Horoscopul carierei. Ce noutăți aduce perioada 22-28 noiembrie pe plan profesional pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Îngrijorat de cum se conturează viața ta profesională? Iată un horoscop săptămânal detaliat al carierei pe baza astrologiei între 22-28 noiembrie 2022. Fii pozitiv, rămâi optimist și ia notițe.

Berbec

Trebuie să mențineți un echilibru între viața personală și cea profesională, astfel încât să aveți grijă să nu se piardă înțelegerile cu agențiile mai mari care vă pot ajuta să vă promovați interesele. Ținerea la zi cu facturile se poate dovedi dificilă, pe măsură ce angajamentele sociale cresc. Așteptați-vă la vești bune de la distanță. Viața ta amoroasă prezintă planuri noi și o fascinație pentru a explora limitele exterioare ale lumii romantice.

Taur

Nu lăsați pe nimeni să vă forțeze mâna. O mulțime de discuții și nicio acțiune nu te apropie de obiectivele tale, așa că fă-ți simțită prezența la locul de muncă și cu asociații tăi, muncind din greu și cu un angajament total față de viața ta profesională. O perioadă plină de distracție alături de prieteni este de așteptat și ai putea aborda acea persoană specială pe care o ai în vizor, dar nu neglija munca ta.

Gemeni

La locul de muncă, va trebui să faceți multă muncă de teren pentru a ajunge la o concluzie nu vă descurajați dacă nu obțineți rezultate instantanee. S-ar putea să trebuiască să așteptați înainte de a primi confirmarea privind o afacere. Aveți răbdare și veți fi răsplătit.

Rac

Proiectele pe termen lung ar trebui să fie analizate în ciuda constrângerilor financiare. Dar nu vă luați angajamente până când nu se vede ceva concret. Eforturile de grup pot aduce rezultate bune.

Leu

Este posibil să apară unele afecțiuni fizice, dar veți putea să le depășiți. O investiție în îmbunătățirea abilităților dvs. vă va asigura un venit consistent în viitor.

Fecioară

Dacă sunteți în afaceri, noile contacte pot fi utile în caz de nevoie. Așteptați-vă să experimentați o mică criză de bani acum, deoarece s-ar putea să vă treziți regretând banii pe care i-ați cheltuit în exces. Dar nu vă faceți griji, deoarece se apropie șanse creative și oportunitățile de câștiguri suplimentare sunt în stele.

Balanță

Faceți tot posibilul pentru a atrage de partea dumneavoastră persoanele potrivite. Acest lucru vă poate permite să puneți în aplicare proiecte care au stat în așteptare. Acesta este momentul în care puteți adăuga statut și poziție în viața de familie. Este posibil să faceți o serie de cheltuieli pentru a vă înfrumuseța mediul înconjurător. O avalanșă de apeluri vă poate ține ocupat, fără a vă lăsa timp pentru romantism.

Scorpion

Aceasta este o perioadă excelentă pentru a obține profituri din contractele și acordurile dumneavoastră. Este momentul perfect pentru a încheia înțelegeri care cu siguranță vor funcționa în favoarea ta. Va exista o creștere a veniturilor din afaceri și alte întreprinderi și în poziție și statut.

Segetător

Munca dumneavoastră va pune în discuție tradiția stabilită și puteți obține multe rezultate dacă sunteți dispus să vă adaptați la un program dinamic. Pregătiți-vă pentru o muncă provocatoare, deși la nivel personal va fi o perioadă de popularitate. Comunicarea cu seniorii ar trebui să fie spontană și amuzantă.

Capricorn

Veștile referitoare la cariera ta te pot pune la început în alertă, dar vei avea opțiuni. Asocierea cu persoane importante este favorizată în mod special. O problemă prelungită ar putea ajunge într-un stadiu concludent, dar o invitație la o funcție poate fi de fapt o scuză pentru motive ascunse.

Vărsător

Săptămâna începe destul de greu și rămâne oarecum șubredă. Rezolvarea problemelor împreună vă apropie de colegii dvs. Este o perioadă norocoasă pentru tine din punct de vedere financiar, deoarece negociezi foarte bine. Acordă-le celor apropiați mai mult spațiu și permite-le să se descarce. Este indicată o creștere accentuată a veniturilor tale.

Pești

Veți putea să echilibrați inteligent angajamentele profesionale și domestice și să dați tot ce aveți mai bun în aceste două aspecte vitale ale vieții. Însă afecțiuni minore de sănătate vă vor deranja. O decizie critică sau legală luată în această perioadă are toate șansele să vă fie favorabilă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  cariera  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel