Ilinca Stan, fetița care a făcut senzație pe scena de la Românii au talent: „A fost o experiență de nedescris”
Data actualizării:
Data publicării:
Ilinca Stan, tânăra de 12 ani pe care publicul a urmărit-o în cadrul emisiunii Românii au talent, unde a urcat pe scenă alături de Eugenia Nicolae, lansează piesa „Copii”. Piesa vorbește despre copilărie și visurile celor mici legate de ceea ce vor face „când vor fi mari”, iar videoclipul transpune într-un mod creativ mesajul piesei. Melodia este compusă de către artista Eugenia Nicolae, care i-a fost și profesoară de muzică, alături de Rimenescu.

Ilinca studiază muzica de la vârsta de 6 ani, canto și pian, și este elevă a școlii de muzică Music Tech School, având-o ca profesoară pe Irena Elena Stefan. Mica artistă are în palmares deja premii din industria muzicală, precum Premiul I la secțiunea pop românesc din cadrul Concursul Național de Interpretare Instrumentală și Vocală Viitori muzicieni, 2019, și Premiul I din cadrul secțiunii pop internațional la Concursul Național de Interpretare Instrumentală și Vocală Viitori muzicieni, 2019, desfășurat în București.

 

Piesa este compusă de Eugenia Nicolae și Rimenescu, cel care a regizat și videoclipul „Copii”.

 

„Ilinca este un copil foarte talentat. Inițial am cunoscut-o în calitate de profesoară de muzică și pentru că am văzut talentul ei, am ținut legătura cu ea și cu părinții săi. Apoi a urcat pe scenă alături de mine la „Românii au talent”, a fost prima mea opțiune pentru corul de copii. Iar acum iată că alături de Rimenescu i-am compus prima ei piesă, care știu că îi place mult. Este o mare bucurie și împlinire pentru mine să văd că un copil cu care am lucrat pe când eram profesoară ia calea muzicii. Îi urez succes pe acest drum și are toată susținerea mea!”, a declarat Eugenia Nicolae.

 

Videoclipul piesei poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistei, aici:

 

 

 

 

SPECTACOLA: Ilinca, publicul te-a văzut pentru prima oară pe scena Românii au talent, unde ai urcat pe scenă alături de Eugenia Nicolae. Cum a fost experiența?

Ilinca Stan: A fost o experiență de nedescris. Mă bucur că Eugenia mi-a oferit această oportunitate. Am avut multe emoții, dar atunci când am urcat pe scenă, m-am simțit minunat.

SPECTACOLA: Cum ai ajuns să colaborezi cu Eugenia Nicolae?

Ilinca Stan: Eu am început să studiez muzica la vârsta de 6 ani. Părinții mei m-au dus la o școală de muzică, unde Eugenia era profesoară de canto. Sunt fericită că am întâlnit-o pe Eugenia.

SPECTACOLA: Știm că ți-a fost și profesoară de muzică – cum este Eugenia ca profesoară?

Ilinca Stan: Eugenia era o profesoară amuzantă și mereu îmi dădea încredere în mine. Atunci când mă supăram că nu atingeam o notă sau greșeam, ea spunea: ”Din greșeli învățăm!”.

SPECTACOLA: Spune-ne mai multe despre tine – câți ani ai și la ce școală ești elevă?

Ilinca Stan: Am 12 ani, sunt născută pe data de 29.04.2011. Sunt elevă la Școala Gimnazială nr. 195 din București. Sunt în clasa a V-a. De asemenea, studiez canto și pian în cadrul școlii „Music Tech School”.

SPECTACOLA: „Copii” este prima ta piesă – cum a fost experiența de a înregistra primul single în studio?

Ilinca Stan: Înregistrarea piesei a fost un pas ușor, pentru că deja eram obișnuită de la alte înregistrări. Nu aveam emoții. Totul a fost rapid și cum spuneam, nu am avut emoții cât am fost acolo, dar atunci când am plecat din studio, am inceput să îmi fac griji: ”Dacă am greșit o notă?”, ”Dacă nu o să iasă bine?”. Dar am realizat că îmi fac prea multe gânduri. Știam că totul o să fie bine.

SPECTACOLA: Dar la filmările videoclipului cum a fost?

Ilinca Stan: Atunci când am filmat clipul am avut multe emoții. Nu am dormit 2 seri. Eram foarte obosită. Când am început filmarea clipului, nu am mai avut atâtea emoții. Producătorul clipului, Liviu Rimenescu și mama mea, m-au ajutat să trec peste emoții. Atunci când am schimbat locația și m-am întâlnit cu ceilalți copii, m-am simțit mult mai bine. Filmarea videoclipului a fost o experiență interesantă care aș dori să se repete.

SPECTACOLA: Cine sunt ceilalți copii care apar alături de tine în videoclip?

Ilinca Stan: În videoclip apar alături de mine Bogdan Maya Ioana, o prietenă foarte bună, Neagoe Maia Cristina, colegă de clasă și prietenă bună, Ionescu Calin Toma, coleg de clasă, Bucur Cezar Ioan și Bucur Carol Mihai, prieteni de familie. M-am simțit bine alături de ei la filmări și le mulțumesc pentru implicare. A fost distractiv.

SPECTACOLA: Vrei să ai o carieră în industria muzicală? Ești hotărâtă să urmezi acest drum?

Ilinca Stan: Da, aș vrea să urmez acest drum, deoarece îmi place foarte mult să cânt.

SPECTACOLA: Cum a apărut pasiunea ta pentru muzică?

Ilinca Stan: Eu am un frate mai mic, pe nume Matei. La botezul lui, eu, având 4 ani, tocmai ce vizionasem filmul “Frozen” și îmi plăcea foarte mult melodia “Let it go”. Așa că am rugat DJ-ul să pună „Let it go, karaoke”, iar eu am cântat în fața tuturor acea piesă.

SPECTACOLA: Ce îți place să faci în timpul liber?

Ilinca Stan: În timpul liber îmi place să dansez și să merg cu prietenii în parc.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: eugenia nicolae  ilinca stan  Românii au talent 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel