Ilie Năstase îl face praf pe Gigi Becali: „Sunt metode de Evul Mediu”. Ce l-a înfuriat pe fostul tenismen
Data publicării:
Ilie Năstase i-a aruncat cuvinte dure lui Gigi Becali, ce fac referire la modalitatea în care acesta conduce echipa FCSB.

Ilie Năstase, susținător înrăit al echipei conduse de culoarea roșu-albastru, îl pune la zid pe Gigi Becali, cel care conduce acest club de ani buni de zile. Așadar, fostul tenismen consideră că acesta greșește foarte tare în momentul în care dă toată vina după o înfrângere pe antrenor, în cazul unei înfrângeri. Faptul că Gigi Becali schimbă antrenorul echipei după câteva meciuri, nu va conduce niciodată spre victorie, susține Ilie Năstase, care consideră că, în zilele noastre, nu ar trebui să mai fie la bază astfel de tehnici.

„Este greu .La noi, imediat te ia că e vinovat antrenorul. Mai sunt vinovaţi şi jucătorii. Nu trebuie să tot schimbăm antrenorii. Ce face domnul Becali este problema lui. Sunt banii lui. Aduce pe cine vrea, schimbă pe cine vrea. 

Nu sunt de acord cu stilul acesta. Au şi oamenii ăia un antrenor, un sistem. După 2-3 meciuri, schimbi antrenorul. Dacă am schimbat, merge echipa? Trebuie să dăm şansa unui antrenor. Sunt metode de Evul Mediu.”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

VEZI și: „N-a muncit o zi”. Ion Țiriac, declarații controversate despre Ilie Năstase

 

„Este greu să fac pronostic”

De asemenea, Ilie Năstase consideră că cei de la FCSB mai au șanse spre victorie, făcând referire la ultima victorie de 3-0, pe care echipa a reușit să o obțină împotriva Rapidului. Mai mult, fostul sportiv a vorbit și despre jucătorii săi favoriți.

„Este greu să fac pronostic, dar e şi posibilitatea ca FCSB să se bată la titlu. Campionatul, anul ăsta, este foarte disputat. Mă aşteptam la un meci mai strâns, la un meci nul. Dar dacă s-a întâmplat aşa, e şi mai bine.

Îmi place foarte mult Cordea. Îmi place italianul, sincer să fiu. Este bătăios, este foarte bun coleg cu ceilalţi. Îi încurajează pe ceilalţi. Îmi place. Mai este şi Olaru. Următorul jucător vreau să îl menţionez pe portar, Târnovanu. Cred că dacă ar avea continuitate, ar juca mai bine”, a spus Ilie Năstase.

VEZI și: Gigi Becali a fost jefuit! Stâna pe care o deține, în zona Pipera, a fost prădată de hoți

 

Ilie Năstase îi recunoaște meritele lui Gigi Becali

Pe de altă parte, Ilie Năstase spune că dacă nu ar fi fost Gigi Becali la conducere, FCSB s-ar fi clasat în ligile inferioare de fotbal, după modelul altor echipe.

“Este o prostie asta cu MAPN-ul. Şi cu terenul de la Arcul de Triumf. Nu îşi au rostul. Dacă un teren este făcut, să se joace fotbal pe el. Păi dacă nu exista Gigi Becali, Steaua era în liga a nu ştiu câta, nu? Era ca Rapid acu câţiva ani sau Dinamo. 

Eu cred că FCSB ar trebui lăsată pe Ghencea. Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în SuperLiga este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. 

De ce facem excepţie pentru Steaua? Este o nedreptate, toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici. Nu ştiu dacă se pot uni FCSB cu CSA Steaua. Depinde dacă se va schimba Legea Sportului. Depinde foarte mult şi de treaba asta. Nu mi se pare imposibil, totuşi”, a mai spus Năstase pentru sursa citată.

Citește și: Gigi Becali, acuzații grave după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran: „Se fac ritualuri. Mi-e frică și mie!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: critici  fcsb  gigi becali  ilie nastase 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel