Ilinca Vandici, despre complexele cu care s-a confruntat în adolescență: "La noi a fost ca în armată, am avut probleme cu...”
Data publicării:
Ilinca Vandici a dezvăluit cu ce complexe s-a confruntat în adolescență.

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta arată impecabil. Cu toate astea, în adolescență, prezentatoarea TV recunoaște că s-a confruntat cu mai multe complexe.

Ilinca Vandici, despre complexele cu care s-a confruntat în adolescență

Ilinca Vandici a mărturisit că ani la rând s-a confruntat cu încrederea de sine și cu greu accepta anumite complimente pe care le primea. 

„Au fost foarte mulți ani din viața mea în care nu am știut să primesc complimente. A fost foarte multă emoție și energie pe care am pierdut-o de-a lungul vieții mele pe care nu am știut să accept complimente, nu am știut cum să reacționez. Eu, mulți ani de zile am avut probleme cu încrederea în mine, nu conștientizam că sunt o femeie frumoasă. Știam că sunt o femeie drăguță, simpatică și cam atât. Așadar, mulți ani nu am știut să primesc complimente.

De câțiva ani de zile am învățat și mi se umple sufletul de energie și bucurie, iar reacția este una cât se poate de sinceră. Nu am avut frustrări sau complexe foarte mari, de care să pot povesti acum, însă nu am crescut în spiritul ăsta, de a sta toată ziua în oglindă sau de a mi se spune încontinuu de către familie că sunt superbă.

La noi a fost totul pragmatic, cumva, ca în armată, lucru pe care îl apreciez și îmi este de super mare folos. M-am descurcat singură, am făcut față în situații dificile. Nu am fost crescută în spiritul ăsta și atunci, nici eu nu puteam să mă văd real, așa cum sunt eu, în oglindă. Dacă nu muncești la tine, dacă nu îți recunoști defectele, greșelile, n-ai de unde să știi cine ești cu adevărat. Sunt în punctul în care am început să știu cine sunt, îmi cunosc valorile, mă bucur de ele și pot să primesc cu brațele deschise complimente și lucrez și cu aceste frustrări sau momente dificile.', a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

 

Ce meserie își dorea să practice Ilinca Vandici, în adolescență

Ilinca Vandici a făcut liceul pedagogic și se pregătea să devină educator, profesor sau învățător. Cu toate astea, viața a purtat-o pe un alt făgaș și astfel, a ajuns să lucreze în televiziune, locul unde se simte cel mai împlinită. 

Am făcut liceul pedagogic, mă pregăteam să devin educator, învățător sau profesor, dar iată că în viața mea a intervenit televiziunea. Am fost întotdeauna artistă. Iubeam că cânt, să dansez, am vrut la un moment dat să mă fac actriță, datorită serialelor și telenovelelor pe care le urmăream. Cred că în latura asta aș fi mers. Nu sunt foarte talentată vocal, cântăreață nu m-aș fi putut face. Eram foarte pasionată de modă, dezbrăcam și îmbrăcam păpuși. Îmi place make-up-ul, eu, în general, mă machiez singură, mă coafez singură. Sunt pasionată de zona artistică.'a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Ilinca Vandici, sfaturi prețioase pentru femei. Ce ar trebui să înțelegi prin „feminitate”

Dan Badea și familia lui, prinși în bombardamentele din Israel. Vedetele s-au adăpostit în buncărul hotelului: ”M-a trezit de dimineață...se auzeau sirenele antirachetă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   complexe  Ilinca Vandici 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




pixel