Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Motivul pentru care au încheiat un mariaj de 27 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au venit cu declarații sfâșietoare pentru fanii lor. Celebrul cuplu australian a pus punct mariajului lor. Aflați de ce au luat această decizie.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Celebrul cuplu australian nu a mai putut înfrunta greutățile de zi cu zi, așa că au decis să își separe destinele printr-un mesaj acordat publicului lor. Cei doi au reușit să atingă impresionantă vârstă de aproape 30 de ani de relație. Cu toate că au trăit fericiți împreună, cei doi ar dori să se axeze pe dezvoltarea personală a acestora. Cuplul a fost foarte rezervat de-a lungul timpului cu privire la situația intima dintre ei, tocmai de aceea nu au oferit prea multe detalii despre eventualul motiv al despărțirii. Fanii lor, care nu sunt puțini la număr, au rămas triști când au auzit anunțul șocant. Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să își despartă destinele tocmai acum.

Motivul pentru care au luat această decizie

Vezi și: Hugh Jackman neagă că ar fi luat steroizi pentru a interpreta personajul Wolverine

Ei s-au întânit în anul 1995, atunci când Deborra-Lee Furness a făcut pentru prima oară cunoștință cu viitorul său soț pe un platou de filmare. S-ar fi crezut că cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, însă nimic nu ar fi putut prevesti despărțirea care urma să aibă loc peste 27 de ani. Cu toate că s-au cunoscut în 1995, cei doi au mers pe repede-înainte, astfel că în 1996 au organizat nunta, un eveniment care a făcut înconjurul mondenului de pretutindeni. Deborra era deja afirmată pe scenele internaționale, iar fostul soț, Hugh Jackman, abia terminase Teatru. Hugh a fost foarte apreciat pentru rolul său din X-Men, atunci când l-a interpretat pe Wolverine, iar chipul său a devenit de nedespărțit de personajul fantastic.

Declarația care a sfâșiat inimile fanilor

Vezi și: Hugh Jackman, suspect de cancer. Apelul disperat al actorului: „Tocmai mi s-au făcut două biopsii" / VIDEO

Ei au doi copii împreună, unul de 18 ani, respectiv 23 de ani. Prin mesajul cu vestea despărțirii ei au mai precizat următoarele:

"Acum călătoria noastră se schimbă, și am decis să ne separăm pentru a urma creșterea noastră individuală," se menționează în declarația lor. Înfruntăm acest nou capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem în mod deosebit înțelegerea voastră în ceea ce privește respectarea intimității noastre, în timp ce familia noastră trece prin această tranziție în viețile noastre. Aceasta este singura declarație pe care oricare dintre noi o va face”, notează revista People.

Cu toate acestea, cu ocazia ultimei lor aniversări, Hugh Jackman a notat pe unul dintre conturile sale de pe platformele de socializare un mesaj emoționant adresat, pe atunci, soției sale.

"Te iubesc, Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!! Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obraznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea”.

Deși  nu a fost niciun semn că ceva ar merge prost între cei doi, fanii înflăcărați au început să-și pună întrebări, mai ales că actorul era foarte cunoscut pentru declarațiile de dragoste pe care i le făcea soției sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: deborra-lee furness  divorce  Hugh Jackman  hugh jackman deborra-lee furness separate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel