Horoscopul lunii februarie 2024. Ce schimbări aduce luna iubirii pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscopul lunii februarie vine cu schimbări pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 


Date și tranzite de care să ții cont: 3, 5, 8, 13, 14, 27 februarie. Observă ce se întâmplă în corpul și mintea ta în timpul tranzitelor lui Venus în trigon cu Lilith, Marte în sextil cu Neptun, Marte în conjuncție cu Pluton și Marte în cuadratură cu Jupiter. Acestea sunt date importante de schimbare în universul tău, Berbec, și trebuie să le cunoști înainte ca ele să înceapă.

Februarie 2024 te are peste tot, dar acest lucru este intenționat. Știi că, dacă vrei să-ți dai seama de următoarea mișcare "mare", trebuie să vezi totul chiar în fața ta, iar asta înseamnă că această lună vine cu abilități organizatorice și talent de bază. Îți vei petrece o mare parte din această lună, februarie 2024, lucrând la rezolvarea problemelor din viața personală pentru a te concentra și mai mult pe viața ta profesională.

Pot exista zile pentru tine, Berbec, în care confuzia să îți domine simțul stabilității și poți ajunge să simți furie, dar știi că trebuie pur și simplu să o arzi, astfel încât, atunci când te vei întoarce la starea ta naturală de "în largul tău", aceasta să fie reală și nu reprimată. Luna februarie 2024 te face să lucrezi foarte mult la îndreptarea greșelilor din viața ta și să acorzi o atenție deosebită prezenței tale fizice.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Date și tranzite de care să ții cont: 3, 7, 13, 16, 17, 22 februarie. Aici ai câteva dintre datele actuale care vor inaugura tranzitele importante ale lunii tale. Trebuie să fiți atenți la influențele lui Venus, Lilith, Venus, Nodurile și Uranus, Neptun, Pluton și Marte.

Luna februarie 2024 te pune în situația de a accepta costul vindecării tale și ești complet dispus să faci asta. Ți-ai dat seama că viața este scurtă și că a transpira în fiecare detaliu nu este pentru tine... nu mai este pentru tine, asta e sigur. Ceea ce obișnuiai să faci pentru a te "răsfăța" ție însuți ți se pare acum o extravaganță, deoarece ești mai cumpătat în luna februarie 2024 decât înainte.

Ești foarte fericit să rămâi pe calea bunăvoinței și a compasiunii și s-ar putea să descoperi că ești destul de empatic în această perioadă, ceea ce ar putea merge în ambele sensuri pentru tine, deoarece ai tendința de a prelua prea mult din durerile și necazurile altora. Dacă reușești să echilibrezi compasiunea și detașarea, ai putea descoperi că această lună, februarie 2024, devine mult mai ușor de gestionat.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Date și tranzite de care să ții cont: 2, 5, 10, 16, 17, 23, 28 februarie. Transformarea și luarea de decizii grele vin spre tine în timpul tranzitului lui Mercur sextil Neptun, Mercur în Vărsător conjunct cu Pluton, Mercur în cuadratură cu Jupiter, Mercur sextil cu Nodul și Mercur conjunct cu Saturn, așa că fii conștient și în fruntea jocului, Gemeni.

Jocul tău decizional va fi cel mai tulburător aspect al lunii tale, așa cum era de așteptat, dar asta nu înseamnă neapărat că nu vei face alegerile corecte pe parcursul lunii februarie 2024. Ești foarte în contact cu noua persoană care ai devenit și abia acum începi să te aliniezi la transformarea personală pe care ți-ai promis-o.


Vei vedea că viața ta amoroasă primește o lovitură, dar este o lovitură care se întoarce împotriva ta și te face să înțelegi că trebuie să te uiți la anumite lucruri pentru a le face mai bune. Ceea ce se întâmplă este că viața ta amoroasă se îmbunătățește din cauza unei discuții care o ia razna. Per total, luna februarie 2024 se anunță a fi plină de schimbări pozitive și de noi ajustări de atitudine.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Date și tranzite de care să ții cont: 9, 16, 19, 22, 24 februarie. Să știți că trebuie să fiți cu ochii în patru în timpul tranzitului Lunii Noi în Vărsător, al lui Mercur sextil Nodului, al Soarelui în Pești, al lui Venus în conjuncție cu Marte și al Lunii pline în Pești. Va trebui să fiți conștienți și să funcționați bine în timpul acestor tranzite. Fiți disponibili din punct de vedere mental și emoțional.


Hipersensibilitatea poate fi parte integrantă din experiența ta din februarie 2024. În timp ce acest lucru ar putea să te afecteze, este aproape garantat că va face din tine o persoană mai bună, în măsura în care nu vei mai suporta abuzuri inutile. Ești mult mai puternic acum și îți va fi mult mai ușor să îți aplici forța nou găsită la orice număr de scenarii emoționale.

Știind că poți trece peste aproape orice îți oferă ceea ce pare a fi o superputere. În același timp, ești întotdeauna o persoană vulnerabilă și deschisă. Vei vedea că poți alege când să fii complet "întins" și când să te retragi în lumea ta în timpul lunii februarie 2024. Această lună îți arată că vindecarea inimii tale este reală și că ai, într-adevăr, puterea de a merge mai departe și de a fi super puternic.

Leu
(23 iulie - 22 august)


Date și tranzite de care să ții cont: 8, 19, 24, 28 februarie. Dacă vrei cu adevărat să iei un avans, atunci deschide-te influențelor care vin împreună cu aceste tranzite, Leu: Soarele sextil Nodul pătrat Uranus, Soarele în Pești, Luna Plină în Pești și Soarele în conjuncție cu Mercur în conjuncție cu Saturn. Lucruri mari vin spre tine în această perioadă. Rămâi deschis, rămâi inteligent.

Pentru prima dată de la începutul anului, acum simțiți că sunteți din nou în fruntea lucrurilor. Februarie 2024 îți arată aproape imediat că nesiguranța ta este nejustificată. Ești complet bine "așa cum ești" și nu trebuie să mai petreci nicio milisecundă îndoindu-te de tine sau de abilitățile tale uimitoare. Ceea ce ai este ceea ce poți avea încredere.

S-ar putea ca în cursul lunii februarie 2024 să fii chemat să îi ajuți pe alții, ceea ce ți se pare o idee excelentă. În timp ce puterea poate fi cartea ta de vizită, la fel este și generozitatea spiritului, iar tu ești prea fericit să fii cel la care prietenii și familia apelează pentru a pune lucrurile la punct. Constați că puterea ta înflorește cel mai bine prin acte de dragoste și romantism; te simți sănătos, bogat și înțelept pe parcursul întregii luni.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Date și tranzite de care să ții cont: 3, 7, 8, 8, 9, 10, 22 februarie. Ai fost foarte adaptabil în ultima vreme și s-ar putea să constați că cele mai mari "teste" ale tale vin în timpul acestor tranzite: Venus în trigon cu Lilith, Venus în cuadratură cu Nodul, Soarele în cuadratură cu Uranus, Mercur în cuadratură cu Jupiter și Venus în conjuncție cu Marte. Nu întoarce spatele responsabilității, Fecioară.

Pe parcursul lunii februarie 2024, te vei simți din nou ca o persoană nouă și, Doamne, Doamne, era atât de mult așteptat. Ai plătit cu adevărat pentru asta și nu te uiți înapoi. Orice lucru din care tocmai ai ieșit este pe punctul de a face o întoarcere radicală cu U-Turn asupra ta, deoarece vei observa că totul chiar devine roz pentru tine, Fecioară. Poate că ai avut un rol în crearea acestei noi și minunate atitudini?

Încrederea a fost întotdeauna dificilă pentru tine, deoarece ai văzut multe din lumea ta prăbușindu-se din cauza celor în care aveai încredere. Trădarea trece în plan secundar în cursul lunii februarie 2024. Acest lucru îți oferă întregul spectru al iubirii și al romantismului. Scena este pregătită, iar tu ești, fără îndoială, vedeta acestui spectacol. Aceasta este o lună excelentă pentru tine dacă rămâi fidelă ție însăți și crezi pe deplin în abilitățile tale.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Date și tranzite de care să ții cont: 8, 9, 13, 14, 22 februarie. S-ar putea să simți că ești răscolit emoțional, ca o salată, în timpul tranzitului lui Marte sextil Neptun, al Lunii Noi în Vărsător, al lui Marte în Vărsător, al lui Marte în conjuncție cu Pluton și al lui Venus în conjuncție cu Marte. Nu te lăsa prea mult implicat emoțional în timpul acestor tranzite.

S-ar putea chiar să râzi de câte ori ai putea să te implici în ceva care sfârșește prin a te înghiți cu totul, iar asta îți va da o perspectivă asupra modului în care vei juca în luna februarie 2024. Ceea ce înseamnă, de fapt, că în această perioadă trebuie să-ți păzești inima, purtând-o pe mânecă. Va trebui să rămâi deschis și vulnerabil, dar ai grijă la cei care ar putea profita de natura ta bună.


Aceasta este o lună de învățare a unor lecții importante pentru tine, Balanță, și, deși s-ar putea să simți că ai plătit deja acest preț, vei descoperi că lecțiile nu sunt la fel de dure ca în trecut; este timpul să te distrezi din nou cu viața. Nu trebuie să fii un preș pentru ceilalți, dar mai mult ca sigur nu trebuie să simți că ar trebui să te ascunzi. Ieși și joacă-te, Balanță. Totul este un joc corect în acest moment.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 14, 17, 25 februarie. În timp ce rămânerea la arme reprezintă o mare parte din februarie 2024, vei descoperi că ești cel mai puternic în timpul tranzitului lui Mercur în conjuncție cu Pluton, Marte în conjuncție cu Pluton, Venus în conjuncție cu Pluton și Venus în cuadratură cu Jupiter. Rămâi puternic, dar nu uita să te îndoi atunci când este nevoie.


Ceea ce s-ar putea să se întâmple în luna februarie 2024 este că ți se cere să faci ceea ce ți se pare că sunt fapte supraomenești și, dacă nu ești atent, s-ar putea să te iei prea în serios. Da, ești talentat și genial, dar trebuie să ai grijă să nu ți se urce la cap abilitățile tale, deoarece acest lucru este posibil pentru tine, Scorpion, în timpul lunii februarie 2024.

Ai mai multă energie decât ai avut în ultimele luni și trebuie să împarți diferența dintre a fi util și agresiv. Puterea este un adaos pentru tine și, deși graba pe care ți-o dă sigur te face să te simți bine, trebuie să-ți reprimi splendoarea, pentru că ai putea petrece prea mult din februarie 2024 într-o călătorie a ego-ului care se străduiește să se desfacă. Echilibrul este esențial pentru tine în această perioadă. Vă rugăm să vă amintiți acest lucru.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Date și tranzite de care să ții cont: 10, 19, 24, 25, 27, 29 februarie. Privește la aceste date pentru a vedea cum aceste tranzite își fac magia în viața ta magică. Acordă atenție sănătății tale mentale și fizice în timpul lui Mercur în cuadratură cu Jupiter, Venus în Vărsător, Luna Plină în Pești, Venus în cuadratură cu Jupiter și Mercur în sextil cu Jupiter.

Vei investi în sănătatea ta în timpul lunii februarie 2024, iar asta înseamnă în mare parte că vei avea grijă de mintea ta. Întotdeauna ai fost un adept al conexiunii dintre minte și corp, iar dacă o mare parte din această lună se va îndrepta către îngrijirea de sine, atunci ar fi o premieră, sau cel puțin o premieră de ceva vreme. Te-ai neglijat pe tine însuți prea mult timp din motive pe care nu le mai consideri valabile.

Aveți banii și sprijinul iubitor și trebuie să încetați să-i mai subestimați pe toți cei din jurul vostru. Poți realiza și vei realiza lucruri mărețe dacă vei reuși în sfârșit să lași deoparte acel bolovan masiv de negativitate pe care îl porți cu tine de ani de zile. Februarie 2024 inaugurează cu adevărat cele mai mari schimbări din viața ta, Săgetătorule, și da, poți să crezi în asta. Acum, du-te cu ea. Rămâi cu ea. Acționează cu ea. Totul va fi bine.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Date și tranzite de care să ții cont: 7, 14, 16, 19, 28 februarie. În timp ce februarie 2024 te face să te simți puternic și la conducere, va trebui să îți ții cont de personalitatea ta în timpul tranzitelor lui Venus trigon cu Uranus, Marte conjuncție cu Pluton, Mercur sextil Nod, Soarele în Pești și Soarele conjuncție cu Saturn. Rămâi în frunte, dar nu deveni prea autoritar.

Sezonul Vărsătorului funcționează bine pentru tine, echilibrându-te atunci când te implici prea mult în latura ta practică. Și cu siguranță poți merge prea departe cu simțul practic. Ai, de asemenea, vibrația de vindecare a sezonului Pești care vine mai târziu în această lună, și s-ar putea să descoperi că toată luna februarie 2024 este menită să te avertizeze să o lași mai moale și să te... relaxezi. Dorința ta de perfecțiune este de notorietate, dar funcționează pentru tine? Poate că nu.


Vei ajunge să te bucuri foarte mult de această lună, februarie 2024, pe măsură ce realizezi că nu este imposibil să renunți pur și simplu la ea și să te lași pradă naturii ușoare care îți este disponibilă și ție. S-ar putea să constați că orice dezacorduri pe care le ai fie cu partenerul tău romantic, fie cu persoane total străine, te conduc la a învăța ceva nou despre tine. Ești deschis la transformare și vei vedea că tot ce este nevoie pentru a face lucrurile este decizia de a face acest lucru.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 9, 13, 16, 19 februarie. Este o lună importantă pentru tine, deoarece acesta este sezonul tău, dar înțelege că vei împărți destul de curând cu Peștii. Rămâi atent la mesajele de tranzit care vin împreună cu Mercur în Vărsător, Luna Nouă în Vărsător, Marte în Vărsător, Venus în Vărsător și Soarele în Pești. Februarie 2024 promite o lună minunată pentru tine.


Este o lună foarte romantică pentru tine, Vărsătorule, și vei vedea că, pe parcursul lunii februarie 2024, vei fi fermecat de cineva care, la rândul său, va fi încântat de tine. De asemenea, ești foarte fericit să vezi că poți accepta acest tip de sentiment fără să te îndoiești până la uitare de el. Nu ești întotdeauna pregătit să accepți dragostea ca pe o realitate. ca fantezie, da, dar în carne și oase... nu întotdeauna. Luna aceasta îți schimbă percepția în acest sens.

Ceea ce face ca februarie 2024 să fie atât de grozav pentru tine este că ai ocazia să fii tu însuți. Nu mai simți presiunea de a te descurca pentru altcineva și te simți complet eliberată de o obligație familială care te înnebunea. Cu toate astea puse în ordine și la pătrat, simți în sfârșit că aceasta este luna ta. Poți să fii tu însuți, să mergi înainte, să iubești pe cine vrei să iubești și pur și simplu să te bucuri de viață fără să simți o presiune excesivă.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Date și tranzite de care să ții cont: 2, 8, 13, 19, 23, 24 februarie. O lună importantă pentru tine, deoarece se apropie sezonul Peștilor, iar pe drumul către acesta, va trebui să fii foarte atent la modul în care aceste tranzite îți afectează viața de zi cu zi: Mercur sextil Neptun, Marte sextil Neptun, Venus sextil Neptun, Soarele în Pești și Luna Plină în Pești.

Această lună, februarie 2024, îți aduce iubire și capacitatea de a te vedea ca obiect al acestei iubiri. Acest lucru înseamnă că iubirea de sine și îngrijirea de sine sunt mari pe lista ta, dar este mult mai mult decât atât. Această lună ți-ar putea face cunoștință cu un nou interes amoros și, din moment ce "dragostea" este ceea ce reprezintă această lună pentru tine, s-ar putea să te dai în vânt după ea. Te simți în siguranță și ești nerăbdător să afli despre ce este vorba.

În timp ce sunt multe de așteptat în ceea ce privește vindecarea inimii tale, vei vedea că lucrurile progresează foarte rapid. Este aproape ca și cum durerea ta anterioară a avut o dată de expirare, iar aceasta ajunge la maturitate chiar în partea de sus a lunii februarie 2024. Odată ce vei simți că durerea de inimă se eliberează, vei realiza că ești cu adevărat liber să fii din nou tu însuți; poți iubi, poți crește și te poți transforma în oricine dorești să fii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vremea


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”




pixel