Horoscopul săptămânal 4-10 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop săptămânal 4-10 iulie  2022 . Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ceea ce vei întâlni foarte des pe parcursul acestei săptămâni este ideea de a înota în amonte. Există obstacole împotriva ta sau, mai bine zis, lucruri puse în mișcare pe care nu le poți controla, dar pe care trebuie să le controlezi.

Te vei confrunta cu ideea de a nu obține ceea ce îți dorești în "felul" în care îți dorești, însă, în această săptămână vei vedea că ești capabil să găsești modalități noi și ingenioase de a obține ceea ce ai nevoie atât pentru a supraviețui, cât și pentru a prospera.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta ești norocos. Se pare că ești pe cale să primești un noroc, la propriu, adică în bani. Poate că nu ți-ai dat seama că ți se datorează bani, sau poate că ți se cuvine o promovare surpriză; în orice caz, vei fi beneficiarul unui upgrade financiar și acest lucru nu numai că îți va ușura mintea, dar îți va permite să îți cumperi unele lucruri de care aveai nevoie.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Te poți simți bine în legătură cu munca ta în această săptămână, deoarece recunoști munca excelentă pe care ai făcut-o. Vei sta deoparte și te vei odihni în timp ce te vei uita la tot ceea ce ai creat. Aceasta este o săptămână de odihnă pentru tine, deși nu vei stagna. Pur și simplu nu veți mai lucra la toate lucrurile care au devenit atât de reușite în această săptămână. Este timpul tău pentru reflecție și auto-lăudare. De ce să nu te vezi pe tine însuți ca pe un erou? Cu siguranță că o meritați în această săptămână.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Se vor face multe schimburi pe parcursul săptămânii, iar tu vei fi prima persoană care va începe mișcarea. Ajungi la un prieten și îl ajuți; la rândul său, acesta ajunge la altcineva cu capacitatea de a-l ajuta. Și așa se întâmplă. Pentru că vă simțiți atât de generoși și buni în această săptămână, veți vedea că multe experiențe pozitive vă vor ieși în cale. Vei vedea profit și în domeniul financiar. Este o săptămână bună pentru a investi și pentru a accepta sfaturi financiare.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Dacă există un lucru care devine evident pentru tine pe parcursul acestei săptămâni, acela este că te-ai cam săturat să cureți mizeria altora. Cum ai ajuns să fii persoana care face curățenie, te depășește. Tot ce știi acum este că oamenii din viața ta au început să profite de natura ta prietenoasă și, înainte să îți dai seama, ai început să strângi după ei și să îi îngrijești ca pe niște copii. Odată ce îți dai seama de acest lucru, îi vei anunța că nu le mai ești alături în această privință.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să fii victima propriei tale false speranțe în această săptămână, deoarece ești poate un pic prea nerăbdător să "sari direct în joc" și s-ar putea să sfârșești prin a ști că nu ești pregătit să faci asta, încă. Îți place ideea de a fi curajos și îndrăzneț, dar ești în realitate? Aveți ceea ce este necesar pentru a vă susține cuvintele sau vă mințiți pe voi înșivă? Acestea sunt gândurile care te vor preocupa pe parcursul acestei săptămâni.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești persoana la care prietenii și familia apelează în această săptămână, pentru orice, de la sfaturi până la bani. Ești o persoană utilă și nu te deranjează câtuși de puțin dacă ți se cere ajutorul. Îți dai seama dacă cineva profită de tine sau nu, așa că te folosești de discreție atunci când dai sfaturi. Ceea ce este bine de știut este că cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult, iar ceea ce vei primi în această săptămână este încrederea în tine însuți și faptul că știi că ești sănătos, bogat și înțelept.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceasta ar putea fi o perioadă foarte jucăușă pentru tine, Scorpionule, deoarece te simți copilăros și puțin amețit în această primă săptămână din iulie. S-ar putea chiar să te bagi într-o mică încurcătură inofensivă, doar pentru că tu crezi că poți.Deși nu te gândești cu adevărat la alte persoane, nu ești nici chiar egoist; alegi să fii singur o mare parte din timp, dar este ceva în a fi singur care scoate la iveală micul drăcușor din tine. Bucură-te cât e cald.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână, Săgetătorule, vei fi cu totul și cu totul înclinat spre magie și spiritualitate. Pentru a te elibera de nebunia care invadează viața astăzi, te vei retrage în locul tău fericit, iar acest loc poate include ritualuri și ateliere de lucru. Îți dorești să fii cu oameni cu mentalitate spirituală și vei respinge căile lumii. Chiar acum, în această săptămână, ești concentrat pe munca interioară; lumea exterioară va fi acolo când te vei întoarce, și știi asta.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești persoana care salvează ziua, însă nu s-a decis încă ce zi. Este vorba despre dragoste și relații. Rolul tău specific pentru această săptămână este acela de "reparator", deoarece vei veni ca un cavaler în armură strălucitoare pentru a repara inima cuiva care suferă. Ești apreciat pentru eforturile tale și acest lucru începe o nouă călătorie pentru tine în ceea ce privește propria ta viață amoroasă.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână, Vărsătorule, vei avea un sentiment de ușurare și de încredere în tine însuți, deoarece se pare că în sfârșit te-ai regăsit în poziția de autoritate. Ai muncit din greu pentru a fi un expert în domeniul tău, iar această săptămână îți va aduce laudele și aprecierile pe care ai muncit atât de mult pentru a le obține. Nu te lași influențat de lingușeală, ci ești onorat să fii recunoscut pentru expertiza ta onestă.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îți poate aduce o nouă perspectivă asupra unui lucru care are legătură cu sănătatea și bunăstarea. Ești pregătit acum să schimbi ceva în viața ta; de fapt, simți că ai nevoie de asta. Acest lucru se poate referi la un nou plan de dietă și exerciții fizice, sau poate fi vorba de o practică spirituală. Săptămâna aceasta este una excelentă pentru a aduce idei noi și pentru a citi operele marilor maeștri spirituali. Începi această săptămână cu o rază fantastică de speranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel