Horoscop 20 - 26 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 20-26 iunie 2022.

Berbec

Săptămâna aceasta te simți destul de stabil și sigur, deoarece munca grea pe care ai depus-o pare să funcționeze în toate modurile potrivite. Întotdeauna ai avut obiective, iar săptămâna aceasta le vei realizate ușor, pur și simplu pentru că ai trecut deja peste ele din punct de vedere mental. Nu te vei opri până când nu te vei simți perfect confortabil. Săptămâna aceasta îți aduce decizii rapide și alegeri de succes.

Taur

Așa cum se spune, "renunță și primește totul". Despre asta este vorba în această săptămână pentru tine, Taur. Te-ai hotărât să nu mai aștepți la capriciile cuiva. Te aștepți ca această persoană să facă sau să îți spună ceva despre un anumit subiect, iar până acum nu ți-a spus nimic. Săptămâna aceasta îi face să deschidă gura și buzunarele pentru a-ți arăta că totul a fost o chestiune de sincronizare. Vestea bună vine de la persoana iubită care îți spune ceva ce voiai să auzi.

Gemeni

S-ar putea să nu te simți suficient de încrezător pentru a aborda o anumită persoană din viața ta, dar să știi, Gemeni, că ești suficient de adorabil și fermecător pentru a merge mai departe, așa că... așa cum se spune, fă-o. Nu lăsa frica de respingere să-ți oprească progresul; ești pe drumul spre succes și trebuie să continui să crezi în tine. Nu-ți ruina propriile șanse la fericire, mai ales când devine atât de evident că ești cu adevărat iubit în schimb.

Rac

V-ați făcut treaba, iar acum sunteți gata să vă retrageți. Te simți mulțumit în această săptămână, Rac, dar nu vrei să se profite de tine. Cu alte cuvinte, faptul că muncești din greu nu înseamnă că vrei să rămâi pentru mai multă muncă. Arată-le celor din lumea ta că nu ești bătaie de joc și că meriți o pauză bună, solidă, pentru că faci o treabă foarte bună. Luați această pauză; nu așteptați aprobarea.

Leu

Lucrurile se schimbă rapid pentru tine, Leu, și totul începe cu acceptarea unui lucru important din viața ta. Săptămâna aceasta te va face să înțelegi că trebuie să renunți la ceva, că acest lucru nu te ajută să avansezi și că, de fapt, te reține. Este timpul să spui adio unui obicei vechi. Nu mai ai același atașament față de el și ești gata să renunți acum.

Fecioară

Ceea ce trebuie să conștientizezi în această săptămână, Fecioară, este că oportunitatea bate la ușa ta și că nu va bate la nesfârșit. Acest lucru implică faptul că trebuie să o apuci cât e fierbinte. Ceva foarte grozav este pe cale să ți se întâmple, dar nu se va întâmpla dacă închizi ochii în fața ei. Va fi evident  așa că nu vei avea nicio scuză dacă îl vei lăsa să treacă pe lângă tine. Rămâi ageră, Fecioară; asta e pentru tine.

Balanță

Săptămâna aceasta te pune în centrul atenției acolo unde familia și dragostea sunt în prim plan. Sunteți membrul de încredere al familiei, iar oamenii se înghesuie la dvs. pentru dragoste și compasiune. În timpul săptămânii, te vei simți fericit să fii de ajutor oricui vine la tine pentru așa ceva, iar când Soarele intră în Rac, te vei simți ca vara însăși, radiant și cu promisiuni. Această săptămână este pozitivitate și lumină pură. Bucură-te de ceea ce ai și nu-ți face griji pentru ceea ce nu ai.

Scorpion

Nu fi surprins dacă cineva te numește bătăuș săptămâna aceasta, Scorpionule. Atitudinea ta este feroce și înflăcărată, pentru că știi ce faci și nu îți place să te menajezi.Pentru că ești atât de brutal de sinceră, oamenii nu prea îți înțeleg stilul, iar unii s-ar putea să se simtă jigniți de tine. Uite, asta e chiar treaba lor; percepția este totul. Dacă trebuie să se simtă prost pentru că ești productiv, nu prea ai ce să faci în privința asta. Continuă, Scorpionule.

Segetător

Aveți o viziune a viitorului apropiat și veți absorbi această viziune în această săptămână. Este posibil să petreci o bună parte din timp singur, gândind, planificând și concepând. Sunteți plin de inspirație; abia așteptați să realizați tot ce aveți pe lista de lucruri de făcut.
Solstițiul de vară vă deschide și mai mult mintea și vă dă impresia că puteți face orice. Ești plin de speranță și de vise în această săptămână, toate acestea par posibile și realizabile.

Capricorn

Săptămâna aceasta fie pleci în vacanță, fie petreci timp de calitate acasă, alături de cei dragi. Totuși, munca nu pare să fie în meniu. Cunoscându-te, Capricornule, vei găsi o modalitate de a te "prezenta" măcar. Este o săptămână fericită pentru tine, deoarece te simți eliberat de responsabilități grele și deschis la schimbare și la ideea de a aduce idei noi și revigorante. Viața de familie este glorioasă, iar dragostea romantică funcționează la toate nivelurile pentru tine, Capricorn.

Vărsător

 Săptămâna aceasta te va face să ciocnești pahare cu prieteni buni și să participi la concerte sau întâlniri în aer liber.Nu există o presiune reală asupra ta în această săptămână, iar responsabilitățile tale majore au fost deja rezolvate. Ești liber și liber să te simți bine și nu există nicio îndoială că nu te vei da în vânt după cum vei face. Te simți puternic în corp și în minte în această săptămână, Vărsătorule. 

Pești

Toată munca voastră grea dă roade în această săptămână. Așteaptă-te la o îmbunătățire majoră în contul tău bancar, deoarece banii curg și abundă pentru tine. Cu Solstițiul de Vară asupra ta, vei simți că nu ai cum să dai greș.Toate drumurile duc spre ceva special pentru tine, Pești. Muncești din greu, iar acum este timpul să te joci din greu. Încorporează oamenii pe care îi iubești în "timpul de joacă" și vezi câtă bucurie poți experimenta.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel