Ilinca Vandici, despre prima întâlnire cu soțul ei. Unde a dus-o acesta: "Acolo mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui"
Data publicării:
Ilinca Vandici a vorbit despre prima întâlnire cu soțul ei.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează unul dintre mai apreciate cupluri din țara noastră. Prezentatoarea de televiziune se poate declara o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. De asemenea, cei doi soți au împreună un băiețel, care le face viața mult mai frumoasă de când a apărut pe lume.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu și cum a decurs prima lor întâlnire. Soțul ei a dus-o la o mânăstire, acolo unde i-a și declarat dragostea pe care i-o poartă.

"Hahahah… Inedită… Am ieșit la masă, la prânz, iar din vorbă în vorbă am ajuns la subiectul credință, biserici, mănăstiri etc… Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire, ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui. Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri.

Mi-am zis că văd unde o duce și ce o vrea Dumnezeu, și probabil tocmai relaxarea aceasta a mea a și dus la această întâmplare. Uite, că, până la urmă a făcut mai multe decât a spus", a declarat Ilinca Vandici, potrivit VIVA.

Ilinca Vandici a mărturisit că ea și soțul ei se află într-o dezvoltare continuă, astfel că nu au timp să se plictisească.

"Nu am avut timp să ne plictisim, am construit atât de multe lucruri, am dus la capăt o grămadă de planuri, ne-am sudat relația, ne-am consolidat carierele și ne-am bucurat în fiecare zi de minunea noastră, în prezența căruia orice neplăcere dispărea!", a mai adăugat Ilinca Vandici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Ilinca Vandici  sot 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel