Ilinca Vandici, imagini de senzația din sala de fitness. Așa se mentine celebra prezentatoare în formă / VIDEO
Data publicării:
Ilinca Vandici le-a arătat tuturor cum se antrenează în sala de fitness, printr-un videoclip inedit urcat pe rețelele de socializare.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Ilinca Vandici se menține într-o formă extraordinară, la vârsta de 36 de ani. Celebra prezentatoare de la Kanal D are măsurile pe care și le-ar dori orice femeie, iar toate pozele în costum de baie pot confirma acest lucru. Totuși, silueta vine la pachet cu multe sacrificii și cu ore în șir petrecute în sala de fitness. Proaspăt întoarsă de pe cele mai exotice plaje din lume, Ilinca Vandici a mers direct la sală, pentru a nu lăsa kilogramele în plus să-și facă de cap. Și, pentru a-și motiva și fanii, frumoasa șatenă s-a filmat chiar în timp ce realiza antrenamentul ce o ajută să-și mențină în formă silueta de invidiat.

„Destul de greu după vacanță…  Gata, ne-am întors aseară după 24 de ore pe drum, ne-am odihnit, iar de azi încerc sa îmi reiau programul, ușor, ușor! Să avem o zi minunată!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Ilinca Vandici, vacanță de Crăciun distrusă. Vedeta a petrecut sărbătorile în camera de hotel: „Noi ca noi, că suntem adulţi, trecem peste dezamăgiri mai uşor, dar copilul...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

 

Secretul siluetei Ilincăi Vandici

Vedeta consideră că reușita siluetei sale vine dintr-un cumul de factori. Ilinca Vandici nu are un singur ingredient care să o ajute să arate impecabil, ci mai multe secrete, pe care le urmează regulat. 

„Treaba aceasta cu aspectul fizic, mult cred că are legătură cu interiorul nostru. Și atâta vreme cât eu lucrez cu mine, atâta vreme cât mă descopăr și încerc să mă cunosc din ce în ce mai mult, în fiecare zi, asta este imposibil să nu se vadă și pe exterior. Altfel, de corpul meu am grijă prin alimentație corespunzătoare, prin sport, masaj… Nimic din ceea ce se întâmplă nu mi se pare că este la voia întâmplării. Pentru fiecare lucru cred că trebuie să acordăm un pic de atenție și, evident, să facem ce considerăm de cuviință, pentru a ne îndeplini un anumit obiectiv.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit viva

Citește și: Ilinca Vandici, pregătită să devină din nou mamă? Vedeta a vorbit deschis cu fiul ei: „I-am povestit cât de bine e să ai un frățior”

 

Vedeta nu ține diete

Spre surprinderea tuturor, Ilinca Vandici a dezvăluit faptul că nu se ghidează după nicio dietă. Vedeta este doar adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, pe care îl urmează deja de 10 ani de zile. 

„Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!.”, a mai declarat prezentatoarea, potrivit sursei citate. 

VEZI și: Ilinca Vandici, transformare radicală. Cum arăta vedeta la începutul carierei: „N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată”

 

Totuși, prezentatoarea de la Kanal D are și câteva plăceri nevinovate, la care râvnește din când în când. Este vorba despre niște alimente care pot afecta într-o măsură destul de mare silueta, motiv pentru care Ilinca încearcă să le țină la distanță cât mai mult posibil. 

„Paste, desert ce conține ciocolată, multe fructe. Ce îmi mai place? Stai să mă gândesc ce e nesănătos! Semințe, îmi place să mănânc semințe, să ronțăi semințe. Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari de fructe. Ce să vezi? Nici astea nu sunt bune în cantități mari, deoarece conțin fructoză. Cam astea sunt, puține, pot fi numărate pe degete. Ah, și burger, și cartofi prăjiți! Deci câteva acolo. Dacă mai stăm 5 minute, mă mai gândesc.”, a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  Ilinca Vandici  silueta  sport 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel