I-a prezis moartea! Lidia Fecioru a avertizat un om că-și va pierde viața: Am regretat după aceea
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru este un bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei.

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru a zis că o singură dată i-a spus unui om că va muri. Acum spune că regretă acest lucru.

 

Întrebată dacă îi avertizează pe oameni că vor muri, Lidia Fecioru a spus: „O singură dată am făcut acest lucru. Am regretat după aceea. Dar bucuria din suflet a fost că am salvat multe chestii pe care le avea legate de familie, de business. M-am simțit, într-un fel, împlinită în sufletul meu pentru că el știa că nu are zile multe. Eu nu l-am întrebat dacă știe. I-am zis ce are de făcut pentru a se așeza lucrurile. Nu i-am zis ziua când va muri, dar i-am spus că mai are foarte puțin timp și trebuie să-și așeze lucrurile din viață pentru că vor rămâne în urma lui ceilalți care vor avea de suferit. Au trecut 20 și ceva de ani de atunci. N-am să uit niciodată, dar acum nu mai fac acest lucru. Nu spun niciodată oamenilor dacă nu sunt întrebată. Dacă sunt întrebată, evit pe cât se poate să le spun lor direct. Încerc să vorbesc cu apropiații, cu cei care îi însoțesc”. 

 

Lidia Fecioru a zis că, la un moment dat, o femeie a venit cu soțul său la cabinetul ei. Bărbatul era atât de bolnav încât se deplasa în scaun rulant: „I-am spus soției adevărul...”

Lidia Fecioru a spus că are capacitatea de a vedea trecutul și viitorul, dar că nu dă sfaturi necerute. 

Lidia Fecioru este cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România. În final, vă invităm să urmăriți un interviu al Lidiei Fecioru acordat Andreei Cercel la Spectacola:

 

 

 

VEZI ȘI: S-a aflat când s-a născut, de fapt, Lidia Fecioru. Informația care nu apare nicăieri o găsiți aici - https://www.spectacola.ro/s-a-aflat-cand-s-a-nascut-de-fapt-lidia-fecioru-informatia-care-nu-apare-nicaieri-o-gasiti-aici_36708.html

 

 

Din păcate, nu există nicio modalitate certă de a ști exact când va muri cineva. Moartea este inevitabilă și imprevizibilă, iar momentul ei este adesea determinat de o varietate de factori, inclusiv sănătatea fizică și mentală, stilul de viață, mediu, accidente etc. Chiar și cu avansarea tehnologică și medicală, nu există niciun mijloc precis de a prezice cu exactitate data și ora morții cu mult timp înainte. Este un aspect al vieții care rămâne un mister și o certitudine inevitabilă pentru fiecare persoană. Cu toate acestea, există unele persoane care spun că pot prezice data morții cuiva.

În general, majoritatea astrologilor evită să ofere predicții precise despre evenimente precum data morții deoarece acestea pot fi foarte sensibile și pot avea consecințe emoționale puternice pentru cei implicați. Este important să tratăm astfel de interpretări cu prudență și să ne bazăm pe dovezi și cercetări științifice pentru a înțelege mai bine procesele legate de sănătate și de sfârșitul vieții. 


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel