Ilie Năstase își mai dorește o fetiță: „Care să devină o altă Simona Halep”
Data publicării:
Ilie Năstase, o legendă vie a sportului românesc, a vorbit despre cum arăta viața lui înainte să se apuce de tenis și despre faptul că își mai dorește un copil, care să îi calce pe urme. 

Cu o carieră absolut impresionantă, atât în sportul românesc cât și în cel internațional , Ilie Năstase a împărtășit în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, o serie de lucruri din viața sa, multe dintre acestea știute doar de el, atât din viața personală, dar și din activitatea profesională.

Puțini dintre noi știam, poate, că în copilărie, Ilie Năstase a cochetat nu doar cu tenisul, sport care l-a consacrat și i-a adus recunoașterea în întreaga lume, ci și cu fotbalul. Celebrul sportiv a făcut destăinuiri, în premieră, referitoare la acest aspect.

“Am simtit ca voi fi un mare campion când am făcut trecerea de la fotbal la tenis ... (…) Antrenorul de la fotbal mi -a spus, la vremea aceea, că dacă vreau să rămân la fotbal îmi aduce o ciocolată mică; eu  i-am spus că mie îmi plac ciocolatele mai mari J. Atunci, antrenorul meu de tenis a fost pe < faza >, și a doua zi mi-a adus o rachetă (de tenis – n.r.) și o ciocolată mare și … asta a fost! (…) Aveam 12 ani când am jucat primul meci de tenis, la care se uitau părinții noștri, ai mei și ai adversarului meu de atunci, un băiat de la Târgu – Mureș,  care m-a bătut cu 6-0 (…). Am început să plâng și să spun  că mie nu-mi place să pierd! Am avut ambiția de a nu pierde de la 12 ani!”, a mărturisit marele campion.

Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, acum tată a cinci copii, a rememorat, profund impresionat, amintirea cea mai dragă, pe care o are cu mama lui.

“Țin minte că eram un copil de 7-8 ani, și aveam un singur trening. Toată săptămâna mergeam la școală numai cu același trening, iar la sfârșitul săptămânii, mi-l spălam. Mama era o femeie care se ocupa de noi tot timpul, eram șase frați atunci, (…) dar nu aveam posibilitatea să ne întreținem. Singurul care era mai < răsărit > dintre noi era fratele meu, Costică, mai mare decât mine cu 11 ani, și el deja lucra la Banca Națională. Atunci am avut mare noroc că am dat peste un om extraordinar acolo, dl. Aurel Vijoli, care era guvernatorul Băncii Naționale pe timpul ăla ... (…) Dumnealui, care venea în fiecare sâmbătă, la noi acolo, să vadă meciurile de fotbal, pentru ca  locuiam în zona Progresul, trecea prin fața casei, și mama  mă punea < dezbrăcat > la geam, eu avand 2-3 ani, iar dânsul venea și-mi dădea o bancnotă de 10 lei nouă. (…) Nu o luam eu, că eram copil, i-o dădeam mamei”, a povestit emoționat marele sportive.

Spre surprinderea multora, Ilie Nastase a oferit un raspuns surprinzător atunci când a fost intrebat dacă îl doare faptul că niciunul dintre copiii săi nu a făcut performanță în tenis.

“Întrebarea este dificilă … nu cred că mă doare, pentru că nu am vrut să-I forțez pe niciunul dintre copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aș fi ajutat (…). Acum ne dorim să facem o fetiță, este Ioanei (Simion - actuala soție a lui Ilie Năstase – n.r.), care să devină o altă Simona (Halep– n.r.) … dar asta nu-ți garantează nimeni. Sigur, dacă vom avea o fetiță, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susținerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a conchis celebrul sportiv aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: denise rifai  fetita  ilie nastase  simona halep  tata  tenis 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel