Ilinca Vandici, întrebare șoc pentru Alex Velea: „Ți-e frică de sărăcie?”. Ce a răspuns artistul: „Aș minți și aș fi ipocrit dacă...”
Data publicării:
Alex Velea a vorbit despre un subiect sensibil în podcastul Ilincăi Vandici - despre sărăcie. Artistul a avut un început modest, la periferia Craiovei, iar experiențele prin care a trecut l-au făcut să fugă de neajunsuri.

Alex Velea nu s-a confruntat cu sărăcia acută, însă a avut multe neajunsuri de-a lungul vieții. Odată lovit de faimă și succes, artistul recunoaște că nu a știut ce să facă inițial cu banii și nici nu poate spune pe ce i-a cheltuit până la 30 de ani. 

Cu toate acestea, Ilinca Vandici lansează întrebarea sensibilă.

„Alex Velea, ți-e frică de sărăcie?”

„În momentul în care ai venit în București ai zis că erai fiert să mergi la un magazin de panificație să mănânci de acolo, după care ai vândut și haine. Parcă ai avut mereu o mișcare permanentă. Întrebarea este: Ți-e frică de sărăcie?”, a întrebat Ilinca Vandici.

 

„Da, frica de sărăcie mi se pare cea mai mare temere a mea. Da. Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc. Nu am fost la modul exagerat. Au fost oameni mai chinuiți și mai amărâți decât mine. Aș minți și aș fi ipocrit dacă aș spune treaba asta. Am trăit ca orice familie normală. Cum erau ai mei veniți din comunism, părinți bugetari, eram toți copiii îmbrăcați la fel, mâncam toți cartofi prăjiți cu ouă. Era același stil de viață pentru toți, eram foarte fericiți toți. Nu aveam sisteme de referință. „Ia uite, ăla mănâncă fazan. Noi de ce mâncăm cârnați?!””, transmite Alex Velea.

 

Care a fost momentul maturizării pentru Alex Velea

 

Momentul maturizării sale a venit atunci când a împlinit 30 de ani și se gândea ce le va oferi soției și copiilor săi, astfel că artistul și-a regândit „strategia de familie”. Educația primită este unul dintre punctele forte ale lui Alex Velea, iar acesta dorește să le ofere și mai mult decât a avut el copiilor lui. Unul dintre motivele prin care îi este frică de sărăcie este acela că nu ar mai putea aduce în casă la fel de multe pentru micuți.

„Odată cu trecerea timpului, având acum copil, mă interesează să am bani să investesc în educația lor. Îmi doresc din inimă asta. Cu asta cred că trăiesc toți părinții: Vor să le dea fiilor și fiicelor lor tot ce pot mai mult, mai mult decât au avut ei. Câteodată e bine, alteori e rău. Tu, ca părinte, tinzi să oferi copilului tău tot ce n-ai avut tu. Din punctul de vedere al educației, eu am crescut la periferia Craiovei. Multe valori le-am dobândit în școală, pe lângă ce eram educat acasă. Chiar dacă eram la o școală de cartier, profesorii și-au dat silința, ne-au înțeles cu totul și au fost foarte aproape de noi, și emoțional, și în perioada pubertății.

Copiilor mei doresc să le ofer și mai mult de atât. Legat despre întrebarea cu sărăcia, eu nu am fost niciodată avid după bani. Pe lângă mine au trecut mulți bani, cel puțin dacă ne raportăm la nivelul la care eram în Craiova. Nu am știut ce să fac cu ei. Nu aș putea să spun că i-am cheltuit exact. Nu știu pe ce i-am cheltuit, dar până la 30 de ani am agonisit mare lucru. Am făcut un pas pentru că știam că trebuie să ai o casă, să nu stai cu chirie toată viața.

Făceam 30 de ani și mă gândeam cu Antonia ce ne dorim: familie, casă etc. Bun, ce ofer eu?”, spune Alex Velea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel