Horoscopul SUPĂRĂCIOȘILOR. Cele 3 semne zodiacale care iau totul în serios și nu pot ține la glume
Aceste zodii sunt extrem de supărăcioase și nu pot accepta criticile celor din jur. Află cine se află pe primul loc în clasament. 

Unele persoane știu cum să ia totul cu binișorul. Știu să facă față atât complimentelor, cât și insultelor, fără să se simtă jignite sau să se simtă nesigure. Pe de altă parte, există unele persoane care sunt extrem de supărăcioase. Au tendința de a se simți prost la orice lucru mărunt și poartă pică. Nu pot lua nimic în glumă și sunt extrem de ușor de jignit.


Astfel de persoane consideră că nimeni nu are dreptul să le insulte sau să folosească un ton condescendent cu ele, iar atunci când cineva o face, au grijă să le pună la punct. Iată 3 astfel de semne zodiacale care iau totul un pic prea în serios.


Berbec


Persoanele născute în zodia Berbec sunt cunoscute ca fiind ranchiunoase. Sunt persoane extrem de meschine și nu pot accepta o glumă pe seama lor. Se pare că se simt răniți și supărați ori de câte ori cineva încearcă să fie condescendent cu ei.


Leu


Leii nu prea au în ei să tolereze lipsa de respect sau disprețul cuiva față de ei. Ei știu cum să îi pună pe oameni la locul lor și sunt primii care anunță pe cineva că este nepoliticos sau înjositor.


Săgetător 


Săgetătorii, oricât de mult s-ar strădui, nu pot fi niciodată prea relaxați. Ei se simt supărați sau răniți atunci când cineva se comportă cu ei într-un mod nepotrivit sau le spune ceva supărător.

 

Horoscop NOIEMBRIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile: DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ și FAMILIE

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești destul de norocos pe toată durata lunii noiembrie, deoarece dragostea este ușor de accesat, iar viața de familie va decurge fără probleme.

Ți-ai petrecut anul încercând să îți menții o stare de sănătate bună, iar până acum - totul este bine - acest lucru va continua și te poți felicita că ai fost atât de sârguincios.

Ai arătat universului că nu ești genul care să cadă în tipare de ură de sine, iar pe parcursul acestei luni, sentimentul tău de stimă de sine nu numai că te va face să te simți bine - dar te va ghida spre decizii și mai bune.

Finanțele arată bine, ceea ce este un upgrade fericit, într-adevăr, iar viața ta profesională ar putea face și ea un pas înainte.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități de angajare, așteptați-vă să primiți vești de pe la jumătatea lunii. Anul acesta te-a învățat multe și ai reținut fiecare lecție - inteligent!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce pare să strălucească cel mai mult pentru tine luna aceasta, Taur, este cariera ta. Acesta ar putea fi un moment foarte bun pentru tine să te axezi pe învățat - continuarea studiilor îți va spori abilitatea de a lucra în domeniul pe care îl visezi și îți va oferi încrederea în sine de care ai nevoie.

De asemenea, te descurci bine în relația ta, ceea ce înseamnă că acum ești capabil să te relaxezi puțin în timpul unei certuri; nu mai iei totul atât de în serios, pentru că ai ajuns să știi că persoana iubită nu pleacă nicăieri. Dragostea pe care o împărtășiți este foarte puternică, iar ție îți place acest sentiment.

În trecut, nu erai sigur că poți fi cu o singură persoană, și totuși, iată-te aici, trăind o poveste de dragoste care chiar funcționează. 

 

Citește continuarea AICI.

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 oct, 17:04

Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit

Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu a avut copii

Unsplash.com/ autor Kyle Johnson

Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

Misty și Keo, foto Instagram

Misty rupe tăcerea. Soția lui Keo, ținta răzbunărilor Andreei Bălan? „E prima oară când spun asta” EXCLUSIV

Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman, momente de răsfăț alături de mama sa. Vedeta a dus-o pe Mioara Roman la un salon de înfrumusețare: „A fost foarte fericită” / FOTO

Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur