Ilegalitățile făcute de Iancu Sterp la Survivor! Detaliile explozive care nu s-au văzut la TV: „Am fugit de pe insulă. Le-am zis turiștilor că nu mai pot de foame”
Data publicării:
Iancu Sterp a făcut o serie de mărturisiri cu privire la emisiunea Survivor All Stars.

După revenirea tuturor concurenților de la Suvivor All Stars în țară, majoritatea celor care au ajuns în etapa unificării au început să le povestească fanilor fel de fel de experiențe prin care au trecut în Republica Dominicană. Astfel, Iancu Sterp a făcut un vlogg, unde le-a împărtășit fanilor mai multe detalii neștiute din spatele camerelor și i-a lăsat să „participe” virtual la unele conversații mai intime, pe care el le-a purtat cu familia sa. Totuși, într-una dintre discuții, mulți internauți au fost șocați să audă cum Iancu se „laudă” familiei cu ilegalitățile pe care le-a făcut în cadrul competiției. Fanii au făcut, de asemenea, și o paralelă între el și Jador, cel din urmă fiind descalificat pentru că a fugit în parametrii interziși.

„Am plecat o dată, am plecat vreo oră pe jos și am dat de o insulă de asta de turiști. Am mers mult, m-au dat ăia dispărut, că am lipsit cam trei ore atunci, iar când am ajuns pe insulă, văd turiști, mâncare, distracție, și zic că acum trebuie să-mi pregătesc engleza mea de baltă, ca să mă infiltrez. Și mă duc, ajung la primii oameni și îmi spun „Băi Culiță mic, vorbește pe românește” și când am auzit, nu mi-a venit să cred. Le-am zis că am fugit de pe insulă, că nu mai pot de foame, le-am dus și la ăștia, multe aventuri am avut.”, a declarat Iancu Sterp, în cadrul unui vlogg.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, prima reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Faptul că m-am întors către Dumnezeu m-a făcut să înțeleg asta”/ video

Ce părere are despre Daniel Pavel

Iancu Sterp a ținut să povestească puțin și despre Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, despre care are o părere extrem de bună. Astfel, acesta îl consideră pe „Domnul Dan” unul dintre cei mai buni din țara noastră, pe acest domeniu, reușind cu brio să facă față unor situații imprevizibile, de moment.

„Părerea mea despre domnul Dan este una foarte bună, ce face el acolo mi se pare incredibil, senzațional, pentru că el deși are o cască, în mare parte el vorbește și ține emisiunea cum crede, pune multe întrebări de la el, nu l-am prea văzut să tragă mai multe duble sau că se bâlbâie, cum e la alte emisiuni. E foarte coerent și hotărât în exprimare. Nu ne venea să credem când ne uitam la el, mi se pare foarte greu ce face el. Eu zic că e unul dintre cei mai buni prezentatori.”, a continuat acesta.

Citește și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Ce spune despre conflictul cu Cătălin Moroșanu

Iancu nu a încheiat vloggul fără a povesti și despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Moroșanu în cadrul competiției, aceasta fiind una dintre cele mai răsunătoare certuri din acest sezon.

„Faza cu Moroșanu și Zmărăndescu am văzut că a fost foarte controversată pe internet, dar eu îl respect mult pe Moroșanu, cu Zmărăndescu nu am avut prea multe tangențe. Mie nu mi s-a părut normal ca Moroșanu, fiind mare luptător, să nu vrea să știe să se comporte într-un concurs, să facă ce vrea el, să înjure și să nu-i pese de noi. El mereu înjura cum avea el chef.”, a mai povestit el.

VEZI și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel