Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Motivul pentru care au încheiat un mariaj de 27 de ani
Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au venit cu declarații sfâșietoare pentru fanii lor. Celebrul cuplu australian a pus punct mariajului lor. Aflați de ce au luat această decizie.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Celebrul cuplu australian nu a mai putut înfrunta greutățile de zi cu zi, așa că au decis să își separe destinele printr-un mesaj acordat publicului lor. Cei doi au reușit să atingă impresionantă vârstă de aproape 30 de ani de relație. Cu toate că au trăit fericiți împreună, cei doi ar dori să se axeze pe dezvoltarea personală a acestora. Cuplul a fost foarte rezervat de-a lungul timpului cu privire la situația intima dintre ei, tocmai de aceea nu au oferit prea multe detalii despre eventualul motiv al despărțirii. Fanii lor, care nu sunt puțini la număr, au rămas triști când au auzit anunțul șocant. Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să își despartă destinele tocmai acum.

Motivul pentru care au luat această decizie

Vezi și: Hugh Jackman neagă că ar fi luat steroizi pentru a interpreta personajul Wolverine

Ei s-au întânit în anul 1995, atunci când Deborra-Lee Furness a făcut pentru prima oară cunoștință cu viitorul său soț pe un platou de filmare. S-ar fi crezut că cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, însă nimic nu ar fi putut prevesti despărțirea care urma să aibă loc peste 27 de ani. Cu toate că s-au cunoscut în 1995, cei doi au mers pe repede-înainte, astfel că în 1996 au organizat nunta, un eveniment care a făcut înconjurul mondenului de pretutindeni. Deborra era deja afirmată pe scenele internaționale, iar fostul soț, Hugh Jackman, abia terminase Teatru. Hugh a fost foarte apreciat pentru rolul său din X-Men, atunci când l-a interpretat pe Wolverine, iar chipul său a devenit de nedespărțit de personajul fantastic.

Declarația care a sfâșiat inimile fanilor

Vezi și: Hugh Jackman, suspect de cancer. Apelul disperat al actorului: „Tocmai mi s-au făcut două biopsii" / VIDEO

Ei au doi copii împreună, unul de 18 ani, respectiv 23 de ani. Prin mesajul cu vestea despărțirii ei au mai precizat următoarele:

"Acum călătoria noastră se schimbă, și am decis să ne separăm pentru a urma creșterea noastră individuală," se menționează în declarația lor. Înfruntăm acest nou capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem în mod deosebit înțelegerea voastră în ceea ce privește respectarea intimității noastre, în timp ce familia noastră trece prin această tranziție în viețile noastre. Aceasta este singura declarație pe care oricare dintre noi o va face”, notează revista People.

Cu toate acestea, cu ocazia ultimei lor aniversări, Hugh Jackman a notat pe unul dintre conturile sale de pe platformele de socializare un mesaj emoționant adresat, pe atunci, soției sale.

"Te iubesc, Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!! Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obraznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea”.

Deși  nu a fost niciun semn că ceva ar merge prost între cei doi, fanii înflăcărați au început să-și pună întrebări, mai ales că actorul era foarte cunoscut pentru declarațiile de dragoste pe care i le făcea soției sale.

Data: 17 sep 2023, 11:29
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: deborra-lee furness  divorce  Hugh Jackman  hugh jackman deborra-lee furness separate 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...