Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe
Data actualizării:
Data publicării:
Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au prezentat horoscopul banilor pentru luna mai 2024.

Invitate în platoul România TV,  expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au spus ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în luna mai din punct de vedere financiar.

Berbec

Berbecii au șanse în casa banilor. Este foarte important să vadă care este atitudinea lor în fața banilor. Vor apărea oferte neașteptate de job sau o mărire de salariu.

Taur

Taurii au noroc în toate sectoarele, mai ales în cel financiar. Taurul este cazul să acționeze în direcția banilor și să se uite un pic dacă are încredere în el. Fără încredere nu putem face nimic! Este cazul să înceapă să lucreze cu propria persoană din acest punct de vedere.

Gemeni

Norocul vine în momentul în care Gemenii eliberează puțin norocul psihic. Sunt importante în perioada următoare intuiția, visele. Li se vor revela prin vise sau prin oameni mai în vârstă anumite situații ce țin de partea financiară.

Rac

Pentru Raci vine o perioadă de prietenie, o perioadă de empatie. Au nevoie să se simtă ca în sânul familiei prin prieteni. Pot ajunge pe o anumită poziție prin intermediul unui prieten. Norocul lor vine din aceste legături cu prietenii, cu grupurile sociale. Trebuie să fie atenți la ce oameni vin în următoarea perioadă în viața lor și dacă au gânduri bune asupra lor. Vor fi oameni care îi vor ajuta și împreună vor face lucruri extraordinare, mai ales în sectorul financiar.

Leu

Leii pot atrage sume foarte mari de bani prin câmpul profesional. Leii care nu au un loc de muncă și caută trebuie să știe care este un jobul care este compatibil cu el.

Fecioară

Ai carte, ai parte. Cine a învățat, cine are diplome, cine are studii superioare trebuie să știe că în următoarea perioadă banii vor veni făcând uz de aceste diplome. Totodată, călătoriile în străinătate le pot aduce un noroc extraordinar în sectorul financiar. Cei care rămân în România pot fi ajutați de oameni din străinătate.

Balanță 

Banii vin din sânul familiei, de la mamă, de la tată, de la soț sau copil. Dacă au pierdut o sumă de bani în ultima perioadă sau se ceartă cu familia pe tema banilor, atunci trebuie o curățare karmică. Partenerii de viață sau copiii pot să fie sprijinul Balanțelor din punct de vedere financiar în următoarea perioadă și chiar pot primi soluții pentru a achita anumite împrumuturi.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 22 - 28 aprilie 2024, cu Remus Ionescu. Zodia care are o perioadă extrem de bună din punct de vedere financiar

Scorpion

Scorpionii au noroc la bani prin căsătorie. Dacă s-au căsătorit sau au o relație de o lună sau două și observă că de când au acea relație sunt bani mai puțini, este clar că acolo există un bagaj karmic.

Săgetător

Șansa Săgetătorilor vine prin sănătate. Dacă au avut grijă de corpul lor, de mintea lor sau să-și ia tratamentul, ei pot scăpa de o boală. Unii Săgetători pot primi vestea ieftinirii unui tratament pe care-l urmează, alții se pot angaja în sectorul medical sau pot vinde echipamente medicale. Vor atrage mulți bani.

Capricorn

Capricornii ar trebui să profite de copiii lor. Norocul lor vine prin copii, prin negocieri și speculații. Dacă vecinul vinde o mașină ieftină sau o casă ieftină pentru că are nevoie de bani, atunci Capricornii pot cumpăra acum, iar în următoare perioadă să vândă la preț triplu.

Vărsător

Norocul vine din sectorul familiei și tranzacțiilor imobiliare. Dacă ești certat cu o rudă, atunci încearcă să te împaci cu ea, pentru că are un impact concret asupra stării tale financiare în viitor. Vărsătorii pot vinde un imobil pe care îl au vânzare de foarte mult timp.

Pești

Șansele Peștilor vin prin frați și surori, prin informații și modalitate de comunicare, prin munca manuală și mici deplasări. Împăcați-vă cu frații și surorile, dacă vreți să aveți bani. Împreună puteți să faceți lucruri minunate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel