Ilinca Vandici a dezvăluit care este scopul său suprem în viață. Cât câștigă vedeta din online și TV
Data publicării:
Ilinca Vandici vorbește despre proiectul misterior care va face mult bine oamenilor din jurul său.

Ilinca vandici este una dintre cele mai fermecătoare prezentatoare TV din România. Cu ocazia unui interviu, ea a dezvăluit mai multe detalii despre aspectele persoanle ale vieții sale. Cu atât mai mult, trecută recent printr-un divorț, diva a luptat foarte mult pentru a se recupera.

Vezi și: Motivul pentru care Ilinca Vandici nu i-a cumparat rechizite fiului ei. Zian începe școala: „Sunt fiartă de 2 săptămâni”

Online sau TV, unde se câștigă mai bine

Vedeta argumentează că știe care îi este valoarea, iar în final, datorită numeroaselor campanii publicitare și a emisiunii pe care o are în mediul online poate spune că remunerația dintre TV și online este cel puțin echilibrată.

„Cel puțin în ceea ce mă privește, cred că lucrurile sunt echilibrate. Asta și pentru că eu am învățat care îmi este valoarea, care-mi este locul, care este corespondentul în campaniile pe care le am în online sau în proiectele pe care le am pe TV. Eu știu ce merit, cât merit. Și atunci, în funcție de asta, bineînțeles că lucrurile variază. Dacă tu știi cine ești și ce poți să dai, știi și ce trebuie să primești înapoi”, a declarat Ilinca Vandici pentru UNICA.ro.

Vezi și: Ilinca Vandici a mărturisit ce meserie ar fi avut dacă nu devenea cunoscută. Cum și-ar fi imaginat viitorul

Motivul pentru care cere mai mult decât i se oferă

Odată cu maturizarea sa, vedeta a învățat să ceară în măsura în care consideră că produce. Ea a mai dezvăluit că nu avea curajul să ceară mai mult decât i se oferea din cauza faptului că nu își aprecia propria valoare în raport cu realitatea.

„E de acum, de câțiva ani de zile, de când am început să muncesc cu mine. Odată cu asta a venit încrederea în mine și în valoarea pe care o am. De atunci lucrurile au început să se îmbunătățească. Până atunci, acceptam ce mi se oferea, nu prea aveam curajul de a cere mai mult, de a propune mai mult, de a veni cu argumente susținute. Asta înseamnă dezvoltarea și evoluția în viața oricărui om”, a mai declarat Ilinca Vandici, pentru UNICA.ro.

Vezi și: Câți copiii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul nu vorbește niciodată despre ei: „Nu mă simt tată, din păcate”

Care este scopul pe care și l-a impus în viață

Vedeta a oferit câteva informații publicului referitor la viitoarele sale proiecte. Ea urmărește să facă bine în jurul ei cu acest proiect misterios pe care fanii, cel mai probabil, îl așteaptă cu nerăbdare.

„Scopul meu în viață cred că a fost dintotdeauna să-i ajut pe cei de lângă mine. În sensul ăsta am gândit un proiect extrem de frumos pe care sper în viitorul apropiat să reușesc să-l și materializez și care cu siguranță îmi va umple sufletul de bucurie și va ajuta foarte mult”, a mai spus Ilinca Vandici, într-un interviu pentru UNICA.ro.

Vezi și: Calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul iubit al Ilincăi Vandici: „De asta am atât de multe cerințe”. Vedeta a divorțat recent de Andrei Neacșu

Vezi și: Ilinca Vandici prezintă bărbatul ideal și „vindecat”. Vârsta nu mai contează așa mult: „Imediat trecem și peste bariera aspectului fizic”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: bravo ai stil  cat castiga ilinca vandici  ilinca vadnici bravo ai stil  Ilinca Vandici 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel