes, dar nu mic, ci unul răsunător” / Video

Cele mai favorizate zile de naștere pentru bani

Astfel, extrem de favorizate sunt persoanele născute vinerea, sâmbăta și duminica, explică numerologul. Mai mult de-atât, există câteva zile specifice care favorizează și mai mult anumiți oameni, care au șanse mari de câștiguri pe plan financiar în ultima lună din an. Asta nu înseamnă că persoanele care nu au fost menționate nu vor avea de câștigat, spune Mihai Voropchievici.

„Favorizați sunt cei născuți vinerea în ziua de 1,8, 15, 22 și 29, dar și cei de sâmbătă de pe 2, 9, 16, 23 și 30. Iar de duminică cei mai norocoși sunt cei născuți pe zilele 3, 10, 17, 24 și 31. Sunt favorizați și alții, dar ca să vă liniștesc vă voi comunica care sunt zodiile favorizate.”, a continuat acesta.

Citește și: Zodiile care fac cea mai bună echipă la locul de muncă. Mihai Voropchevici: „Foarte mulţi s-ar aștepta ca aceştia să nu se înțeleagă”

Zodiile care au noroc la bani

Astfel, există și câteva zodii care sunt favorizate aproape 100% pe plan financiar, spune Mihai Voropchievici, care dezvăluie cine sunt norocoșii.

„Pentru nativii Berbec născuți în intervalul 11-20 aprilie. Pentru Racii între 21.06-01.07. La Fecioară, pentru nativii între 3-12 septembrie. Altă zodie e Scorpionul, între 13-22 noiembrie, mai avem și Vărsătorul de pe 20-29 ianuarie.

Pe lângă ei, se mai asociază 5 zodii, cum ar fi Taurul cu nativii născuți între 11-20 mai, Leii născuți între 23.07-2.08, Balanțele dintre 3-13 octombrie și Săgetătorii dintre 12-22 decembrie și ultimii sunt Peștii născuți între 19-28, 29 februarie. Deci, cu alte cuvinte, sunt 10 zodii foarte norocoase. Au favorizare aproape 100%”, a încheiat el.

VEZI și: Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchevici. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion: „Nu prea vom avea parte de zăpadă până pe ...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel