Horoscopul toamnei cu Neti Sandu. Schimbări majore pentru toate zodiile: „Există acolo o axă karmică” / EXCLUSIV
Data publicării:
Neti Sandu, astrolog PRO TV, spune că toamna aceasta vine cu schimbari mari pentru zodii. 

Neti Sandu spune că intrarea lui Marte în zodia Gemeni va produce schimbări semnificative în viețile zodiilor și că majoritatea dintre noi vom fi afectați, în condițiile în care, cu toții avem zodia Gemeni într-o zonă a hărții astrale. 

„Particularitatea acestei părți de an, adică ce se întâmplă de aici încolo, până în martie 2023, este că planeta Marte a intrat în zodia Gemenilor și, în loc să stea o lună sau două, stă până în martie. O dată la ceva ani, Marte, în loc să stea două luni, stă de vreo trei ori mai mult. Și atunci, el are ceva de spus în zona aceea. Pentru fiecare din noi, că toți avem Gemenii într-un segment de astrogramă, care se raportează o dată la zodia noastră și o dată la ascendent, deci sunt două paliere, așa că trebuie să avem grijă ce vrea să ne spună acest Marte. 

Noi poate nu suntem pregătiți pentru asta, că unul poate vrea să schimbe casa, dar altul poate nu o să vrea, dar o să fie forțat, că poate curge apă sau fac gălăgie cei de sus și atunci schimbi. Va fi un factor care va urgenta un lucru pe care nu ai fi vrut să-l faci acum”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola. 


2022, anul în care trebuie să amplificăm faptele bune


„După aceea, pentru că suntem într-un an cu mulți 2, noi trebuie să facem niște lucruri bune. Adică, să amplificăm niște lucruri bune, de care avem nevoie și care sunt de folos și celorlalți, și să renunțăm la cele rele. Asta e ideea”, a mai spus prezentatoarea PRO TV. 

Saturn în cuadratură cu Uranus


„Saturn o să fie în continuare în cuadratură cu Uranus. Și va fi o presiune, o constrângere, iarăși, să facem ceva, sau să fim frustrați de ceva, că nu ne iese. Dar trebuie avut răbdare”, a explicat aceasta

Mercur Retrograd

„În plus, va mai fi încă o dată Mercur Retrograd. El e de trei ori pe an și urmează cea de-a treia retrogradare. Ne atrage atenția că nu am făcut ca lumea ceva și ne spune ceva”, a mai spus ea. 


Cum va fi pentru Neti Sandu această toamnă, din punct de vedere astrologic


„Eu am un Marte retrograd de la naștere. Sunt genul marțian, deci înțeleg. El amplifică o irascibilitate, dar pe mine furiile mă ajută să scap de ceva, să rezolv.  Marte va fi în casa partenerială și înseamnă că vor fi provocări, că trebuie să fac ceva mai mult, și deja am aflat ieri. Deci legat de serviciu. 
Apoi, poate să fie o problemă din trecut. Cineva cu care ai avut o poveste și nu s-a încheiat, vine și se face finalul, ca exemplu. Marte poate să însemne mașina, un instrument, dar nu toate vor fi în avalanșă, ci doar ce am eu de făcut, dar nu poți să le vezi pe toate din astrogramă. Există acolo o axă karmică, care culege toate informațiile și le aduce doar pe cele cu care trebuie să te întâlnești. Așa văd eu”, ne-a mărturisit Neti Sandu. 


Destin sau liber arbitru?


Întrebată dacă este genul de persoană care crede în destin, sau crede, mai degrabă, că omul își face norocul cu mâna lui, Neti Sandu a dezvăluit că ea crede că există niște predispoziții, însă liberul arbitru decide cursul oricărui lucru. 

 

„Eu văd așa viața: e ca și cum m-aș urca într-un tren, în mare viteză, și sunt niște stații în care oprești: aici cobor, mănânc, dincolo cobor să beau o apă, dincolo mă relaxez, așa arată viața. Și sunt niște lucruri cu care trebuie să te întâlnești. Ele oricând, în orice moment, pot fi schimbate. Așa că nu mai poate fi vorba de destin. Sunt niște lucruri care vor veni spre noi, dar eu nu trebuie să le încasez, aici e particularitatea. Există un liber arbitru, iar noi, în orice moment, prin ceea ce gândim și simțim, putem schimba.  Adică, de exemplu, eu m-am certat cu tine, dar, dintr-o dată, simt așa că mă inundă o stare de bine și te-am iertat, și am scăpat. Adică am ars toată treaba asta și eu  nu mai am de ce să mă întâlnesc în calitatea de inamic cu tine, ca să am de dus karma, deci am scăpat. Dar depinde doar de mine dacă vreau să renunț la ego. E o filozofie aici. Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ține foarte tare la niște orgolii care ne țin pe loc. Ne țin în închisoare”, a mai spus astrologul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: horoscop  marte  Neti Sandu  saturn  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel