Horoscopul banilor. Vești bune pentru Berbec, Gemeni, Leu. Cheltuieli neașteptate pentru Taur, Scorpion și Rac
Data publicării:
Finalul anului 2022 va fi unul foarte dinamic, mai ales din perspectiva astrologiei financiare. 

Eclipsele de pe 25 octombrie și 8 noiembrie se vor petrece pe axa Taur-Scorpion, una a banilor/resurselor. Marte va retrograda în Gemeni și ne va obliga să fim mai speculativi și să găsim alte căi de a face bani. Jupiter se va întoarce în Pești, în apropierea lui Neptun, deci ne vom confrunta iarăși cu efectele inflației. Și cum Ceres va fi în Fecioară până pe 19 decembrie, nu avem cum să nu ne îngrijorăm peste măsură referitor la situația noastră financiară. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ți-ar prinde bine să cauți metode prin care să abordezi educația financiară, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls, mai ales spre finalul lui 2022. Bine ar fi ca pierderile financiare să se datoreze și unor instrumente de gestionare a banilor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va retrograda în casa a 2-a, vă veți baza pe unele sume care se vor duce pentru multiple cauze. Din păcate, strategiile vechi nu vă vor mai folosi. Apropiații vor trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Sfatul astrelor este să nu vă faceți planuri financiare serioase, mai ales până la începutul lui 2023.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte, chiar și retrograd în semnul vostru. Vă va ajuta. Mintea voastră va fi precum o morișcă și veți avea tendința de a încerca mai multe căi prin care să gestionați/obțineți astfel banii. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară.Puneți la păstrare unele sume pentru sănătatea voastră sau a altora. Cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Rac/ Ascendent în Rac

E posibil să cheltuiți mulți bani pentru sănătatea voastră, să aveți multe pierderi, așadar vi se recomandă cumpătare, dar și retragere. Unele evenimente familiale nu pot fi evitate, dar după acestea trebuie să vă drămuiți altfel banii. Dacă aveți datorii, rate, bine ar fi să vă ocupați de ele la timp. Stați cât mai liniștiți, cât mai retrași, eventual ar fi ideal să vă căutați alt loc de muncă, în special dacă nu merg lucrurile așa cum vă doriți, fiți voi cei care pleacă înainte să se înrăutățească lucrurile.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: bani  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel