Horoscopul FURIEI. Cum se manifestă, în funcție de fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Gestionarea furiei este un lucru la care nu toată lumea se pricepe.  Află cum își manifestă furia fiecare semn zodiacal, potrivit astrologiei.

Berbec

Fiind un semn de foc guvernat de Marte, Berbecul este un semn care se poate înfuria rapid. Cu toate acestea, este, de asemenea, semnul care se va calma rapid. În timp ce este furios, Berbecul poate folosi cuvinte foarte dure care pot fi o provocare pentru oameni.

 

Taur

Puteți spune că Taurii sunt furioși. Spre deosebire de Berbec, Taurul va fi răbdător până când vei continua să îl declanșezi, iar furia lor ar putea continua să crească până când va ajunge la un anumit punct în care nu mai există cale de întoarcere.

 

Gemeni

 Gemenii se enervează foarte repede, dar la fel de repede se și calmează. Gemenii pot face față furiei într-un mod sarcastic și trec repede peste ea. De obicei, ei vor uita că au fost supărați pe tine și vor lăsa lucrurile să treacă repede.

 

Rac

Racul poate fi puțin pasiv agresiv și impulsiv când vine vorba de furie. Ei nu vor fi foarte vocali în această privință și își vor reprima emoțiile până când nu mai pot și vor izbucni impulsiv de nicăieri .Uneori te pot lua prin surprindere din punct de vedere emoțional.

 

Leu

Leul, fiind guvernat de Soare și fiind un semn de foc, este tare și clar atunci când este furios. Ei pot fi chiar mai agresivi decât Berbecul. Ar putea folosi cuvinte care te pot răni adânc și vor lua lucrurile foarte personal. Ar putea dura ceva timp pentru Leu să își pună la pământ furia.

 

Fecioară

Fecioarele sunt în mod normal foarte răbdătoare. De obicei, vor lăsa să treacă peste lucrurile mărunte și nu se supără foarte ușor. Doar lucrurile majore pot declanșa furia. S-ar putea să le ia ceva timp pentru a-și procesa furia, dar atunci când se pierde încrederea cu Fecioarele, va trebui să muncești foarte mult pentru a o recâștiga.

 

Balanță

Balanțele disprețuiesc cu desăvârșire confruntarea. Nu le plac certurile, deoarece nu cred că aceasta este o emoție foarte atractivă. Ei iubesc armonia și echilibrul, vei înțelege dacă o Balanță este supărată pe tine doar dacă va începe să se comporte puțin neobișnuit în preajma ta.

 

Scorpion

Dacă un Scorpion se enervează foarte tare, atunci pregătește-te pentru un complot de răzbunare împotriva ta. Scorpionii vor mușca înapoi dacă îi mușcați și voi .Ar putea să le ia o perioadă bună de timp să se calmeze.

 

Segetător

Un Săgetător ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a te ierta în comparație cu celelalte semne de foc. Probabil că și-ar împărtăși punctul de vedere în mod agresiv, în loc de obișnuita Mânie. Încălcarea încrederii lor îi poate face să își dezlănțuie complet tot focul asupra ta.

 

Carpicorn

Nu s-ar enerva ușor, însă au tendința de a păstra o mulțime de lucruri și de a exploda după luni de zile, făcându-te să te întrebi de ce sunt atât de furioși. Din cauza saturației care se construiește de-a lungul timpului, le ia un timp bun să te ierte pe deplin.

 

Vărsător

S-ar putea să nu știi niciodată dacă un Vărsător este de fapt furios, deoarece nu le place confruntarea. S-ar putea să se detașeze pur și simplu și să se prefacă că nu exiști, în loc să converseze cu tine despre ceea ce i-a înfuriat.

 

Pești

Peștii ar putea să își asume toată vina pentru oricine și oricare ar fi motivul care a înrăutățit lucrurile. Sunt extrem de emoționali, dar se înghesuie și uneori pot face pe victimele și pot fi manipulatori emoționali .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  furie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel