Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Mihai Voropchievici dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în luna februarie, din punct de vedere amoros.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este horoscopul dragostei pentru luna aceasta, potrivit Fanatik

 

Berbec

Cele mai favorabile zile  în dragoste sunt 2, 3, 9, 10, 16, 17 februarie. Se combină undeva câștigul în dragoste cu cele mai grele zile în dragoste. Din punct de vedere amoros, luna aceasta va fi un pic mai grea pentru Berbeci. Întreg anul nu este fantastic de puternic în sectorul dragostei. Cei căsătoriți, vor rămâne căsătoriți. Cei singuri mai degrabă acceptă o prietenie, dar nu își găsesc partenerul potrivit. Berbeci, e timpul să vă iubiți și pe voi, să vă faceți un proces de conștiință, ca să nu mai repetați năzdrăvăniile făcute în lunile anterioare.

 

Taur

Zile bune în amor: 2, 3, 8, 12, 13, 17, 22 și 25. Vin schimbări importante, dar și flirturi scurte. Succesele nu întârzie să apară. Sunteți pregătiți să începeți o relație nouă. Sfatul e să renunțați la reguli, la teamă, pentru că nu vă ajută cu nimic. Lăsați la o parte încăpățânarea nativă.

 

Gemeni

Zilele excelente pe plan sentimental: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 22 și 23. Cu alte cuvinte, când vă apucă dragostea, o țineți câte patru zile la rând. Apar schimbări în privința nevoilor în plan sentimental și a atitudinii vizavi de partener. Vreți să fiți mai dezmierdați. Rapiditatea implicării într-o relație poate duce la greșeli. Asta e valabil pentru Gemenii fără obligații, necăsătoriți.

 

Rac

1, 2, 3, 10, 12, 13, 16, 17, 19, 22 și 28 februarie 2023 sunt cele mai bune zile în dragoste. Viața sentimentală începe să se îmbunătățească. Vi se schimbă atitudinea și nevoile în dragoste. Deveniți mai idealiști, căutați dragostea absolută. Apar oportunități în plan sentimental și social. Racii singuri sau singuratici au aceste oportunități, posibilitatea de a-și găsi un viitor partener.

 

Leu

2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 24 și 25 sunt zilele cu noroc în iubire. Luna asta, dragostea e mai discretă pentru voi. Nu vă grăbiți să vă căsătoriți prea repede cei care aveți o legătură de două, cinci luni sau un an. Vedeți ce afinități aveți și abia apoi faceți pasul următor.

 

Fecioară

2, 3, 12, 13, 20, 21 și 22. Dragostea e bună, mai ales după data de 7 încolo. De acolo se accentuează dorința și rezolvările în dragoste. Adevărata problemă nu e partenerul, ci sunteți voi, din cauza nehotărârii în privința anumitor lucruri pe care trebuie să le faceți în parteneriat. Renunțați, totuși, la griji și la probleme. Multe probleme se vor rezolva de la sine. Nu e cazul să vă faceți mea culpa sau să vă puneți întrebări nelalocul lor.

 

Balanță

Zile favorabile: 2, 3, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 23, 27 și 28. Dragostea se îmbunătățește treptat pe parcursul lunii, dar nu luați decizii importante pe termen lung, mai ales cei necăsătoriți. Veți avea parte de romantism. Romantismul e la cote înalte. Chiar vă gândiți la o căsătorie pentru anul viitor.

 

Scorpion

Date bune pentru iubire: 2, 3, 12, 13, 22, 24 și 25. Dragostea este în apropierea domiciliului vostru, poate chiar printre vecini. Pentru voi, compatibilitatea intelectuală e cea mai importantă. Dacă nu există un dialog, n-ați făcut nimic. Comunicarea e, pentru voi, adevăratul preludiu. Vă puteți îndrăgosti mai anevoios, nu e neapărat nevoie de o dragoste la prima vedere. Dragostea, pentru voi, trebuie pusă la încercare.

 

Săgetător

1, 2, 3, 8, 11, 12, 13, 18, 19, 22, 27 și 28 sunt datele favorabile iubirii. Aveți o lună fericită, independență personală, care e prioritară. Dragostea vine după voi, cu alte cuvinte. Nu trebuie să faceți nimic special. Sunteți ofertanți, magnetici. Iubiți după regulile voastre. E o perioadă favorabilă pentru plăcerile personale.

 

Capricorn

1, 2, 3, 9, 10, 12, 13, 20 și 22 reprezintă zilele în care Capricornii au tot ce își doresc din punct de vedere amoros. Puteți avea parte de dragoste oriunde și oricum, în funcție de fazele Lunii. Vă încărcați cu dragoste mai ales pe Lună Plină. În Luna în creștere, la fel, cresc și dorințele voastre. Aveți mai mult sex-appeal și mai multă grație.

 

Vărsător

Zile deosebite: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 13, 20 și 22. Nu sunt schimbări majore în planul afectiv. Toate rămân la fel. Cei singuri, tot singuri, iar cei căsătoriți nu se despart. Încercați să vă iubiți mai mult pe voi și asta vă va fi de ajuns. Deveniți un pic narcisiști, dar nu vă strică!

 

Pești

Datele cu un dram de noroc în dragoste: 2, 3, 7, 8, 11, 12, 13, 18, 19, 22, 27 și 28. Aproape toată luna aveți parte de iubire! Din 17 până pe 7 martie sunteți atrași de persoane cu putere și statut. Asta e valabil în cazul Peștișorilor care nu au o relație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 07 feb 2023, 08:58

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”

Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie?

Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează...