Iancu Sterp, reacție vehementă, după ce Mara Bănică l-a denigrat public: „Falșii țin cu falșii, incredibil câtă răutate și invidie”
Data publicării:
Iancu Sterp a avut o reacție dură la adresa Marei Bănică.

Mara Bănică este protagonista unui scandal uriaș, care îi vizează direct pe membrii familiei Sterp. Astfel, totul a pornit din momentul în care jurnalista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Zanni, pe care-l vede câștigător la Survivor All Stars și pe care-l vede ca fiind în fața lui Iancu Sterp din diferite motive. Acesta nu a fost deloc reținută și a lansat pe această cale mai multe acuzații împotriva familiei celui din urmă, încurajându-i, pe această cale, pe toți cei care se uită la show să-l susțină pe Zanni în lupta finală. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de către Iancu, care i-a lăsat acesteia un comentariu la postarea cu pricina ce a făcut zeci de reacții.

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe. Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!”, a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online. 

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Mara Bănică îl susține pe Zanni la Survivor All Stars

Astfel, Mara Bănică și-a început discursul prin a le evidenția fanilor motivul pentru care își dorește ca Zanni să fie câtigătorul sezonului suprem, vorbind și despre evoluția pe care acesta a avut-o în cadrul show-ului de pe Pro TV.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viață. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. ”, a fost începutul mesajului lansat de Mara Bănică.

VEZI și: Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni: „Nimeni nu are vocabularul ăsta josnic, caracterul lui”. Cum îi sare în apărare TJ Miles

Mara Bănică, acuzații dure către familia lui Iancu Sterp

Nici Iancu Sterp nu a rămas fără a fi vizat de către aceasta, însă, față de primul caz, de această dată jurnalista nu a avut cuvinte de laudă la adresa bărbatului. Concret, Mara Bănică a expus în cea de-a doua parte a postării motivele pentru care nu-și dorește ca Iancu să urce pe podium, aceasta invocând mai multe acuzații dure, care i-au făcut pe toți din familia Sterp să reacționeze dur și să-și apere public imaginea. 

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe, pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză.”, a ontinuat Mara Bănică. 

VEZI și: Val de reacții negative la Survivor All Stars, după eliminarea lui TJ Miles. Fanii sunt revoltați: „Ce caută Sorin și Ciobanu acolo?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel