Horoscopul TOAMNEI. Trei zodii sunt favorizate astral: Noroc, bani, dragoste, succes la tot pasul
Data actualizării:
Data publicării:
Trei semne zodiacale au parte de o toamnă magică: noroc la tot pasul, succes garantat și dragoste ca în povești. 

 

Săgetător 


Săgetătorule, această toamnă se anunță minunată pentru tine. În timp ce eclipsele ne afectează pe toți, tu ai parte de o „vară” fără sfârșit. Primul aspect benefic pe care îl aștepți cu nerăbdare în această toamnă este Venus care se mută în semnul tău, pe 7 octombrie, unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta iubirii și a banilor îți zâmbește, amplificând intensitatea vieții tale romantice și stabilitatea financiară. 


Apoi, Mercur trece prin semnul tău, din 24 noiembrie până pe 12 decembrie, încurajându-te să spui ce gândești cu claritate și ușurință. Marte în semnul tău din 13 decembrie încolo, vă oferă o explozie de ferocitate. În cele din urmă, sezonul Săgetătorului în sine este din 21 noiembrie până pe 20 decembrie, așa că folosește această perioadă pentru a savura sentimentul de a fi centrat și de a deține controlul.

 


Gemeni

Gemeni, ești semnul opus Săgetătorului, așa că multe dintre evenimentele astrologice din această toamnă te echilibrează. La fel ca Săgetătorul, Venus în Săgetător din 7 octombrie până pe 4 noiembrie te va afecta profund. În timp ce deseori ai tendința de a fi volubil și distant, acest Venus în Săgetător îți va oferi puțină pasiune și căldura de care ai mare nevoie. Mercur în Săgetător va veni un efect de echilibrare similar - probabil că te vei simți mai obligat să vorbești pentru tine.

 

Odată ce Marte își face loc în Săgetător, pe 13 decembrie, te vei simți echilibrat și plin de putere (în plus, este și sezonul Săgetătorului!). Lasă această energie a semnului de foc să te încălzească și folosește-o în avantajul tău - acesta este un moment excelent pentru a-ți revendica viața atât emoțional, cât și practic. Faceți un jurământ de iubire de sine, apoi acționați în consecință.

 

 

Scorpion

Toamna pare că vine pentru Scorpion. E sezonul magiei, a  misterelor, astfel că nu e de mirare că te simți ca peștele în apă, mai ales că urmează  Halloween și Samhain, sărbătoarea păgână care îi onorează pe cei dragi și strămoșii noștri decedați. 


"Sezonul" tău se desfășoară între 23 octombrie și 20 noiembrie, când vântul se întețește și nopțile devin lungi. În această perioadă, vei simți influența lui Marte în semnul tău (30 octombrie - 12 decembrie) ȘI a lui Mercur în semnul tău (5 noiembrie - 23 noiembrie). Pregătiți-vă să vă simțiți mai puternic ca niciodată. Soarele, Marte și Mercur se aliniază pentru a vă spori energia  intuitivă. Fă o vrajă și bucură-te de căderea frunzelor!

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: gemeni  horoscop  mercur  sagetator  scorpion  toamnă  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel