Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal chinezesc pentru perioada 11 - 17 septembrie 2023
Data publicării:
Horoscop Chinezesc săptămânal 11-17 septembrie 2023.

Șobolan
1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Prezentare generală:

Șobolanule, această săptămână va aduce abundența la ușa ta și poate o nouă iubire pentru unii dintre voi. Dacă ești conservator cu banii, acum este un moment excelent pentru a-ți investi averea sau capitalul în vreo întreprindere. Călătoriile în străinătate vor fi, de asemenea, binecuvântate în această perioadă.


Zi norocoasă în dragoste: 13 septembrie

Iubirea va da roade și va înflori pentru tine în această săptămână, când îți vei arăta iubirea față de tine și față de spațiul tău de viață. Acest lucru poate lua mai multe forme - curățarea în profunzime a casei, de la perdele până la jambiere, coacerea de bunătăți delicioase pentru familie, adăugarea de lumini ambientale în colțuri sau aducerea acasă a unui nou raft pentru teancul tău de cărți care se revarsă peste măsură.

Zi norocoasă în prietenie: 12 septembrie

Găsește-ți timp în această săptămână pentru a discuta și a recupera cu prietenii tăi din vremea copilăriei. Rememorarea trecutului poate fi amuzantă și cathartică pentru majoritatea dintre voi. Dacă unul sau mai mulți dintre voi aveți copii pe care să îi prezentați celorlalți, cu atât mai bine!


Zi norocoasă pentru carieră: 11 septembrie

Ideile și inspirația vă vor veni cu ușurință în viața profesională. Acest lucru vă poate ajuta să deveniți mai eficient sau să eliminați micile detalii. Împărtășește generozitatea, dar nu lăsa pe nimeni să paraziteze de pe urma ta.

Boul
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Prezentare generală:

Norocul și binecuvântările vin spre tine în această săptămână, Ox. Unii dintre voi sunt pe cale să culeagă roadele muncii lor. Alții dintre voi vor culege roadele bunăvoinței și ale bunei reputații. Îndrăznește; în aceste experiențe se ascund lecții pentru tine.


Zi norocoasă în dragoste: 11 septembrie

Fă-ți timp pentru jumătatea ta semnificativă sau pentru iubirea ta în această săptămână. În timp ce calitatea în detrimentul cantității este întotdeauna un sfat excelent, petrece timp semnificativ în compania partenerului tău. Energia este perfectă pentru a vă aprofunda afecțiunea și pentru a stabili o bază solidă de încredere și bunăvoință.

Zi norocoasă în prietenie: 15 septembrie

Dacă vă simțiți singur în timpul săptămânii, găsiți o modalitate de a interacționa cu oamenii online, fie printr-un forum de jocuri, fie prin secțiunea de comentarii de sub rolei Instagram sau videoclipuri TikTok. Prietenii nu pot fi mereu alături de tine dacă sunt ocupați cu viața și copiii.


Zi norocoasă pentru carieră: 17 septembrie

Dacă viața ta profesională te frustrează în această săptămână, respiră încet și adânc și umple-ți plămânii. Apoi, țineți această respirație timp de patru secunde înainte de a o elibera la fel de încet. Te vei simți imediat mai bine și vei ști exact cum să contracarezi iritațiile din jurul tău.

Tigru
1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Prezentare generală:

Tigrule, energia din această săptămână poate fi agitată pentru tine. Dacă te simți copleșit de muncă sau de angajamente, fii atent la modul în care reacționezi și ai grijă în preajma colegilor de serviciu și a persoanelor cu care ieși. Unii dintre voi sunt predispuși să treacă cu vederea semnalele de alarmă din cauza tuturor distracțiilor din jurul vostru.


Zi norocoasă în dragoste: 15 septembrie

Găsirea unui echilibru între inimă și minte este indicată pentru tine în această săptămână. Permite-i partenerului tău să îți arate latura sa creativă la capitolul dragoste și crearea de planuri. Dacă de obicei tu ești cea receptivă, este timpul să schimbi și să îți surprinzi jumătatea.

Zi norocoasă în prietenie: 15 septembrie

Unii dintre voi sunt chemați să pună capăt unor prietenii care nu vă servesc binele superior, mai ales dacă prietenii au încercat să se folosească de bogăția sau de puterea lor socială pentru a vă snopi sau pentru a vă demonta stima de sine. Sunt ei cu adevărat prietenii tăi dacă se comportă ca niște dușmani?


Zi norocoasă pentru carieră: 14 septembrie

Energia din jurul vieții tale profesionale este mondenă în această săptămână. Asta este bine. Este ocazia perfectă pentru a te uita mai atent la planurile tale și pentru a te concentra pe sănătatea părinților și a membrilor familiei tale.

Iepure
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Prezentare generală:

Iubirea, norocul și bucuria vor fi semnele distinctive ale săptămânii pentru tine, Iepure. Ești entuziasmat? Unii dintre voi au trecut prin chinuri de ceva vreme. Este timpul să vă odihniți și să vă recuperați.


Zi norocoasă în dragoste: 13 septembrie

Viața ta amoroasă ar putea fi puțin nesatisfăcătoare, așa că vei dori să fii proactiv în relația ta.  Atunci când norocul este de partea ta, vei descoperi că serendipitatea te va aduce împreună cu persoana dorită, în ciuda tuturor șanselor. Când lucrurile vor deveni dificile, vei tânji și te vei plimba în schimb prin casă.

Zi norocoasă în prietenie: 12 septembrie

Calendarul tău social îți va aduce bucurie și râsete în această săptămână, mai ales dacă prietenii tăi au copii pe care îi aduc în vizită. Amintește-ți doar să nu devii invidios pe ceea ce au ei și pe ceea ce tu nu ai. Nu îți va plăcea să ai ceea ce au ei dacă te gândești la asta.


Zi norocoasă pentru carieră: 11 septembrie

Ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a te uita la casa ta sau la investițiile imobiliare. Investițiile tale vor juca într-un fel sau altul în cariera ta în viitor, mai ales dacă ești proprietar de afaceri sau îți dorești să faci parte din eșaloanele superioare ale societății.

Dragon
1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Prezentare generală:

Dragon, un capitol se va încheia în viața ta în această săptămână, iar altul va începe. Începuturile și finalurile nu sunt atât de clare pe cât par în cărțile de povești. Așadar, fii compătimitor cu tine însuți în timp ce faci tranziția de la o fază a vieții la alta.


Zi norocoasă în dragoste: 12 septembrie

Zile lungi în casă, învăluită în jurul iubitului tău, îți sunt rezervate în această săptămână. Dacă ești singură, trebuie să încerci să aduci acest lucru înăuntru. Dacă ești cu cineva, energia este aici pentru a vă ajuta să vă aprofundați relația.

Zi norocoasă în prietenie: 11 septembrie

Fă-ți timp în această săptămână pentru a socializa cu prietenii tăi la cafenele, restaurante sau baruri. Dacă este implicat cumva și karaoke, cu atât mai bine! Ce rost are să muncești din greu dacă la sfârșitul zilei nu joci din greu?

Zi norocoasă pentru carieră: 13 septembrie


Vei aduce acasă cele mai mari bucurii și succese dacă îți faci o strategie pentru creșterea ta profesională în această perioadă, inclusiv unde îți dorești să fii peste cinci ani. Nu permite ca gândirea negativă a celorlalți să se răsfrângă direct asupra ta.


Șarpele
1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Prezentare generală:

Șarpe, această săptămână va fi una plăcută pentru tine. Te vei găsi de cele mai multe ori socializând și relaxându-te. Dacă iubești pe cineva, vei avea numeroase ocazii de a-ți aprofunda legătura cu această persoană.


Zi norocoasă în dragoste: 13 septembrie

Din moment ce energia este atât de relaxată, acum este un moment bun pentru a lucra la bagajele personale și la rănile vechi. Viața ta amoroasă va beneficia de balsamurile pe care le pui peste sufletul tău. Amintește-ți doar să fii vigilent, dar nu suspicios față de persoanele noi.

Zi norocoasă în prietenie: 14 septembrie

Cei mai mulți dintre voi vor uita de interacțiunile și activitățile sociale din această săptămână. Mai ales dacă vă place să beți cu prietenii sau vreți să fumați verdele interzis.

Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă pentru carieră: 15 septembrie

Abundența vine pentru tine în carieră, totuși. Așa că rămâi lucidă când ești la serviciu și continuă să faci eforturi. Cei mai mulți dintre voi vor avea de câștigat dacă vă veți perfecționa abilitățile tehnice sau dacă veți studia mai mult acum.

Cal
1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Prezentare generală:

Prea multe figuri autoritare într-o gospodărie închisă pot sufoca chiar aerul, Cal. Ești blocat într-un astfel de loc, bătându-ți capul cu una sau mai multe persoane? Acordați mai multă atenție motivelor din spatele conflictelor, nu celor care vă provoacă stres.

Zi norocoasă în dragoste: 15 septembrie

Vei fi norocoasă în dragoste în această săptămână dacă vei călători împreună cu jumătatea ta. S-ar putea chiar să aveți parte de nopți (sau zile) nebunești, cu preparate locale și băuturi fierbinți. Restul trebuie să ai mai multă încredere în instinctul tău în timp ce navighezi prin labirintul derutant al iubirii.


Zi norocoasă în prietenie: 16 septembrie

Nu-ți forța prietenii să ți se alăture la evenimente sociale în această săptămână. Dacă ești invitat la vreunul, du-te. Vei fi plăcut surprins când îți vei da seama că efortul a meritat. Dacă ești singur, s-ar putea chiar să-ți întâlnești sufletul pereche prin intermediul acestui lucru.

Zi norocoasă pentru carieră: 17 septembrie

Viața ta profesională va fi destul de banală în această săptămână. Dă tot ce ai mai bun, dar nu încerca să întreci pe nimeni acum, deoarece eforturile tale nu vor fi vizibile sau recunoscute. Vei avea mai mult noroc în viitor.

Capra
1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Privire generală:

Capra vine cu noi experiențe și povești fantastice în această săptămână. Acest lucru este valabil mai ales dacă participați la o adunare socială cunoscută pentru a scoate povestitorii din mulțime.

Zi norocoasă în dragoste: 17 septembrie

În materie de inimă, intri într-o fază fertilă a vieții tale chiar acum. Unii dintre voi pot profita de această energie pentru a avea un copil împreună cu jumătatea voastră semnificativă. Alții dintre voi vor beneficia de folosirea acestei puteri pentru un ritual de manifestare. Luna Nouă din 15 septembrie este un moment excelent pentru acest lucru.


Zi norocoasă în prietenie: 17 septembrie

Nu vă dezvăluiți secretele tuturor cunoștințelor pe care le întâlniți în această săptămână, indiferent cât de fericiți sunteți. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai obținut recent o promovare sau dacă ești logodit cu sufletul tău pereche. Păstrează-ți discreția, iar săptămâna va trece în mod plăcut pentru tine.

Zi norocoasă pentru carieră: 17 septembrie

Posibilitatea ca tu să intri într-o ceartă sau dezacord cu colegii de muncă este poate mare în această săptămână. Dacă este posibil, încorporează un ritual de respirație în viața ta de zi cu zi, astfel încât să nu reacționezi din reflex și să ajungi să îți alegi răspunsurile cu mai multă atenție.

Maimuță
1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Prezentare generală:

Dacă te-ai gândit să ieși din zona ta de confort sau să începi o nouă aventură, energia este extrem de prosperă pentru tine în această săptămână. Nu te reține!

Zi norocoasă în dragoste: 12 septembrie

În chestiuni de suflet, s-ar putea să te afli la o răscruce de drumuri. Îți pui sub semnul întrebării poziția față de relații? Sau ai terminat-o pe cea în care te afli acum? Nu te uita la alte persoane și la experiențele lor în această perioadă. Fiecare relație este unică și fiecare cuplu este diferit în spatele scenei. Te vei descurca mai bine dacă ai încredere în îndrumarea ta interioară.


Zi norocoasă în prietenie: 13 septembrie

Săptămâna aceasta va fi excelentă pentru prietenii pentru tine. Unii dintre voi ar putea chiar să plece într-o excursie cu cei mai buni prieteni sau să vă prezentați unul altuia o nouă gaură de apă sau un food truck care devine viral în orașul vostru.

Zi norocoasă pentru Carieră: 17 septembrie

Fii mai atent la detalii și la proiectele care îți ies în cale săptămâna aceasta în viața profesională. Experiența poate fi solicitantă, dar munca ta asiduă va fi răsplătită peste câteva săptămâni.

Cocoșul
1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
Prezentare generală:


Universul îți oferă o tablă albă în această săptămână, Cocoș. Ce ai de gând să faci cu această energie frumoasă? Unii dintre voi vor beneficia de pe urma faptului că își vor lăsa latura creativă să strălucească.


Zi norocoasă în dragoste: 13 septembrie


În chestiuni de suflet, ai încredere în trecutul tău și în lecțiile pe care le-ai învățat. Dacă un fost încearcă să revină, trimite-l înapoi în orice groapă a iadului din care a ieșit. Tu știi mai bine.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua de naștere a unui copil: 14 septembrie


Prietenii și comunitatea ta spirituală îți vor aduce o mare bucurie în această săptămână. Unii dintre voi chiar vor găsi camaraderie și binecuvântări în timp ce se vor oferi voluntari pentru proiecte caritabile sau la cantina de supă locală.


Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă în carieră: 14 septembrie


Fii ferm și hotărât în viața profesională în această săptămână. Intri într-o fază profitabilă a vieții chiar acum, dar trebuie să fii fidelă valorii tale. Nu lăsa pe nimeni să te submineze.

Câine
1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018


Prezentare generală:


Câine, această săptămână va fi extrem de fructuoasă și binecuvântată sau te vei simți ca în al nouălea cerc al iadului. Totul depinde de mentalitatea ta. Așa că fii foarte atent la gândurile tale ca nu cumva să manifești ceva neplăcut! Nu fi orb la realitate și la chestii dubioase cât timp ești în această situație.


Zi norocoasă în dragoste: 14 septembrie


Viața ta amoroasă va părea desprinsă dintr-un roman în această săptămână. Dacă tu și partenerul tău de viață sunteți împreună la universitate (sau la școală), veți avea mult noroc când veți studia împreună.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua norocoasă în prietenie: 12 septembrie


Unii dintre voi se află la o răscruce de drumuri în ceea ce privește prietenii. Nu-i judecați prea aspru pentru că nu au la fel de mult timp pentru voi acum ca acum cinci sau zece ani. Vremurile se schimbă și voi la fel. Asigură-te că nu renunți la prieteni buni din cauza unor neînțelegeri.


Zi norocoasă pentru carieră: 11 septembrie


Ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a-ți consemna în jurnal gândurile despre direcția carierei tale. Ești fericit acolo unde te afli? Sau îți dorești mai mult de la viață? Ce poți face diferit pentru a aduce o schimbare pozitivă în acest domeniu?

Porc
1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Prezentare generală:

Aceasta poate fi o săptămână emoțională, cu lacrimi de vindecare care curg ca un râu îți sunt rezervate în această săptămână, Porc. Nu te ascunde de tine însuți sau de rănile îngropate în tine, pentru că te vei simți mult mai bine atunci când vei lucra la problemele care te fac să te simți trist. Ele vor să iasă la iveală pentru ca tu să te ocupi de ele și să te vindeci odată pentru totdeauna. Nu te va mai durea odată ce te vei fi vindecat.


Zi norocoasă în dragoste: 12 septembrie

Nu te învinovăți dacă ai nevoie să fii singur în această săptămână. Anunță-l pe partenerul tău de viață că nu înseamnă că nu-l mai iubești, dar că ai nevoie de el să te susțină în timp ce te recuperezi în peștera ta.

Zi norocoasă în prietenie: 13 septembrie

Prietenii tăi te vor ajuta foarte mult în această săptămână. Cere-le îndrumare și lasă-i să te îndrume către persoane și locuri care te vor ajuta. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești în căutarea unui bun consilier de sănătate mintală în această perioadă.

Zi norocoasă pentru carieră:  16 septembrie


În ceea ce privește cariera ta, energia este atât de abundentă și bună încât îți va veni să strigi de bucurie de pe acoperișuri! Menține-te pe poziții și fii încrezător în timp ce îți vezi de treabă. Meriți acest câștig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel