Horoscopul banilor pentru toate zodiile. Cine va reuși să își rezolve problemele financiare
Data publicării:
Unele zodii vor avea o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar. Altele, din păcate, nu vor reuși să își rezolve probleme legate de bani. Iată cum va fi situația financiară a fiecărei zodii în perioada 8-13 octombrie 2024.

Berbec 

Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, Venus a început prima activitate planetară din acest an în domeniul tău financiar, iar acum se îndepărtează de un aspect favorabil cu Saturn. Deși Mercur nu se va întoarce cu idei financiare inteligente până săptămâna viitoare, vei avea motivația și determinarea necesară pentru a transforma dorințele financiare în realitate. Între timp, revenirea Lunii în sectorul tău profesional va favoriza veniturile.

Taur 

Va exista o tensiune financiară, dar și oportunitatea de a transforma acest impas în motivație. Fără activitate planetară în sectorul tău financiar, aceasta este o ocazie de a verifica starea ta financiară înainte de întoarcerea lui Venus, planeta banilor, săptămâna viitoare. Sprijinul planetelor va atinge apogeul în momentul în care Luna se va ciocni de Jupiter, alimentându-ți încrederea și imaginația financiară.

Gemeni 

Aceasta este o săptămână importantă atât pentru venituri, cât și pentru aspectele financiare viitoare. În prima parte a săptămânii, Luna își încheie vizita în sectorul muncii, exact când Venus și Marte încep să colaboreze. Eforturile lui Venus de a îmbunătăți situația ta profesională se vor alinia și vor da roade. La întoarcerea Lunii în sectorul financiar, vei realiza că instinctele tale financiare sunt ascuțite.

Rac

Deși nu există activitate planetară în sectorul tău financiar, Luna îți va aduce oportunități de a te pregăti pentru viitor. Aceasta va da un start pozitiv, pregătind terenul pentru întoarcerea lui Venus, planeta banilor, săptămâna viitoare, exact în ziua Lunii Pline în sectorul carierei.

Leu

Speranțele și visurile tale financiare se vor conecta. Deși nu se schimbă nimic pe partea materială, va fi mai ușor să accesezi resursele tale și să îți crești încrederea. Cu Saturn și Neptun în ultimul an în sectorul financiar, acest lucru îți oferă determinarea de a transforma visele în realitate.

Fecioară 

Situația ta financiară va primi un impuls săptămâna aceasta. Deși ar putea exista o competiție pentru atenția ta, orice tensiune financiară va coincide cu susținerea externă. Vei reuși să creezi o legătură între potențialul de venituri noi și oportunitățile din trecut.

Balanță 

Vizita Lunii coincide cu perioada de susținere puternică a lui Venus, planeta banilor. Pe măsură ce Venus lucrează la crearea unui drum profitabil și favorabil din punct de vedere financiar pentru tine, Luna te va ajuta să îți menții simțul financiar ascuțit.

Scorpion

Într-o perioadă în care nu există activitate planetară în sectorul veniturilor, revenirea Lunii îți va oferi o oportunitate valoroasă de a verifica starea financiară. Aceasta este o vizită lunară obișnuită care va ajuta să îți ascuți simțul financiar și va forma un aspect favorabil cu planetele din sectorul muncii. Cu Jupiter întorcându-se retrograd în sectorul financiar, Luna va reveni cu ocazia de a te pregăti pentru întoarcerea lui Venus în sectorul veniturilor săptămâna viitoare.

Săgetător 

Marte te va ajuta să îți stimulezi pasiunile și va colabora cu Luna într-o parte intuitivă a ta. Aceasta va intensifica încrederea și determinarea ta, mai ales pe plan financiar. Luna se va întoarce în sectorul veniturilor, asigurându-se că vei fi responsabil cu tot ceea ce înseamnă bani.

Capricorn 

Deși nu există activitate planetară în sectorul tău financiar, este un moment prielnic pentru a te concentra mai puțin pe bani și mai mult pe a-ți face situația financiară mai înfloritoare pe viitor. Vei avea senzația că ceva s-a schimbat atunci când vine vorba de situația ta materială. 

Vărsător

Cu Soarele și Mercur părăsind sectorul tău financiar, accentul s-a mutat pe veniturile tale. Luna te va ajuta să îți menții situația financiară sub control. Între timp, Venus, planeta banilor, se va alinia favorabil cu Saturn, pregătind terenul pentru oportunități viitoare. Luna a format un aspect favorabil cu planetele din sectorul veniturilor, evidențiind o colaborare puternică pe plan financiar.

Pești 

Vei avea o oportunitate de a-ți rezolva problemele financiare. Această veste va crea multă bucurie și ușurare, pregătind scena pentru întoarcerea lui Venus, planeta banilor, săptămâna viitoare, notează Forecasters. All about horoscopes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel