Horoscopul dansatorilor. Aceste zodii s-au născut pentru a face furori pe ringul de dans
Data publicării:
Dansul este un lucru benefic atât pentru corpul nostru, cât și pentru suflet, iar cu cât îl faci mai des, cu atât ești mai sănătos. Unii oameni par să aibă abilități naturale, iar ținând cont de astrologie, poți determina care semn zodiacal este cel mai bun dansator după felul în care își mișcă corpul!

Pentru a fi un dansator, trebuie să reții rapid coregrafia, să dai o notă unică pașilor, să ai emoție, determinare și aptitudini naturale. Să fii deschis la critică și să vrei să fii mai bun sunt, de asemenea, trăsături importante pe care trebuie să le ai.

 

1. Leu (23 iulie - 22 august)


Leii adoră să fie pe scenă și să aibă centrul atenției asupra lor. Sunt, de asemenea, foarte pricepuți în a-și canaliza energia în mișcare; pot fi controlați atunci când au nevoie, dar și liberi și dezinhibați.

Un lucru de care au nevoie dansatorii este multă energie, iar asta este Leul! Se pare că au o rezervă nesfârșită de ea.

Leii sunt puternici, au picioare flexibile, o postură bună și disciplina, dedicarea și încrederea de care are nevoie orice mare dansator.

 

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurul are o prezență scenică extraordinară; ochii oamenilor gravitează în jurul lor. Sunt senzuali, iar senzualitatea lor înseamnă că se simt confortabil cu mișcarea corpului lor.

Deoarece Taurul are un simț înnăscut al frumuseții, ei sunt capabili să vadă lucrurile din perspectiva publicului și să folosească aceste informații pentru a deveni mai conștienți de ceea ce fac cu corpul lor, asigurându-se că este mai plăcut din punct de vedere vizual.


3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanțele care dansează se văd pe ele însele ca un canal între muzică și mesaj. Corpul lor poate traduce emoțiile și poveștile pe care muzica le oferă, iar apoi adaugă ceva la ele.

Balanțele au un ritm și o sincronizare naturală. 

 

4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii sunt intuitivi și știu în mod natural cum trebuie să își miște corpul pentru ca viziunea coregrafului să fie transpusă. Peștii sunt persoane emoționale și sunt capabili să își pună sentimentele în dansul lor sau să fie vocea emoțiilor altcuiva.
Sunt creativi și artistici, așa că întotdeauna există ceva nou de văzut atunci când dansează, chiar dacă i-ai mai văzut făcând același dans. Peștii își pot folosi întregul corp atunci când dansează, dar, de fapt, sunt numai inimă.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Lumea dansului este un loc în care trăsătura Fecioarei de a se strădui să fie cea mai bună este apreciată. Fecioarele au toată determinarea, disciplina, conștiința spațială și motivația de care au nevoie marii dansatori.

Ei nu vor renunța dacă nu fac bine un pas sau nu reiau o combinație atât de repede pe cât cred că ar trebui. Fecioarele nu sunt doar mari dansatori, ci și coregrafi. Le place să își ia cunoștințele și atenția lor la detalii și să creeze ceva atât de frumos ca un dans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel